Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam. szukam małej suni - szczeniaczka chihuahua z rodowodem. juz kilka hodowli znalazłam ale moze ktos mi pomoze w wyborze naprawde dobrej hodowli. interesuje mnie suczka wystawowa, kwota nie wiecej niz ok 2,5 tys, suczka bedzie wystawowa i tylko tyle, nie bedzie hodowlana. jak ma wygladac to sama nie wiem, musi miec to cos :) nie spieszy mi sie z zakupem, moge poczekac byle by znalezc odpowiedniego szczeniaczka.
pozdrawiam

Posted

u tych Panstwa byłam juz, maja sliczna sunie długowłosa i tak w sumie to jestem nia bardzo zainteresowana ale wiadomo ze chce sie dokładnie rozejrzec. wiem tez o dobrej hodowli koński raj ale tam akurat nie ma sun takich w moim typie. owszem sa ładne ale jednak to nie te ktore bym chciała. trudno mi jest opisac jak ma wygladac sunia. poprostu musi miec to cos :)

Posted

elcia2001 napisał(a):
sunia przede wszystkom do kochania a nastepnie na wystawy. hodowla - nie poniewaz ja wiem ze nie nadaje sie do tego:)

Jeśli ci się nie spieszy, to w najbliższym czasie (napóźniej jesień 2012) ja wraz z mamą zakładamy hodowlę :) na pomorzu

Posted

W Trójmieście jest hodowla "Caletto" p.Wilczka- psy naprawdę na bardzo wysokim poziomie, bazujące na "materiale" amerykańskim. Bardzo ładne.
W Szczecinie- "Z Wyspy Uznam"- znajdziesz w Google'u. I Chyba jeszcze jest hodowla Biały Oleander- nie jestem pewna gdzie. Życzę powodzenia :).
Spis hodowli chihuahua jest tu na forum- wystarczy poszukać ;).

Posted

hej. juz mam zarezerwowana sunie z gdyni z hodowli EMINENTIA CANIS. sunia jest sliczna, własciciele bardzo mili wiec mysle ze dobrze trafiłam. co do spisu hodowli to ja je widziałam:) tylko ze sa "hodowle" i naprawde prawdziwe hodowle. zalezało mi nie tylko na pieknym szczeniaczku, zdrowym itd ale rowniez na tym ze własciciele hodoli beda otwarci i na poczatku pomoga mi w tym jak i co sie robi z psiakiem na wystawy ponewaz jestem laikiem a ponadto zalezało mi na dobrym kontakcie. A Ci Panstwo sa naprawde super bo na kazde moje zapytanie odpowiadaja, dostałam bardzo duzo zdjec suni nawet jak jeszcze nie byłam zdecydowania, w domu przyjeli mnie bardzo miło i duzo opowiadali o pieskach.

Posted

Hodowla Caletto jest w Olsztynie, jeśli się nie mylę ;)
Czekam na założenie galerii, kolejnej małej "przedstawicielki" Eminenti :)

PS.Blanka, nie Bianca ;) Wszyscy tak na nią mówią :D