Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cockermaister napisał(a):
Ile tu fot :-o

Śliczne Mikowate jest :loveu::loveu::loveu: Cekin również cudowny :loveu::loveu:

https://lh4.googleusercontent.com/-ub3NxG8mipE/UdWyANgS_9I/AAAAAAAAG4s/X1oDkvTryow/s640/2013.07.02 (20).JPG czy to tam gdzie sobie tak przyjemnie spacerowałyśmy ??? :(

Nowkońcu do nas dotarłaś! :D
Dzięki :loveu:
Tak, dokładnie tam... Niedługo ma być oficjalne otwarcie tej drogi :(

pcheelkaa napisał(a):
Ceeeekin <3

:loveu:

socurek napisał(a):
Super foty wodne! Poka poka nową flexi :D

Dzięki :D Wrzucę potem foty :D

Oficjalnie już mogę się pochwalic, że Miczelek kartofelek dostanie nowe szelachy :loveu:

Posted

Cudowne psiaki, i bardzo miłe zdjęcia :) Pewnie powtarzam się po raz tysięczny w tym temacie, ale - Miko ma cudowne poduszeczki łapek!

Posted

phase napisał(a):
Ale Wam dobrze! Ja też chcę na plażę, ale nie mam z kim iść. :placz: Żaba mi nie dojdzie.

Żabę do torebki i ją nieś jak joraska! :D

Ludi napisał(a):
Cudowne psiaki, i bardzo miłe zdjęcia :) Pewnie powtarzam się po raz tysięczny w tym temacie, ale - Miko ma cudowne poduszeczki łapek!

Dziękuję bardzo :loveu:

Taki fajny las tam był...

jakie szelki jej kupujesz ??

Tzn las został, ale to przejście do niego (szłyśmy caaaały czas polem, potem skręt w prawo i do lasu) do połowy już nie istnieje niestety.
Rushoffe Dogstajle :loveu:

Zdjęcie Flexi, takie ładne bo ostatnio robiłam lepsze foty kolekcji (a tu czeka mnie robota od nowa :evil_lol:)

Posted

Olson napisał(a):
witam się i tutaj :)

Witam :D Widzę, że piękność z obrożowego w końcu dorobiła się galerii, lecę patrzeć! :D

Uhuhuhu różoffy fajny jest :D szczególnie ten oczojebny :) ja mam ochote na coś nowego dla moich panienek,ale kasy nie mam :( obecnie mam ważniejsze wydatki...

Dobry rush nie jest zły, idealny dla mojego wiejskiego burola :evil_lol: Ja to mam ciągle ochotę na coś nowego tylko rzadko mi się zdarza mieć kasę :P Chociaż ostatnio tak to sobie organizuję, że co chwila coś wymieniam ;) Teraz szelki "musiałam" wziąć, bo nasze niebieskie są już na wykończeniu... :(

Posted

rashelek napisał(a):
Witam :D Widzę, że piękność z obrożowego w końcu dorobiła się galerii, lecę patrzeć! :D

haha, dzięki. :loveu: przekażę kundlowi komplementy, mam nadzieję, że nie popadnie w samozachwyt. :diabloti:

Posted

Sonka95 napisał(a):
Macie taką samą jak my smyczke Hiltona :cool3:

Ta smycz jest świetna, tylko niestety króciutka (1,2m) i z nią nie chodzę. Ale do roweru idealnie się nadaje, bo jak przywiąże ją pod siodełkiem to Mika nie ma szans wbiec pod przednie koło.

Olson napisał(a):
haha, dzięki. :loveu: przekażę kundlowi komplementy, mam nadzieję, że nie popadnie w samozachwyt. :diabloti:

No ma powody to niech wpada :loveu: :lol:

Posted

Wrzucę zdjęcia jakoś z połowy czerwca, kiedy byliśmy na takiej wielkiej podwójnej wycieczce :) Na początek foty z pól.
"No ale kiedy oni po nas przyjadą?! JA NIE MAM CZASU CZEKAĆ!!!"

Jozin z Bazin musiał zaliczyć największą kałużę na drodze :)