Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rashelek']Dopiero i już :)
[/QUOTE]

Mój czarnuch w październiku będzie miał już 5 lat... :( Jak szybko to zleciało, a dopiero co był taki malutki jak go zabieraliśmy ze schroniska... :)

Fajne zdjęcia :) Ja nie wiem, jak Wy dajecie radę tyle km robić... :hmmmm:

Posted

[quote name='Ty$ka']Jaaaakaaaa wiosna! :D
Biedny Cekinek zakagańcowali go :( :P

Wyprawa wydaje się być udaną :) Fajnie te Wasze psy mają z Wami :P[/QUOTE]

Ano :loveu: Jeszcze troche zdjęć mam, jak tylko wyszło słońce :P I zastanawiam się, czy na jutro baterii nie naładować, żeby z pogody korzystać :lol:
Jakby był grzecznym pieskiem, to by kagańca nie nosił ;) Aktualnie jesteśmy na etapie "BORZE TATO OSTATNIA ZASPA TEJ ZIMY, DAJ MI JĄ W*******IĆ" :shake:
Ano było bardzo przyjemnie :loveu: Ale co ty gadasz, to blokowe pieski są, 3 spacery na siku dookoła bloku i to koniec :lol:

[quote name='trabeska']Mój czarnuch w październiku będzie miał już 5 lat... :( Jak szybko to zleciało, a dopiero co był taki malutki jak go zabieraliśmy ze schroniska... :)

Fajne zdjęcia :) Ja nie wiem, jak Wy dajecie radę tyle km robić... :hmmmm:[/QUOTE]

Ano leci to bardzo... Ale z drugiej strony, to prawda co mówią - pies tak od 3 lat jest najfajniejszy, bo już ogarnięty a jednak nadal głuptas :D Też pamiętam Mikrusa-kulę, jutro powrzucam szczeniaczkowe zdjęcia :)
Jak się 2x dziennie robi ok 3-4km, to raz w tygodniu można trzasnąć 12 :lol: Chciałam sobie ściągnąć na telefon Endomondo, żeby mierzyć odległość i czas, ale nie chce ze mną współpracować...

A te nasze długie spacery mają swój cel, są zalążkiem Dogtrekkingu. Chcieliśmy się nawet wybrać na zawody, zobaczyć jak to w ogóle wygląda, ale odwołali jedyne w naszej okolicy. Mają coś jeszcze w tej sprawie kombinować, ale cudów się niestety nie spodziewam.

Posted

[quote name='rashelek']
Ano leci to bardzo... Ale z drugiej strony, to prawda co mówią - pies tak od 3 lat jest najfajniejszy, bo już ogarnięty a jednak nadal głuptas :D Też pamiętam Mikrusa-kulę, jutro powrzucam szczeniaczkowe zdjęcia :)
Jak się 2x dziennie robi ok 3-4km, to raz w tygodniu można trzasnąć 12 :lol: Chciałam sobie ściągnąć na telefon Endomondo, żeby mierzyć odległość i czas, ale nie chce ze mną współpracować...

A te nasze długie spacery mają swój cel, są zalążkiem Dogtrekkingu. Chcieliśmy się nawet wybrać na zawody, zobaczyć jak to w ogóle wygląda, ale odwołali jedyne w naszej okolicy. Mają coś jeszcze w tej sprawie kombinować, ale cudów się niestety nie spodziewam.[/QUOTE]

Dlatego ja nie przepadam za szczeniackami :eviltong: Wolę już większe, podrośnięte psy :)

Dogtrekking fajna rzecz :) A przynajmniej tak wygląda :) :lol:

Posted

[quote name='trabeska']Dlatego ja nie przepadam za szczeniackami :eviltong: Wolę już większe, podrośnięte psy :)

Dogtrekking fajna rzecz :) A przynajmniej tak wygląda :) :lol:

Ja tam szczeniaki lubię ;) Ale może dlatego, że Mika była w sumie bezproblemowa, nie żarła mebli, nie sikała w domu, nie wyła etc ;)
Chcieliśmy się przekonać, ale wygląda na to, że niewiele z tego wyjdzie...

Jeden długi spacer już za nami, wieczorem idziemy jeszcze raz :D
A w ramach urodzin, mam zdjęcia mojej Małej Mi ;)

Posted

Miku, moja ulubienico Ty :loveu: Wszystkiego najlpeszego, uległego Cekina :lol:, kochanej pańci i pogody ducha :lol: :loveu:

Jaki słodki papiś :loveu:

Morus też był idealny, ale ja wolę podrośnięte już psy :P

Posted

[quote name='trabeska']WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA MIKULI! :loveu: :BIG:

Śliczne maleństwo :loveu: Piękne ocka ma! :)

[quote name='Kasi i Lena']Wszystkiego najlepszego:tort::BIG::new-bday:

[quote name='Ty$ka']Miku, moja ulubienico Ty :loveu: Wszystkiego najlpeszego, uległego Cekina :lol:, kochanej pańci i pogody ducha :lol: :loveu:

Jaki słodki papiś :loveu:

Morus też był idealny, ale ja wolę podrośnięte już psy :P

Dziękujemy ślicznie :loveu:

W piątek lub sobote A. się dowie, czy znajdę u nas Dentafuny, jak nie to niestety będe musiała zamawiać przez net.

Ale reszty nie wrzucam, bunt :diabloti:

Posted

[quote name='Ty$ka']Ja ci dam bunt :mad::mad::mad:[/QUOTE]

Hehe i co mi zrobisz? :diabloti:
[quote name='phase']Wszystkiego najlepszego dla "szkraba". :new-bday::new-bday::BIG::BIG:
Jakie to było malutkie. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Kujemy :D Ano, takie malutkie i kochane :loveu:

U nas dziś przepiękna pogoda, kilkanaście stopni na +, można w samej bluzie chodzić :shake: A tymczasem ja za 30min wyruszam na uczelnię i będe w domu dopiero na 18. Boli mnie to tymbardziej, że to ponoć ostatni dzień a od jutra ochłodzenie :angryy:

Posted

U nas tylko jutro ma być jeszcze ciepło :roll:
Ale Cekin jest piękny :loveu:
A Mika to jak się tarza to wygląda jak down :diabloti: A jak jej obcinasz sierść to wszędzie, czy np. ogon zostawiasz? :)

Posted

[quote name='trabeska']U nas tylko jutro ma być jeszcze ciepło :roll:
Ale Cekin jest piękny :loveu:
A Mika to jak się tarza to wygląda jak down :diabloti: A jak jej obcinasz sierść to wszędzie, czy np. ogon zostawiasz? :)

Od jutra ma się ponoć ochładzac, mam nadzieję, że się nie sprawdzi...
Dzięki :D
Jak zwykle :evil_lol:
Ścinam grzbiet, kryzę, firankę, pantalony a zostawiam ino ogon i frędzle za uszami (bo mi zabraniają :lol:). Najlepiej to po fotach widać:

Dzisiaj dostaliśmy propozycję krycia Cekinem od... pani weterynasz, która pół roku temu wmawiała mu dysplazję ;) Świat pełen jest hipokryzji.

Posted

[quote name='rashelek']
Dzisiaj dostaliśmy propozycję krycia Cekinem od... pani weterynasz, która pół roku temu wmawiała mu dysplazję ;) Świat pełen jest hipokryzji.[/QUOTE]
O dżizys......:shake:

Posted

My też siedzimy i kujemy, niestety ;)
No i zapowiedzi z tym ochłodzeniem u nas się sprawdziły :placz:

A Ty c, głupia odmówiłaś? :crazyeye: Przecież weci są taaacy mądrzy. A poza tym pomyśl sobie jakie cudne szczeniaki urodzą się po Cekinie i Mice, i przy tym można se zarobić :diabloti:
A tak serio to... słyszałam już wiele, ale dzisiaj ten tekst przebija wszystko :roll: Nie wiadomo czy się zastrzelić na miejscu, czy siąśc i płakać...

Posted

[quote name='trabeska']To ja obcinam czarnego identycznie! :D

Wet i takie propozycje... Świat schodzi na psy... :p[/QUOTE]

Bo tak szybko, łatwo i wygodnie :lol:
Ano co zrobić ;)

[quote name='phase']O dżizys......:shake:[/QUOTE]

Tragedia po prostu.

[quote name='Ty$ka']My też siedzimy i kujemy, niestety ;)
No i zapowiedzi z tym ochłodzeniem u nas się sprawdziły :placz:

A Ty c, głupia odmówiłaś? :crazyeye: Przecież weci są taaacy mądrzy. A poza tym pomyśl sobie jakie cudne szczeniaki urodzą się po Cekinie i Mice, i przy tym można se zarobić :diabloti:
A tak serio to... słyszałam już wiele, ale dzisiaj ten tekst przebija wszystko :roll: Nie wiadomo czy się zastrzelić na miejscu, czy siąśc i płakać...[/QUOTE]

Ja już łikend na szczęście :loveu:
Nie, nie, kryć by miał sukę ONkę (z rodowodem, na hasło, że Cekin przecież nie ma - "to nic, mnie to nie robi różnicy" ;)). Wiesz, chyba najbardziej mnie drażni, że ilekroć idziemy obok tego gabinetu i pani wet nas widzi, to zaczepia i zrzędzi, kiedy RTG będzie zrobione, bo mu niby dupa w dół leci i biodra są niefajne. Ale jak jest wizja zarobku, to nagle Cekin jest taki piękny, zadbany, idealny. O charakter jakoś nie pytała :p