rashelek Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Koniec ;) Zdjęcia od poprzedniej strony. Quote
Ty$ka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Jaaaakaaaa wiosna! :D Biedny Cekinek zakagańcowali go :( :P Wyprawa wydaje się być udaną :) Fajnie te Wasze psy mają z Wami :P Quote
trabeska Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='rashelek']Dopiero i już :) [/QUOTE] Mój czarnuch w październiku będzie miał już 5 lat... :( Jak szybko to zleciało, a dopiero co był taki malutki jak go zabieraliśmy ze schroniska... :) Fajne zdjęcia :) Ja nie wiem, jak Wy dajecie radę tyle km robić... :hmmmm: Quote
rashelek Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='Ty$ka']Jaaaakaaaa wiosna! :D Biedny Cekinek zakagańcowali go :( :P Wyprawa wydaje się być udaną :) Fajnie te Wasze psy mają z Wami :P[/QUOTE] Ano :loveu: Jeszcze troche zdjęć mam, jak tylko wyszło słońce :P I zastanawiam się, czy na jutro baterii nie naładować, żeby z pogody korzystać :lol: Jakby był grzecznym pieskiem, to by kagańca nie nosił ;) Aktualnie jesteśmy na etapie "BORZE TATO OSTATNIA ZASPA TEJ ZIMY, DAJ MI JĄ W*******IĆ" :shake: Ano było bardzo przyjemnie :loveu: Ale co ty gadasz, to blokowe pieski są, 3 spacery na siku dookoła bloku i to koniec :lol: [quote name='trabeska']Mój czarnuch w październiku będzie miał już 5 lat... :( Jak szybko to zleciało, a dopiero co był taki malutki jak go zabieraliśmy ze schroniska... :) Fajne zdjęcia :) Ja nie wiem, jak Wy dajecie radę tyle km robić... :hmmmm:[/QUOTE] Ano leci to bardzo... Ale z drugiej strony, to prawda co mówią - pies tak od 3 lat jest najfajniejszy, bo już ogarnięty a jednak nadal głuptas :D Też pamiętam Mikrusa-kulę, jutro powrzucam szczeniaczkowe zdjęcia :) Jak się 2x dziennie robi ok 3-4km, to raz w tygodniu można trzasnąć 12 :lol: Chciałam sobie ściągnąć na telefon Endomondo, żeby mierzyć odległość i czas, ale nie chce ze mną współpracować... A te nasze długie spacery mają swój cel, są zalążkiem Dogtrekkingu. Chcieliśmy się nawet wybrać na zawody, zobaczyć jak to w ogóle wygląda, ale odwołali jedyne w naszej okolicy. Mają coś jeszcze w tej sprawie kombinować, ale cudów się niestety nie spodziewam. Quote
trabeska Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='rashelek'] Ano leci to bardzo... Ale z drugiej strony, to prawda co mówią - pies tak od 3 lat jest najfajniejszy, bo już ogarnięty a jednak nadal głuptas :D Też pamiętam Mikrusa-kulę, jutro powrzucam szczeniaczkowe zdjęcia :) Jak się 2x dziennie robi ok 3-4km, to raz w tygodniu można trzasnąć 12 :lol: Chciałam sobie ściągnąć na telefon Endomondo, żeby mierzyć odległość i czas, ale nie chce ze mną współpracować... A te nasze długie spacery mają swój cel, są zalążkiem Dogtrekkingu. Chcieliśmy się nawet wybrać na zawody, zobaczyć jak to w ogóle wygląda, ale odwołali jedyne w naszej okolicy. Mają coś jeszcze w tej sprawie kombinować, ale cudów się niestety nie spodziewam.[/QUOTE] Dlatego ja nie przepadam za szczeniackami :eviltong: Wolę już większe, podrośnięte psy :) Dogtrekking fajna rzecz :) A przynajmniej tak wygląda :) :lol: Quote
rashelek Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='trabeska']Dlatego ja nie przepadam za szczeniackami :eviltong: Wolę już większe, podrośnięte psy :) Dogtrekking fajna rzecz :) A przynajmniej tak wygląda :) :lol: Ja tam szczeniaki lubię ;) Ale może dlatego, że Mika była w sumie bezproblemowa, nie żarła mebli, nie sikała w domu, nie wyła etc ;) Chcieliśmy się przekonać, ale wygląda na to, że niewiele z tego wyjdzie... Jeden długi spacer już za nami, wieczorem idziemy jeszcze raz :D A w ramach urodzin, mam zdjęcia mojej Małej Mi ;) Quote
rashelek Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 Moje ukochane foto :loveu: Puszek-okruszek Quote
rashelek Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 Moja Mi, im starsza tym fajniejsza :loveu: :loveu: :loveu: Quote
trabeska Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA MIKULI! :loveu: :BIG: Śliczne maleństwo :loveu: Piękne ocka ma! :) Quote
Kasi i Lena Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Wszystkiego najlepszego:tort::BIG::new-bday: Quote
Ty$ka Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Miku, moja ulubienico Ty :loveu: Wszystkiego najlpeszego, uległego Cekina :lol:, kochanej pańci i pogody ducha :lol: :loveu: Jaki słodki papiś :loveu: Morus też był idealny, ale ja wolę podrośnięte już psy :P Quote
rashelek Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='trabeska']WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA MIKULI! :loveu: :BIG: Śliczne maleństwo :loveu: Piękne ocka ma! :) [quote name='Kasi i Lena']Wszystkiego najlepszego:tort::BIG::new-bday: [quote name='Ty$ka']Miku, moja ulubienico Ty :loveu: Wszystkiego najlpeszego, uległego Cekina :lol:, kochanej pańci i pogody ducha :lol: :loveu: Jaki słodki papiś :loveu: Morus też był idealny, ale ja wolę podrośnięte już psy :P Dziękujemy ślicznie :loveu: W piątek lub sobote A. się dowie, czy znajdę u nas Dentafuny, jak nie to niestety będe musiała zamawiać przez net. Ale reszty nie wrzucam, bunt :diabloti: Quote
phase Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Wszystkiego najlepszego dla "szkraba". :new-bday::new-bday::BIG::BIG: Jakie to było malutkie. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
rashelek Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='Ty$ka']Ja ci dam bunt :mad::mad::mad:[/QUOTE] Hehe i co mi zrobisz? :diabloti: [quote name='phase']Wszystkiego najlepszego dla "szkraba". :new-bday::new-bday::BIG::BIG: Jakie to było malutkie. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Kujemy :D Ano, takie malutkie i kochane :loveu: U nas dziś przepiękna pogoda, kilkanaście stopni na +, można w samej bluzie chodzić :shake: A tymczasem ja za 30min wyruszam na uczelnię i będe w domu dopiero na 18. Boli mnie to tymbardziej, że to ponoć ostatni dzień a od jutra ochłodzenie :angryy: Quote
trabeska Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 U nas tylko jutro ma być jeszcze ciepło :roll: Ale Cekin jest piękny :loveu: A Mika to jak się tarza to wygląda jak down :diabloti: A jak jej obcinasz sierść to wszędzie, czy np. ogon zostawiasz? :) Quote
rashelek Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='trabeska']U nas tylko jutro ma być jeszcze ciepło :roll: Ale Cekin jest piękny :loveu: A Mika to jak się tarza to wygląda jak down :diabloti: A jak jej obcinasz sierść to wszędzie, czy np. ogon zostawiasz? :) Od jutra ma się ponoć ochładzac, mam nadzieję, że się nie sprawdzi... Dzięki :D Jak zwykle :evil_lol: Ścinam grzbiet, kryzę, firankę, pantalony a zostawiam ino ogon i frędzle za uszami (bo mi zabraniają :lol:). Najlepiej to po fotach widać: Dzisiaj dostaliśmy propozycję krycia Cekinem od... pani weterynasz, która pół roku temu wmawiała mu dysplazję ;) Świat pełen jest hipokryzji. Quote
trabeska Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 To ja obcinam czarnego identycznie! :D Wet i takie propozycje... Świat schodzi na psy... :p Quote
phase Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='rashelek'] Dzisiaj dostaliśmy propozycję krycia Cekinem od... pani weterynasz, która pół roku temu wmawiała mu dysplazję ;) Świat pełen jest hipokryzji.[/QUOTE] O dżizys......:shake: Quote
Ty$ka Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 My też siedzimy i kujemy, niestety ;) No i zapowiedzi z tym ochłodzeniem u nas się sprawdziły :placz: A Ty c, głupia odmówiłaś? :crazyeye: Przecież weci są taaacy mądrzy. A poza tym pomyśl sobie jakie cudne szczeniaki urodzą się po Cekinie i Mice, i przy tym można se zarobić :diabloti: A tak serio to... słyszałam już wiele, ale dzisiaj ten tekst przebija wszystko :roll: Nie wiadomo czy się zastrzelić na miejscu, czy siąśc i płakać... Quote
rashelek Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='trabeska']To ja obcinam czarnego identycznie! :D Wet i takie propozycje... Świat schodzi na psy... :p[/QUOTE] Bo tak szybko, łatwo i wygodnie :lol: Ano co zrobić ;) [quote name='phase']O dżizys......:shake:[/QUOTE] Tragedia po prostu. [quote name='Ty$ka']My też siedzimy i kujemy, niestety ;) No i zapowiedzi z tym ochłodzeniem u nas się sprawdziły :placz: A Ty c, głupia odmówiłaś? :crazyeye: Przecież weci są taaacy mądrzy. A poza tym pomyśl sobie jakie cudne szczeniaki urodzą się po Cekinie i Mice, i przy tym można se zarobić :diabloti: A tak serio to... słyszałam już wiele, ale dzisiaj ten tekst przebija wszystko :roll: Nie wiadomo czy się zastrzelić na miejscu, czy siąśc i płakać...[/QUOTE] Ja już łikend na szczęście :loveu: Nie, nie, kryć by miał sukę ONkę (z rodowodem, na hasło, że Cekin przecież nie ma - "to nic, mnie to nie robi różnicy" ;)). Wiesz, chyba najbardziej mnie drażni, że ilekroć idziemy obok tego gabinetu i pani wet nas widzi, to zaczepia i zrzędzi, kiedy RTG będzie zrobione, bo mu niby dupa w dół leci i biodra są niefajne. Ale jak jest wizja zarobku, to nagle Cekin jest taki piękny, zadbany, idealny. O charakter jakoś nie pytała :p Quote
Ptysiak Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 https://lh6.googleusercontent.com/-PineWhOxVnQ/UTHa_rQOZrI/AAAAAAAAFMs/aAAppOV_E_A/s640/2%20marca%20%285%29.JPG co to za pozy? :evil_lol: Jaka Mikunia była maleńka i słodziutka :loveu: No i spóźnione wszystkiego naj naj naj... :tort::BIG::tort: Quote
Recommended Posts