Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ty$ka']https://lh4.googleusercontent.com/-vwv9nMZQ2Zc/U2-3xtPK34I/AAAAAAAAK9c/hFWAf8cli3o/s480/2014.05.08 (7).jpg hahahaha :lol: żmija ;p
Ajdżility leśne - bomba :loveu: 8)

Zdjęcia mi się bardzo podobają. Oni z Dexem to się troszkę lubią, co? :p

Moniki pomysł :lol:
Raczej mają do siebie olewatorski stosunek, nie zaczepiają się ani nic ;) Mika na niego burczy, jak np. coś ćwiczymy i przyjdzie przeszkadzać albo obok nas przebiegnie ;) Ale wspólne ćwiczenia dużo w tej kwestii pomagają, teraz robiliśmy synchroniczne siadanie, warowanie i przychodzenie i od razu poprawił jej się światopogląd w tej kwestii.
Generalnie od jakiegoś roku jedynymi psami, które Miczkę kręcą są szczeniaczki i yoraski (bo przypominają szczeniaczki), raczej nie szuka z psami kontaktu o zabawie nie wspominając. Raczej woli mnie zaczepiać, na zasadzie "mamo, znajdź mi patyka" "mamo, daj mi smaczka" "mamo, poróbmy sztuczki" "mamo, rzuć piłkę" "mamo, trzaśnij mnie w łeb" :grins:

[quote name='Baski_Kropka']Tylko troszeczkę :P
Mikrus za to pałą do mnie żywą sympatią :D I zgadnijcie dla czego? Bo zawsze mam parówki a ona ich PODOBNO nie lubi xD

Bardzo fajnie na Ciebie zareagowała już na pierwszym spacerze, a teraz jest już tylko lepiej :D

"mamo, daj mi jabłka"

Posted

Z czysto zakupowych kwestii, zapłacone mamy już szelki norweskie + amortyzator, a Poczwar w nagrodę za swoje zachowanie dostanie wypasionego fizjologa z Chopo :loveu:

Posted

[quote name='Baski_Kropka']A my z Dexem przez Mikowate jesteśmy chudsi szelki smycz obroże i fizjologa buahahaha xD
Zarcik... schudł nasz portfel bo pozazdrościłam :D

To nie jest moja wina, że jak się już przykleiłaś do wzornika to tyle tego nakupiłaś :evil_lol:

[quote name='Ty$ka']Ej, mój też darzy niepojętą miłością yorasy :p

https://lh6.googleusercontent.com/-X6qSF7KMJYE/U2-4W4uDIQI/AAAAAAAALCc/X2ovI97JtnY/s480/2014.05.08 (47).jpg Dex: "Jak ty urosłaś!"
Rzucanie psami w modzie :loveu: Podążasz za nią ;p

O, no proszę, to czekamy z Tobą na przesyłkę.

Yoraski są prawie jak szczeniaczki, a niektóre jeszcze robią z siebie glizdę :loveu: A ja dostaję ataku cukrzycy wtedy :lol: Czasem sobie myślę, że takiego yoraska mogłabym mieć, przynajmniej byłby traktowany jak pies :P
Miczelskim się fajnie rzuca, jeszcze się zaczyna miotać i mnie kopać :lol:
Pewnie dotrze pod koniec przyszłego tygodnia, a kaganiec powinien być już dzisiaj.

[quote name='Sonka95']Leśne agility :cool3: a razem jaką mają fajną fotkę :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-92ZNdXg1rjU/U2-30qXnmlI/AAAAAAAAK98/6ei4JrbBSPI/s480/2014.05.08 (11).jpg

Dzięęęki :loveu:

Coś tak mało się ostatnio udzielam, ale uczelnia trochę mi pochłania czas. Nie, żebym musiała się uczyć - po prostu leniwi ćwiczeniowcy zadają nam do zrobienia projekty, akurat mi się skumulowało i dwa z nich mam dzisiaj, a wczoraj kolokwium. Na szczęście jeszcze tylko dzisiaj i wolne :loveu:
Miczka przedwczoraj na polu zobaczyła z daleka czarną suczkę amstaffa i wypruuuuuuła, bo "mamo, mamo, przecież to DEX!". Szkoda, że do niego się tak nie cieszy :evil_lol:
Ostatnio rozłożyły się u nas dwa cyrki, przez weekend była Korona praktycznie u mnie pod oknem i mogliśmy sobie iść pooglądać wielbłądy. Za to na drugim końcu osiedla rozłożyło się włoskie Medrano, tam to dopiero jest wypas! Wczoraj podeszliśmy z psami i paczeliśmy na konisie, lamy (była jedna malutka, głowa jej ledwo wystawała nad ogrodzenie i miała taakiego irokeza :lol:) oraz żyrafę :loveu: Psy chciały wściku dupy dostać, zwłaszcza Miczelski :grins:

Uczymy się stawać na dwóch łapkach :diabloti:

Posted

[quote name='evel']Fajny ten czarnuch, widzisz, brakuje Wam takiego koloru w stadzie :diabloti:

Albo pręguska, mam ostatnio chrapkę na jakiegoś :loveu:

[quote name='Collie']Widać, że spacer należał do udanych, dwa uśmiechnięte pychole :) https://lh6.googleusercontent.com/-uJ_D9JAr9Jc/U2-4xFYqGTI/AAAAAAAALF8/9PZx1BduZnQ/s480/2014.05.08 (75).jpg
Mi to wygląda jakbyś siłą umysłu poprzez rękę oderwała ją od ziemi, toż to lewitacja :diabloti: https://lh4.googleusercontent.com/-IIRw6Cp46p8/U2-4a08hlhI/AAAAAAAALDE/k6UP0LjOWUw/s480/2014.05.08 (52).jpg

I to bardzo :grins:
Jestem Jedi!

[quote name='Baski_Kropka']One luuuubią wspólne spacerki :D Jak się widzą to zawsze oznacza to długi ciekawy spacer :D

I mnóóóstwo atrakcji :D

Doszedł dzisiaj kaganiec, oczywiście z przebojami, bo IPO-sklep źle wpisał adres :P No, ale jest, wykonanie super tylko rozmiar... jakiś taki ogromny :lol:

Kennel :diabloti: