Baski_Kropka Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Miczkowate, mam 101 psich sztuczek jeśli Cię interesuje ^^ Quote
rashelek Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 [quote name='Baski_Kropka']W poniedziałek są święta, siedzi się w domu na dupie o obżera jajkami z majonezem i roladami z kluskami! W domu Cie nie nauczyli? :D :D Wielkanoc to nie święta tylko długi weekend :eviltong: Ale ponoć ma padać, także i tak chyba nici z naszych planów. [quote name='Sonka95']U nas dzisiaj też pada , ale jutro ma być już ładniej :) U nas dzisiaj idealna pogoda, cieplutko ale nie gorąco i takie słońce :loveu: [quote name='phase'] Dziękujemy bardzo i nawzajem :) [quote name='Ty$ka']https://lh3.googleusercontent.com/-cfhOL-wDshk/Uz1exTMQgtI/AAAAAAAAKcE/HReom9JlpP0/s640/2014.04.03 (4).jpg ale słodko :loveu: Jaaaa, ale macie rewelacyjną różową smycz :D Jak się cieszę, że mam samca - cieczek bym w życiu chyba nie przeżyła :D A u nas pięknie od paru dni. Słonko, ciepło :loveu: Dzięki :D Smycz uwielbiam, takiej wygodnej jeszcze nie miałam. Ale z tej niebieskiej odprułam polar z rączki, z różową chyba tez tak zrobię :grins: Cieczki na osiedlu, na którym ludzie trzymają psy na smyczy to pewnie żaden problem... [quote name='Baski_Kropka']Miczkowate, mam 101 psich sztuczek jeśli Cię interesuje ^^ Ile kcesz za nią? :eviltong: Nareszcie siedzę u siebie na kompie (chociaż chwilowo) :D U nas ostatnie 2tyg nieomal wyjęte z życiorysu, ale wracamy do normy - dzisiejszy wieczorny spacer trwał ponad 2h, a po południu psy szalały na hopce :grins: Miczkens zmagał się z odczynem po kleszczu, bo została jej tam głowa. Wyglądało to makabrycznie wręcz, ale po wydłubaniu resztek lokatora wszystko ładnie zeszło i nie ma śladu :) W ramach urozmaicenia galerii mam też w planach przez święta i majówkę nakręcić jakiś fajny, porządny Miczusiowy filmik :loveu: Także mam nadzieję, że nie będziecie biły za zastój i nieobecność ;) A z dzisiaj mam dla was kila fotek. Plany były szumne, ale coś nam w ogóle nie szło focenie - moje są poucinane, a Adriana nieostre :lol: Ale lepsze to niż nic! Quote
Kasi i Lena Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Widzę że u Was też wiosennie:loveu:. Fajna sprawa taka hopka:) Quote
Ty$ka Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Hopsająca Miczel :D :loveu: Hahaha, skaczący Cekin to obrazek dośc komiczny :D Quote
Baski_Kropka Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 15 :) mialam ja oglosic na sprzedam/kupie. Ale skoro napisalas ze chcesz to nie wystawiam jej :P Quote
rashelek Posted April 19, 2014 Author Posted April 19, 2014 [quote name='Kasi i Lena']Widzę że u Was też wiosennie:loveu:. Fajna sprawa taka hopka:)[/QUOTE] Taaak, już jest pięknie zielono :loveu: Dobra na urozmaicenie spaceru :) [quote name='Ty$ka']Hopsająca Miczel :D :loveu: Hahaha, skaczący Cekin to obrazek dośc komiczny :D[/QUOTE] On jest za ciężki do tej hopki, jak nie ogarnął przeskoku to zamiast zrzucić tyczkę - wyrwał rurki z ziemi :evil_lol: [quote name='Baski_Kropka']15 :) mialam ja oglosic na sprzedam/kupie. Ale skoro napisalas ze chcesz to nie wystawiam jej :P[/QUOTE] Wystaw ją, może ktoś inny kupi :) Bo ja najwcześniej po majówce, to chyba, że mi ją przytrzymasz do tego czasu :grins: Quote
angineuuka Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 [quote name='rashelek']Taaak, już jest pięknie zielono :loveu: Dobra na urozmaicenie spaceru :) On jest za ciężki do tej hopki, jak nie ogarnął przeskoku to zamiast zrzucić tyczkę - wyrwał rurki z ziemi :evil_lol: Wystaw ją, może ktoś inny kupi :) Bo ja najwcześniej po majówce, to chyba, że mi ją przytrzymasz do tego czasu :grins: nie bądź głupia :evil_lol: Quote
Molowe Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 https://lh4.googleusercontent.com/-caaS8P2jU7I/U1F3esVYosI/AAAAAAAAKdg/ZtcoMLPR5gg/s640/2014.04.18%20%287%29.JPG https://lh4.googleusercontent.com/-382bJzaoYio/U1F3gbwBeOI/AAAAAAAAKdw/oacBpIiylRM/s640/2014.04.18%20%289%29.JPG Fajnie sobie hopsają :loveu: coś chyba z ustawieniami w aparacie masz nie tak bo fotki faktycznie rozmazały Wam się bardzo.:) Quote
Sonka95 Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Jaka jest szczęśliwa kiedy skacze :) https://lh6.googleusercontent.com/-RsAAr8wgRGs/U1F3bdarfwI/AAAAAAAAKdA/GdhDqRKvE3g/s640/2014.04.18%20%283%29.JPG Quote
rashelek Posted April 19, 2014 Author Posted April 19, 2014 (edited) [quote name='Angi']nie bądź głupia :evil_lol: Myślisz, że złośliwie ją sprzeda? :mad: [quote name='Molowe']https://lh4.googleusercontent.com/-caaS8P2jU7I/U1F3esVYosI/AAAAAAAAKdg/ZtcoMLPR5gg/s640/2014.04.18 (7).JPG https://lh4.googleusercontent.com/-382bJzaoYio/U1F3gbwBeOI/AAAAAAAAKdw/oacBpIiylRM/s640/2014.04.18 (9).JPG Fajnie sobie hopsają :loveu: coś chyba z ustawieniami w aparacie masz nie tak bo fotki faktycznie rozmazały Wam się bardzo.:) Dzięki :D Wiesz co, nie umiem sobie w tym aparacie ustawić sekwencji zdjęć i trzeba samodzielnie łapać moment. Muszę tam pogrzebać w końcu i to znaleźć. [quote name='Sonka95']Jaka jest szczęśliwa kiedy skacze :) https://lh6.googleusercontent.com/-RsAAr8wgRGs/U1F3bdarfwI/AAAAAAAAKdA/GdhDqRKvE3g/s640/2014.04.18 (3).JPG W końcu to zabawa z pańcią i piłeczka jest w nagrodę :grins: Spacer po południu był bardzo ciekawy, zgubiłam smycz :mdleje: Najbardziej się bałam, że ktoś mi ją zgarnie, bo leży... Tyle dobrego, że jest charakterystyczna, to od razu bym gnoja dorwała :lol: Ale na szczęście udało mi się ją znaleźć :) A zaraz idę odpruć od różowej polarek, bo mnie wkurza. Jednak to nie pora roku na takie podszycie ;) Wczoraj Cekin odgryzł kawałek naszego tygryskowego szarpaka... Muszę go uprać i zaszyć tą dziurę teraz :lol: Jutro świątalny dzień, więc trochę trzeba będzie w domu z rodziną posiedzieć. Ale jeśli w poniedziałek się utrzyma ładna pogoda i nie będzie padało, to mamy już plan na długi, urozmaicony wypad, to będą nowe fotki :D A razem z Miczką życzymy wesołych świąt, smacznego jajka, mokrego dyngusa i spokojnego odpoczynku :loveu: Edited April 19, 2014 by rashelek Quote
Sonka95 Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Miałaś szczęście , że znalazłaś smycz :) Ja kiedyś niechcący zostawiłam smycz na trawie a jak wróciłam po jakiś 4 minutach jej już nie było :-( a szkoda , bo była to moja ulubiona :roll: Wam też życzymy Wesołych Świąt :) Quote
phase Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 https://lh6.googleusercontent.com/-RsAAr8wgRGs/U1F3bdarfwI/AAAAAAAAKdA/GdhDqRKvE3g/s640/2014.04.18%20%283%29.JPG aaa :loveu: Cekin śliczny, taki błyszczący. :) Miała farta z tą smyczą. ;) Szkoda takiej fajowej smyczy by było. :D Quote
Ty$ka Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Hahahah, od razu przypomina mi się historia mojego znajomego, który musiał odprowadzać do domu swojego haskacza na... sznurówce od glana, bo smycz mu się zawieruszyła :lol: Dobrze, że nie byłaś do tego zmuszona ;p Zdrowych, spokojnych i rodzinnych świąt życzymy :) Quote
Molowe Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Całe szczęście,że ja znalazłaś bo szkoda by było praktycznie nową smycz stracić :) Quote
rashelek Posted April 19, 2014 Author Posted April 19, 2014 [quote name='Sonka95']Miałaś szczęście , że znalazłaś smycz :) Ja kiedyś niechcący zostawiłam smycz na trawie a jak wróciłam po jakiś 4 minutach jej już nie było :-( a szkoda , bo była to moja ulubiona :roll: Wam też życzymy Wesołych Świąt :) Ja już jedną smycz u nas zgubiłam, tzn. wróciłam chyba po 10min w to miejsce i już ją ktoś gwizdnął. Ale to była zwykła parciana, to mi nie było szkoda ;) Dziękujemy :D [quote name='phase']https://lh6.googleusercontent.com/-RsAAr8wgRGs/U1F3bdarfwI/AAAAAAAAKdA/GdhDqRKvE3g/s640/2014.04.18 (3).JPG aaa :loveu: Cekin śliczny, taki błyszczący. :) Miała farta z tą smyczą. ;) Szkoda takiej fajowej smyczy by było. :D Skoczki :grins: Dzisiaj wyczesany porządnie furminatorem, to od razu sierść mu się lepiej poukładała i nie jest taki zakołtuniony :lol: Chyba bym się poryczała, jakby jej już tam nie było :lol: [quote name='Ty$ka']Hahahah, od razu przypomina mi się historia mojego znajomego, który musiał odprowadzać do domu swojego haskacza na... sznurówce od glana, bo smycz mu się zawieruszyła :lol: Dobrze, że nie byłaś do tego zmuszona ;p Zdrowych, spokojnych i rodzinnych świąt życzymy :) Ja raz prowadzałam psa bez niczego, jak mijałyśmy psa to niosłam ją na rękach, bo smycz została na polu :lol: No i nie mam takich mocnych sznurówek w butach, chyba muszę brać to pod uwagę :hmmmm: Dziękujemy! [quote name='Molowe']Całe szczęście,że ja znalazłaś bo szkoda by było praktycznie nową smycz stracić :) Strasznie by to było przykre, nie dość, że nowa, to naprawdę bardzo je lubię. No i nie miałabym kompletu do miętowej obroży... :lol: Quote
Baski_Kropka Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Dla tego ja zawsze nosze przy tyłku pasek! Nie znasz dnia ani godziny jak smycz stracisz, albo psa w potrzebie znajdziesz. Raz na rowerach M. musiał swój poświęcić :P Znaleźliśmy sunie SH przy trasie, ale sie szybko okazało, ze właściciel się znalazł... Marta, przetrzymam książkę, wcale mi sie nie pali to jej sprzedania :) Napisałam do Molowej o ten spacer, zobaczymy co odpowie :) Quote
rashelek Posted April 21, 2014 Author Posted April 21, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Dla tego ja zawsze nosze przy tyłku pasek! Nie znasz dnia ani godziny jak smycz stracisz, albo psa w potrzebie znajdziesz. Raz na rowerach M. musiał swój poświęcić :P Znaleźliśmy sunie SH przy trasie, ale sie szybko okazało, ze właściciel się znalazł... Marta, przetrzymam książkę, wcale mi sie nie pali to jej sprzedania :) Napisałam do Molowej o ten spacer, zobaczymy co odpowie :) Zimą czy jesienią też noszę dodatkową krótką smycz, ale teraz jak jest ciepło to nie mam jej gdzie schować, także trudno ;) No ja też nie obiecuję, że ją wezmę, ale chwilę mi możesz zarezerwować :grins: Dzisiaj w ramach świątecznego relaksu zrobiliśmy sobie wycieczkę :loveu: Plany były inne - chciałam jechać nad wodę zainaugurować sezon pływacki, ale jednak ostatnio były lekkie przymrozki i co rusz padało, to woda jeszcze nie na kąpiele ;) Za to wybraliśmy się na nasze ulubione osiedle z cudownymi terenami, psiaki się wyszalały a my odpoczęliśmy :loveu: Zdjęć mam sporo, także podzielę na pół :grins: Quote
rashelek Posted April 21, 2014 Author Posted April 21, 2014 Ile się namęczyłam, żeby zrobić te zdjęcia, ale nareszcie mam! :grins: Quote
Baski_Kropka Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Ooo ile zjęć :D Ja też dzisiaj próbowałam zrobić wspólne zdjęcie Dexowi i Kropce i nie dało rady :P Moja turbo torpeda była nadaktywna... Ale mają skupione miny :D Skorzystaliście przynajmniej z chwili dobrej pogody :) Quote
kalyna Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 https://lh5.googleusercontent.com/-vVEwfuii2Dk/U1Ty5nH2erI/AAAAAAAAKgY/-Bm-7NJD_Zg/s640/2014.04.21%20(17).JPG aaa :loveu: i ten wywieszony jęzor mówi wszystko :loveu: Znam ten ból, także szacun :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Razem jakie mają piękne :) :loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-9Klr82MZg4M/U1Ty6QEOVSI/AAAAAAAAKgg/BhqBAqpiCTs/s640/2014.04.21%20(1:cool:.JPG Jakie fajne tam tereny macie :cool3: Quote
Recommended Posts