Sonka95 Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 O widzę , że kolekcja się powiększyła :cool3: Ta niebieska obroża ma piękny odcień :loveu: Quote
rashelek Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 [quote name='Kasi i Lena']Wszystko śliczne:) Nowości takie wiosenne:loveu: Fajna zabawka, nie wiedziałam nawet że DS takie robi. Idę sobie zerknąć na ich allegro. Dzięki :D Nie wiem, czy na allegro już wystawili, chwalili się nimi na FB :) To jest futerkowy szarpak bez wnętrza. [quote name='Sonka95']O widzę , że kolekcja się powiększyła :cool3: Ta niebieska obroża ma piękny odcień :loveu: Powiększyła i pomniejszyła od razu :lol: Miętowo-granatowa :) Quote
kalyna Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 (edited) ale ładne obróżki i smycze :loveu: Bijesz mnie na głowę z tym zakupoholizmem :diabloti: ooo widzę, ze ktoś ma fajny szarpaczek, łaaaadny :loveu: Edited March 26, 2014 by kalyna Quote
Kasi i Lena Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Nie znalazłam na allegro. Fajne to to. Super się na fotkach prezentuje:) No i co najważniejsze Mice się podoba. Moja Lena by się w takim zakochała bo ona uwielbia wszelkie futerkowe zabawki. Quote
rashelek Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 phase napisał(a):Kolekcja zaj.biaszcza. :) Mika cudna :loveu: Dziękujemy bardzo :grins: kalyna napisał(a):ale ładne obróżki i smycze :loveu: Bijesz mnie na głowę z tym zakupoholizmem :diabloti: ooo widzę, ze ktoś ma fajny szarpaczek, łaaaadny :loveu: Nie prawda :eviltong: Ja przynajmniej nie chomikuję :lol: Superowy jest ten szarpak, Mika już go kocha :D Kasi i Lena napisał(a):Nie znalazłam na allegro. Fajne to to. Super się na fotkach prezentuje:) No i co najważniejsze Mice się podoba. Moja Lena by się w takim zakochała bo ona uwielbia wszelkie futerkowe zabawki. Widzę, że już na FB odnalazłaś :) Całe 16zł kosztuje i jest świetny, mnie najbardziej cieszy ta rączka bo nie muszę za wyślinione futro trzymać :lol: Mika właśnie też odkąd odkryła futerkowe zabawki innymi szarpakami się nie chce bawić, sznurowe fuj polarowe fuj ;) A. ma dzisiaj jakieśtam zebranie i dostał urlop w pracy, także mamy taki mały weeekend :loveu: A w ten prawdziwy duży mamy już wycieczkowe plany, oby tylko pogoda dopisała :grins: Quote
Sonka95 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 No fajny ten szarpak i dobrze , że ma rączkę to lepiej się przeciąga :) https://lh3.googleusercontent.com/-4o8TLeid-vQ/UzL1Xc-3iiI/AAAAAAAAKTw/X_mhdxfay6Y/s640/2014.03.26%20%287%29.JPG Quote
Molowe Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Ja też liczę na ładną pogodę na weekend! :grins: Quote
kalyna Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 rashelek napisał(a):Nie prawda :eviltong: Ja przynajmniej nie chomikuję :lol: Superowy jest ten szarpak, Mika już go kocha :D Przecież wszystko się przyda :evil_lol: Quote
Baski_Kropka Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Gdzie się wybieracie w weekend? :D :D :D Quote
rashelek Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 [quote name='Sonka95']No fajny ten szarpak i dobrze , że ma rączkę to lepiej się przeciąga :) https://lh3.googleusercontent.com/-4o8TLeid-vQ/UzL1Xc-3iiI/AAAAAAAAKTw/X_mhdxfay6Y/s640/2014.03.26 (7).JPG I nie trzeba trzymać za wyślinione futro :lol: [quote name='Molowe']Ja też liczę na ładną pogodę na weekend! :grins: I jest przepięknie wręcz :loveu: [quote name='kalyna']Przecież wszystko się przyda :evil_lol: A ja mam wręcz przeciwnie - mimo, że wiem, że np. szelki nam się przydadzą to fakt, że od roku leżą nieużywane mnie doprowadza do szału :lol: [quote name='Baski_Kropka']Gdzie się wybieracie w weekend? :D :D :D Zaraz zbieramy tyłki na autobus i jedziemy sobie połazić po polach na Wyczerpach, bo już dawno tam nie byliśmy :grins: Mam w planach tonę zdjęć przywieźć i poodkrywać tam nowe miejsca, zobaczymy czy się uda :) Quote
rashelek Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 Polowanie na jaszczury :evil_lol: Walka z jaszczurami ciąg dalszy Quote
Baski_Kropka Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Ooooo ale super tereny! To na Wyczerpach? Jak z sarnina? A my sie z Majkowska moze spotkamy w Bielsku w piateeeeek :D wiec gory dwa razy w jeden tydzien <3 Quote
rashelek Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Ooooo ale super tereny! To na Wyczerpach? Jak z sarnina? A my sie z Majkowska moze spotkamy w Bielsku w piateeeeek :D wiec gory dwa razy w jeden tydzien <3 Tak, Wyczerpy. Raz nam się zdarzyło, że psy tam pogoniły zwierzynę, a jeździmy dosyć często ;) Dzisiaj poszliśmy duuużo dalej niż dotychczas, odkryliśmy nowe mega tereny i miejsca :loveu: A idź, bo kusisz :P I te Cekina uszy :loveu: :lol: Quote
rashelek Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 I spotkaliśmy konisie :loveu: Cekin pierwszy spierdzielał do domu :evil_lol: Miczka po pierwszym szoku z ciekawością chciała się witać, ale jednak się nie odważyła. Quote
taxelina Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 My tez dzis konia spotkalismy :) nagle zza krzakow wyskoczyl :D Quote
Sonka95 Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 O nawet spotkanie z konikami mieliście :cool3: moja Sonka koni się nie boi , ale za jak zobaczy krowę to zawsze szczeka i widać po niej , że się boi :evil_lol: Quote
rashelek Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 [quote name='deer_1987']My tez dzis konia spotkalismy :) nagle zza krzakow wyskoczyl :D Ale ten "Wasz" to widzę taki bardziej sportowy :cool3: [quote name='Sonka95']O nawet spotkanie z konikami mieliście :cool3: moja Sonka koni się nie boi , ale za jak zobaczy krowę to zawsze szczeka i widać po niej , że się boi :evil_lol: Pierwszy raz nam się udało trafić na koniarzy, zazwyczaj tylko ślady po nich są :D No krowa dużo straszniejsza jest od konia :lol: Bardzo nam się udał weekend, wczoraj mieliśmy wycieczkę a dzisiaj rano dłuuuugi spacer, teraz wieczorem też troche sobie połaziliśmy :loveu: Aż przykro by było taką pogodę w domu zmarnować. Kiltix się póki co fenomenalnie sprawdza, Mika z Wyczerp nie przywiozła żadnego kleszcza (jednego jej zdjęłam jeszcze tam, łażącego), a to jest naprawdę mocno zarobaczone miejsce ;) Mam nadzieję, że tak będzie dalej :) Quote
Molowe Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 https://lh5.googleusercontent.com/-Jt6-WEbD1qA/UzayGGli4lI/AAAAAAAAKYY/QVkQKj86GK0/s640/2014.03.29%20%2820%29.JPG Tarzanko musi być :evil_lol: https://lh6.googleusercontent.com/-r2zVrY5ufG4/UzayMZL-r2I/AAAAAAAAKZQ/eSTHdxMAgpM/s640/2014.03.29%20%2827%29.JPG Ale ma focha na pysiu :lol: Quote
Sonka95 Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Świetna poza :cool3: :evil_lol: https://lh5.googleusercontent.com/-Jt6-WEbD1qA/UzayGGli4lI/AAAAAAAAKYY/QVkQKj86GK0/s640/2014.03.29%20%2820%29.JPG Przerwa na odpoczynek :) https://lh4.googleusercontent.com/-EURiKwtpMzM/UzayPoDPVpI/AAAAAAAAKZg/j3N2oG3BhUE/s640/2014.03.29%20%2829%29.JPG Quote
Recommended Posts