Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rashelek']Duża choinka, ale na ozdoby pożałowali :lol:
Wiesz, ja w zeszłym roku przy okazji jakichś zakupów kupiłam sobie "z musu" szampon (zbierałam do darmowej wysyłki :lol:) i okazał się zajebisty, Mika była po nim jak pluszowy misiu :loveu: Ale na miejscu go nigdzie nie ma, a kupować przez net się nie opłaca...

Hahaha :evil_lol: zawsze COŚ :evil_lol:
A jaki to? To może my następnym razem skorzystamy. :)

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałybyśmy z Mikrusem życzyć Wam zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt. A w Nowym Roku przede wszystkim szczęścia, pociechy z futer, więcej wolnego czasu i szansy na robienie tego, czego naprawdę chcecie :)

Posted

Jaka ozdoba świąteczna :lol:

My również życzymy zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia :). I takiego jedzenia, po którym się nie tyje, o! :D

Posted

Witamy witamy :D
U nas święta minęły spokojnie, cały czas korzystamy z wiosennej pogody i wolnego ;)
Dzisiaj rano byliśmy na długim spacerze, a po południu wzięliśmy zabawki i mam troche fotek!

Posted

[quote name='Molowe']https://lh6.googleusercontent.com/-rim1i83ltMU/Ur7gtgiNBeI/AAAAAAAAI_s/9D_-XG4EKns/s640/2013.12.28 (2).JPG
https://lh4.googleusercontent.com/-tcxz6QC5Q2s/Ur7gxX-Y1BI/AAAAAAAAJAM/actDQ8TOqJA/s640/2013.12.28 (6).JPG

Dwa wesołe kucyki :D

Haha dokładnie tak :D

[quote name='Sonka95']O nawet nie wiedziałam , że łapią frisbee :cool3: Sonia to łapie tylko kiedy jej się zechce :evil_lol:
a jak ma już wybór piłka kontra frisbee wybiera piłkę :diabloti:

O nawet wspólne macie :loveu: piękne zdjęcie :loveu: https://lh3.googleusercontent.com/-NXq4LYFE8eM/Ur7g7OzAH4I/AAAAAAAAJBs/A0s_aroLFAs/s640/2013.12.28 (18).JPG

Bo nie łapią :evil_lol: Mika czeka aż spadnie, a Cekin w ogóle nie ogarnia o co chodzi :lol:
O to Sonia tak samo jak Mikrus, ona też uwielbia piłeczki :D
Wspólnych nam niestety nie ma kto robić, muszę zabierać brata ze sobą ;) Dlatego tak niewiele ich jest.

Koniec roku się zbliża wielkimi krokami, także zaczęliśmy już z Adrianem robić podsumowanie :D Bardzo szczęśliwy był ten rok dla nas, dużo robiliśmy z psami wycieczek, odkryliśmy cudowne miejsca na spacery :loveu: Przeżyliśmy jakoś lato, którego wszyscy nie lubimy, bo dużo byliśmy nad wodą. Psy też jakoś się dogadały, zwłaszcza w mieszkaniu A. ;) Zaczęli być bardziej posłuchani, Mika jest super sterowna głosem i mogę ją często puszczać. Zakupów dużo było zrobionych, większość nietrafiona :evil_lol: Ale już wiem, z czym najwygodniej mi się chodzi ;)
Na Nowy Rok plany już mamy, naszą największą ambicją jest porządne rowerowanie z psami. Takie systematyczne i dalsze :) A tak to wiadomo, dużo długich spacerów i wycieczek. No i oczywiście mam już zaplanowane zakupy psich akcesoriów na cały rok :diabloti: Mam nadzieję, że uda mi się z pracą (tfu tfu, odpukać) i będe miała na to wszystko kasę :eviltong:

Jeżeli chodzi o Sylwester, to spędzamy go z psami u Adriana :D Chcemy się wybrać przed północą na spacer popatrzeć na fajerwerki, a tak to Polsat i jakieś dobre żarełko :lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Wy nie możecie spuszczać w Szwecji? ;)

Akurat u mnie w miescie nie ma wybiegow :( Jak spuszcic chce to jade na taka niby wies bo tak to w miescie nie mozna :( Ale nie zawsze jest czas zeby jechac pare godzin na wies :diabloti:

Posted

Widzę że nie tylko ja spędzam Sylwka w towarzystwie chłopaka i psa w domu przed TV, chociaż dokładnie to my będzie maniaczyć w plejaka w fifę. :lol: Jedynie o północy wyjdziemy na balkon, a jak się uspokoi to idziemy na dwór, bo chce odpalić racę. :loveu:

A u Was jak zwykle te słoneczko!

Posted

Ja tam się bardzo cieszę i już nie mogę doczekać tego Sylwestra :D Nie lubię imprez ani innych spędów, wolę spędzić ten dzień z moimi ptysiami :loveu: :evil_lol:
Jutro chyba u nas ksiomdz chodzi, trza się ewakuować z psem :shake:

Posted

O, ja też spędzam w dou sylwka i się z tego powodu cieszę :)
A fotki przyjemnie się ogląda, dwa świry, piękna pogoda :loveu: Żyć nie umierać :D

Posted

U Marka ksiadz wczoraj byl.. u mnie w styczniu bedzie. Ja nawet w tym roku nigdzie nie chce isc, zrobimy sobie kolacje i chyba pies z tego wszystkiego wyjdzie najszczesliwszy :):lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
O, ja też spędzam w dou sylwka i się z tego powodu cieszę :)
A fotki przyjemnie się ogląda, dwa świry, piękna pogoda :loveu: Żyć nie umierać :D

Zrobimy sobie balangę na dogo :evil_lol:
Dzięki :D Dawno już nie było fot z biegów :)

phase napisał(a):
U Marka ksiadz wczoraj byl.. u mnie w styczniu bedzie. Ja nawet w tym roku nigdzie nie chce isc, zrobimy sobie kolacje i chyba pies z tego wszystkiego wyjdzie najszczesliwszy :):lol:

A u nas chodzi od 15, mieszkam w ostatniej klatce to pewnie będzie koło 20 :shake: Nawet nie ma gdzie iść o tej porze, ale ja nie zamierzam z nim "obcować" :P
Ja w zeszłym roku spędzałam sylwka u A., ale bez psa - aż dziwnie się czułam, że ona sama siedzi :lol: Na szczęście w tym roku tak nie będzie :loveu: Co dobrego do żarełka robicie? Ja nadal nie mam pomysłu ;)

Nasz największy sukces ostatnich miesięcy :loveu:
Fotki ratalne, bo siedziałam między nimi i nie miałam jak sięgnąć :lol:

Niestety, nie dla wszystkich starczyło miejsca na łóżku :evil_lol:

Dziewczynki, czy któraś z Was nie byłaby chętna na obrożę? :eviltong: Chcę nową, także ta musi iść do nowego domu :lol:
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1522251_549050275172037_732545506_n.jpg

Posted

Ja na szczęście mam już wizytę księdza za nami :cool3: To trzeba kupić większą kanapę , żeby wszyscy się pomieścili :evil_lol: :diabloti: Sona jak się czasami wyciągnie na łóżku to zajmuje połowę kanapy :evil_lol: