Sonka95 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 O to super czekamy na pierwsze zdjęcia :) :) Quote
phase Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 I my czekamy z niecierpliwością na fotyyy! :loveu: I życzymy Wam cudnego, ciepłego, miłego weekendu. :) Quote
rashelek Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 No, to zdjęcia z wczoraj ;) Idealne nie są, jeszcze się z aparatem nie dogadaliśmy do końca, ale liczę na owocną współpracę :D Quote
phase Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Ogladajac Wasze zdjecia az chce mi sie ryczec, macie taka piekna pogode!!!! Quote
rashelek Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 phase napisał(a):Ogladajac Wasze zdjecia az chce mi sie ryczec, macie taka piekna pogode!!!! Jeden dzień tylko :) Dzisiaj już jest pochmurno i niezbyt przyjemnie. No i cały czas jest dosyć zimno. Dzisiaj mimo pogody A. zarządził wycieczkę, byliśmy nad wodą :D Oczywiście psy się nie kąpały (chociaż Miczkens do wody wlazł... ale tylko po "kostki"), tylko łaziliśmy wokół i odkryliśmy taki fajny lasek :loveu: Fotki mam i kolejny wielki + dla aparatu, bo mimo zachmurzenia fotki są całkiem ostre :D Tylko kolory nie takie, ale tutaj pomogły machloje w pogramie :lol: Wrzucę jak zasłużycie :diabloti: Quote
betty_labrador Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 A w jaki sposób mamy sobie zasłużyć? :p Quote
phase Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 rashelek napisał(a):Jeden dzień tylko :) Dzisiaj już jest pochmurno i niezbyt przyjemnie. No i cały czas jest dosyć zimno. Dzisiaj mimo pogody A. zarządził wycieczkę, byliśmy nad wodą :D Oczywiście psy się nie kąpały (chociaż Miczkens do wody wlazł... ale tylko po "kostki"), tylko łaziliśmy wokół i odkryliśmy taki fajny lasek :loveu: Fotki mam i kolejny wielki + dla aparatu, bo mimo zachmurzenia fotki są całkiem ostre :D Tylko kolory nie takie, ale tutaj pomogły machloje w pogramie :lol: Wrzucę jak zasłużycie :diabloti: Ja to nawet nie pamiętam, kiedy u nas świeciło słońce... Idzie się załamać... :(:( Samym byciem zasługujemy :grins::evil_lol: Quote
Sonka95 Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 To jest super :) https://lh5.googleusercontent.com/-LTQpvaAsqfQ/UoZj64XTSeI/AAAAAAAAIfM/g3TLxMpoQQE/s640/2013.11.14%20%2820%29.JPG Mój aparacik strasznie zmienia kolory jak jest pochmurno :roll: Quote
rashelek Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='betty_labrador']A w jaki sposób mamy sobie zasłużyć? :p [quote name='phase']Ja to nawet nie pamiętam, kiedy u nas świeciło słońce... Idzie się załamać... :(:( Samym byciem zasługujemy :grins::evil_lol: No może być, zaraz wrzucę :lol: [quote name='Sonka95']To jest super :) https://lh5.googleusercontent.com/-LTQpvaAsqfQ/UoZj64XTSeI/AAAAAAAAIfM/g3TLxMpoQQE/s640/2013.11.14 (20).JPG Mój aparacik strasznie zmienia kolory jak jest pochmurno :roll: No przy pochmurnych to i Canon, i ten Samsung robią takie fotki bez kolorów :hmmmm: A u nas stara nuda niestety. Adrianowi zmienili godziny pracy i popieprzyły nam się spacery, ciężko jest się przestawić. Ale, skoro i tak siędze w domu sama, to przynajmniej walczę z notatkami i nadrabiam zaległości ;) No i jak dla mnie zima może już przyjść, dotarła dzisiaj zimowa kurtałka :D Gdybyście szukały czegoś fajnego to mogę polecić internetowy sklep GoodLookin, bardzo fajne rzeczy w super cenach :) Jeszcze tylko ewentualny kubraczek dla Mikrusa i żadne mrozy nam nie straszne ;) A teraz fotki z soboty! Quote
Recommended Posts