Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Angina, nasze to malinowe. Ta wiśnia dla Miczy za słodka zdecydowanie ;)

Ale jesteście marudy! :P Macie fotkę domową, a sesja porządna najpóźniej w weekend. Micza stoi jak ostatnie nieszczęście, ale to się nie musicie przejmować :P Wydaje mi się, że jej się wygodniej w nich chodzi, niż w tych z DS. Może dzięki temu, że taśma jest dużo miększa, albo dlatego, że pasek piersiowy jest niżej i to właśnie teraz dobrze leży ;)

2015.02.16%2520%25282%2529.JPG

Taki mam śliczny komplet :D

2015.02.16%2520%25283%2529.JPG

Posted

Dzięki wielkie, mnie się też strasznie podobają :D

A komplet mamy tylko do Flexi, tak na co dzień mam szarą smycz z fioletowymi przeszyciami od PSDD ;) Trzeba będzie coś pomyśleć o czarnej z różem :lol:

Posted

Co do Greya to wkurza mnie tylko, jak ludzie podchodzą do tego jak do wybitnego, głębokiego i przemyślanego dzieła literackiego, zresztą z filmem jest podobnie. A to ma być tylko rozrywka, romans z seksem w tle - jak można się po tym spodziewać nie-wiadomo-czego? ;) To będziemy razem czekać na DVD, bo ciekawa jestem bardzo, ale na kino mi szkoda :lol:

No też liczyłam, że soro 5ty semestr to będzie luzik i wolne... To teraz się łudzę, że w 6 już serio będzie jakoś mniej tych zajęć :lol:

Otóż to. W sumie to jest prostym językiem napisane, ale takie coś chociaż łatwo się czyta. Aktualnie czytam "Wampiry w wielkim mieście" , ale zamówiłam sobie "Dotyk Crossa", kalyna też mi to proponowała przeczytać. Ale jestem dopiero w 5 kolejce do jej wypożyczenia, więc trochę sobie poczekam...

Lepiej kupić szele niż bilet do kina :D :D

Hahaha to ja już w ogóle chyba dopiero na 5 roku będę miała ciut mniej :D

łeeeeeeeeeee tyż chcę taki komplecik!!!https://lh6.googleusercontent.com/-eDrBMJhVo_s/VOJF99Jwb1I/AAAAAAAAPMo/VgBofH4IJ1s/s640/2015.02.16%2520%25283%2529.JPG

Posted

Spoko my mamy różową z czerwonym i nie pasuje mi... dlatego jest czarna, krótka, skórzana

No czarna chyba lepiej niż taka z dodatkiem czerwonego :) Ale i tak musisz komplet mieć, koniecznie :lol:

Serio wygląda jak ciota na zdjęciu ale wyglądają na idealnie dopasowane

Jakbym ją chwilę wcześniej sprała krzesłem :lol: Wrzucę przy weekendzie dla porównania foty tych i pomarańczowych, to ocenicie które lepiej leżą.

Angina czepiasz się, dobrze wygląda

Nie oszukuj mnie, wyszła jak taka ślamazara :D

Otóż to. W sumie to jest prostym językiem napisane, ale takie coś chociaż łatwo się czyta. Aktualnie czytam "Wampiry w wielkim mieście" , ale zamówiłam sobie "Dotyk Crossa", kalyna też mi to proponowała przeczytać. Ale jestem dopiero w 5 kolejce do jej wypożyczenia, więc trochę sobie poczekam...

Lepiej kupić szele niż bilet do kina

Hahaha to ja już w ogóle chyba dopiero na 5 roku będę miała ciut mniej

łeeeeeeeeeee tyż chcę taki komplecik!!!https://lh6.googleusercontent.com/-eDrBMJhVo_s/VOJF99Jwb1I/AAAAAAAAPMo/VgBofH4IJ1s/s640/2015.02.16%2520%25283%2529.JPG

Ooo Crossa też mam zamiar poczytać, bo wszyscy tak zachwalają, to trzeba sprawdzić co to ;)

Haha oczywiście! Szelki na dłużej starczą :lol:

Do 5tego roku nie wytrwam, to może chociaż na licencjacie nam już ulżą...

Przykro mi, swojego nie oddam!

Tyyyle różu, starczy mi patrzenia na rok Dobrze, że mam chłopaków i nie kusi

A u nas ten róż to w sumie trochę z braku laku ;) Flexi wzięłam różowe, bo fioletowe już wycofali i ciężko je dostać. Z szelkami podobnie, nie ma fioletowych, to muszą być malinowe ;)

Dzisiaj znowu pogoda fajna, wczoraj było taaaak paskudnie :shake Na szczęście słoneczko wróciło, tylko wiatr nadal piździ strasznie...

A do pełni szczęścia dzisiaj doszły nagrody z konkursu u FineYork, Micza oprócz smaków i gryzaków dostała odblaskową obrożę :D Szkoda, że za wielką i będę ją musiała skracać :lol: Tą fotą udało nam się wygrać:

2014.07.22%2520%252813%2529.JPG

Posted

Pierwszy przedwiosenny weekend na wysokich obrotach zaliczony! W sobotę byliśmy na długim spacerze, wyszedł aż za długi, bośmy się zgubili i wylądowali pod miastem ;) A wczoraj rano posiedzieliśmy trochę na działce. Pogoda coraz lepsza, ciepło i widno coraz bardziej, czego chcieć więcej od życia! Może wolnego, bo od jutra uczelnia :P

Fotki z soboty :)

2015.02.21%2B%281%29.JPG

2015.02.21%2B%282%29.JPG

2015.02.21%2B%283%29.JPG

2015.02.21%2B%284%29.JPG

2015.02.21%2B%285%29.JPG

Posted

Nie wiem czy to tak sierść jej tak sterczy i wygląda jak pudelek, czy jej się zgrubło trochę... pewnie to pierwsze...

Jezuuu jaki ten Cekin jest boski. Taki z niego DONek jak z Soniuli :P

Fajne macie te szele, ale jak dla mnie to za mało biją po oczach :lol: