Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']Ale jej ladnie w niebieskim :loveu:

[quote name='cockermaister']Niebieskie są super :loveu: uwielbiam ten kolor :loveu:

Ja się na niebieskich zawiodłam, zamówiłam lazurowy https://lh3.googleusercontent.com/-566fpHe7IBo/T_TXOVlNnHI/AAAAAAAAAwY/-MNFIp8kdg8/s640/2%252C5%2520cm%2520%25281%2529.jpg i liczyłam, że będą takie ciemne ;) Ale nie wygląda w nich aż tak źle, także pewnie je zostawię.

[quote name='pcheelkaa']piłka najs ! my jesteśmy w poszukiwaniu takiej 'niezniszczalnej' :P

To ta piłka nie jest niezniszczalna, bo to pianka jest - już ma dziury po zębach.

[quote name='Kasi i Lena']Ślicznie wygląda:loveu: Podobają mi się pomarańczowe one są z odblaskiem?

Dzięki :D To nie jest odblask, tylko taki oczojebny pomarańcz :D

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']n rzeczywiscie troche ciemniejszy ale ciezko ocenic ze zdjecia bo zalezzy w jakim swietle bylo robione

No niestety :P

Adrian ze swojej smyczy jest bardzo zadowolony, wydaje się taka sznurkowa, ale zobaczymy jak długo wytrzyma :D

Robiłam porządki, bo część rzeczy trzeba schować w czeluście szafy, bo raczej już się nie przydadzą :P Przy okazji porobiłam zdjęcia naszego ekwipunku.

Różny szajs :lol:

Zabawki:

Miczkens robił za wsparcie :D

Posted

ładne te szelki niebieskie :loveu: ale faktycznie na zdjęciu taśma wydaje się być ciemniejsza,a ta piłka raczej szybko Wam się rozwali chociaż ma jeden plus utrzymuje się na wodzie ale w sumie teraz to i tak bez znaczenia :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Tyle zabawek i nic dla psa w nagrode za pozowanie :mad:

Dostała piszczałkę a potem byłyśmy poaportować :P

Molowe napisał(a):
ładne te szelki niebieskie :loveu: ale faktycznie na zdjęciu taśma wydaje się być ciemniejsza,a ta piłka raczej szybko Wam się rozwali chociaż ma jeden plus utrzymuje się na wodzie ale w sumie teraz to i tak bez znaczenia :)

Cieszę się, że się podobają :D Do mnie zaczęły przemawiać, choć zachwytu nadal nie ma :lol:
Piłka to gratis, także nie jest mi szkoda. Nie wytrzyma długo, wczoraj ją dałam Mice może na 5min i już jest cała w dziurach ;)

Piłkę i tak musimy kupić nową, bo nasza gumowa zaczyna się niszczyć, ale to za jakiś czas.
A dzisiaj na aporcie robiłyśmy szoł, dzieci nas oblazły i podziwiały Miczelka :loveu: :D

Posted

Molowe napisał(a):
Wiem my też dostałyśmy parę razy takie piłki gratis trzeba docenić,że w ogóle coś dają :)

Dokładnie, a przyda się na takie 'luźniejsze' bieganie ;)

Sonka95 napisał(a):
Sporo macie psich rzeczy :cool3: Świetne sa te niebieskie szelki :D

No troche się tego uzbierało przez 3 lata, ale też sporo rzeczy sprzedałam, teraz mam taką optymalną kolekcję - wszystko potrzebne :lol:
Dzięki, fajnie, że się podobają :D

Ty$ka napisał(a):
A mnie bardziej podobają się pomarańczowe :P :loveu: No super są :D

Mnie też, ulżyłaś mi, bo myślałam, że jestem jakaś spaczona :lol:

Tak serio, to widzę na dogo prym wiodą jednak niebieskie, ja wolę pomarańczki :) Ale już się do tych niebieskich przekonuję, nie są takie złe :P
Jutro do południa idziemy na dłuuuugi spacer + piłeczkowanie, wezmę aparat to będzie co wrzucać :D

Posted

Nie wiem czemu wiodą prym, ja tam naprawdę pomarańczowe brałabym bez zastanowienia... gdybym miała sukę :D

O, to zapowiada się duuuża fotorelacja :lol:

Posted

Na razie koniec ;)
Przerwa w dodawaniu mi się wkradła, bo byłam ciasto ratować. W końcu udało mi się kupić dynię, zupa wyszła pyszna a ciasto niestety zakalec ;) Także jutro chyba będe musiała zrobić jeszcze raz...

Posted

[quote name='Ty$ka']Ale fajne :D Imponująca to wygląda jak takie duże konisko jak C. skacze za małą piłką :p

To fakt :D Ale żeby nie było, on ma swoją piłkę duuużą :P Tylko jest strasznie ciężka i nie chciało nam się jej brać, ja też wzięłam tą piankową bo jest najlżejsza ;) I już w niej jest multum dziur :lol:

[quote name='Ty$ka']O, zupa dyniowa :loveu:

https://lh6.googleusercontent.com/-wy2EgAZc7rI/UiHpgCG0vjI/AAAAAAAAHxQ/SuQcK4QCZ_s/s640/2013.08.31 (19).JPG "wcale nie jestem mała"" :lol:

Zupa pyszna :loveu: Tylko ciasta szkoda :(
Taaaaki duży pies :lol:

[quote name='deer_1987']Moja pileczka, nie bo moja!

To miało być zdjęcie synchronicznego biegania, ale coś nie wyszło :evil_lol:

[quote name='Sonka95']Świetne są foty jak psy wyskakują po piłki :cool3:

Dzięki, też mi się podobają :lol:

Mieliśmy dzisiaj plan znowu rano iść gdzieś dalej, ale leeeeje strasznie, także pewnie nic z tego. Rano jak byłam z Miczką to się tak rozpadało, że przez dosłownie 2min (czas przebiegnięcia wzdłuż bloku do klatki :lol:) zmokłyśmy masakrycznie.

Posted

[quote name='deer_1987']To swietnie pasuje uczyc sie sztuczek w taki dzien :diabloti:

Tylko nie mam pomysłu jakich :P

[quote name='Molowe']Albo zabrać psa pod kocyk i wygrzewać się w łóżku <3

No Mika po spacerze taką właśnie opcje wybrała :lol:

A nam końcówke spaceru umiliła fajna, odważna suczka ;) Niestety, po 10min zabawy z Cekinem miała go dosyć i poszła :(