Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łoooo jaka fajna wyprawa. :loveu: Ja dziś Żabcię zabieram na spacer, pokonamy może aż... 2 km.:diabloti: No ale jak na nią to dużo.

Psiaki mają z Wami dobrze. :);)

Posted

phase napisał(a):
łoooo jaka fajna wyprawa. :loveu: Ja dziś Żabcię zabieram na spacer, pokonamy może aż... 2 km.:diabloti: No ale jak na nią to dużo.

Psiaki mają z Wami dobrze. :);)

Ano :loveu: 2km w jej wieku to i tak dużo, trzeba się cieszyć spacerkiem i tyle :)
Mam wrażenie, że czasem to nas przeklinają za to trucie :lol:

deer_1987 napisał(a):

Haha faktycznie :D

Ty$ka napisał(a):

Właśnie obawiałam się linczu i wolałam jednak wrzucić :lol:
No ba, jak lans to lans :cool1:
Wykończyło ją wydojenie prawie 0,5l wody naraz :P
Ale wtopa, zapomniałam :splat:
Szczerzymy ząbki :diabloti:
Fajosko to wyszło, tylko darłam japę na A., że mu coś utne jak mi zepsuje ujęcie :evil_lol:

Śmiejecie się, a dzisiaj wciągnęłam na grzbiet (przypadkiem :lol:) bluzkę w rushoffo-białe paski :P To dopiero lans na dzielni jest!

Posted

Sonka95 napisał(a):
Po zdjęciach widac , ze spacerek udany :loveu: ach te tereny spacerowe :)

Bardzo :loveu: Pięknie tam jest i wcale ludzi nie ma :D

cockermaister napisał(a):
Ilee fot :) śliczne wszystkie i psiaki zadowolone ;)

Dzięki :loveu:

Aleksandra95 napisał(a):

Śliczne ząbeczki :evil_lol:

Mika ma radoche od wczoraj, w bloku na przeciwko wzięli sobie maltańczyka (albo coś maltańczyko-podobne :P) i teraz ciągle lata i Brendzika napastuje :lol: A dzisiaj rano spotkałyśmy innego szczeniorka, coś onko-podobnego i też mogła się pobawić w nianie. Jakbym jej takiego do domu przyniosła to chyba by mnie ozłociła :lol:

Posted

Jeeej, nawet nie wiesz jak się cieszę, że nie tylko mojemu coś ostatnio odbija i na widok innych psów (szczeniaczków zwłaszcza) cieszy się jak głupi :lol:. Włączył się mu instynkt tacierzyński czy co? :PPP

Masz zdjęcia tego czegoś onkopodobmnego i maltana? :D

Posted

deer_1987 napisał(a):
Jeszcze Ci odmlodnieje :diabloti:

Ona i tak ma siano w głowie, także... :lol:

Ty$ka napisał(a):
Jeeej, nawet nie wiesz jak się cieszę, że nie tylko mojemu coś ostatnio odbija i na widok innych psów (szczeniaczków zwłaszcza) cieszy się jak głupi :lol:. Włączył się mu instynkt tacierzyński czy co? :PPP

Masz zdjęcia tego czegoś onkopodobmnego i maltana? :D

Akurat u nas to nie "ostatnio". Szczeniaczki to jedyna grupa psów, od których nie mam szans jej odwołać ;) Dzisiaj rano nie miałam dla niej smyczy (jestem złym właścicielem, z pieskiem bez obróżki i smyczki chodzę :() i wypruła do tego malucha jak oszalała. Ja się z tego bardzo cieszę, że ona tak szczeniorki lubi, bo jeżeli pojawi się takowy u nas to go super wychowa :D W końcu Cekina też wychowała :lol:
Może Morusidło chce zostać tatusiem już :D
A nie mam, muszę znowu zacząć komórką robić fotki to będzie tego więcej :P

Posted

deer, przynajmniej jest szczera :lol:

O, to bardzo fajna rzecz. Ja niestety teraz mam tylko do czynienia z sukami, które szczeniaków nienawidzą, więc cieszę się, że Twoja z tym problemów nie ma :). Hehe, faktycznie jesteś bardzo zła, jak tak możesz! (a tak serio wczoraj myślałam czy czasem nie pójść z psem tak samo... bo ostatnio mózg mu paruje i stara sobie ściągnąć szelki... bo smycz mamy tylko na początku spaceru, potem gdy dojdziemy w ustronniejsze miejsce już jej nie ma :P). Być tatusiem to sobie może chcieć, bo skąd mu wytrzasnę dziecko? :D
Koniecznie, jestem ciekawa tych nowych "miłości" Miki :D

Posted

A moja jakoś nie za bardzo przepada za szczeniakami ... :diabloti: kocha starsze psy , bo sa spokojniejsze i takie to często zachęca do zabawy ;) Szkoda , że nie ma już kumpelki Zuzi ['] taka malutka kundelka 13 letnia a jak tylko się widziała z Sonią to biegały razem i zaczepiały się ... miło było patrzeć :loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Haha jak Ty milo mowisz :mad:

Taka prawda :P

Ty$ka napisał(a):
O, to bardzo fajna rzecz. Ja niestety teraz mam tylko do czynienia z sukami, które szczeniaków nienawidzą, więc cieszę się, że Twoja z tym problemów nie ma :). Hehe, faktycznie jesteś bardzo zła, jak tak możesz! (a tak serio wczoraj myślałam czy czasem nie pójść z psem tak samo... bo ostatnio mózg mu paruje i stara sobie ściągnąć szelki... bo smycz mamy tylko na początku spaceru, potem gdy dojdziemy w ustronniejsze miejsce już jej nie ma :P). Być tatusiem to sobie może chcieć, bo skąd mu wytrzasnę dziecko? :D
Koniecznie, jestem ciekawa tych nowych "miłości" Miki :D

Kiedyś wyczytałam u jednej super mądrej osoby z dogo, że prędzej pies zaakceptuje obce szczenie niż suka i wierzę w to w 100% ;) Na szczęście Mika szczeniaczki uwielbia, także robi za nianię połowy psów na dzielnicy :lol:
Nie chce mi się tej smyczy tachać, skoro ona i tak lata samopas :lol: Jak to z szeleczek ucieka?!
Nie spotkałam ich dzisiaj, także niestety :P

Sonka95 napisał(a):
A moja jakoś nie za bardzo przepada za szczeniakami ... :diabloti: kocha starsze psy , bo sa spokojniejsze i takie to często zachęca do zabawy ;) Szkoda , że nie ma już kumpelki Zuzi ['] taka malutka kundelka 13 letnia a jak tylko się widziała z Sonią to biegały razem i zaczepiały się ... miło było patrzeć :loveu:

Na takie psie zabawy się naprawde wspaniale patrzy :loveu:

betty_labrador napisał(a):
wow, no widze że kilometrów narobiliście :D :loveu: wspaniałe są takie wyprawy, tęsknie za nimi juz zaraz po odbytej co niedzieli :) super!

No jak zawsze :cool1: Zgadzam się, coś cudownego :loveu:

Do nas niestety wróciły upały - po co cholera raczy wiedzieć. Znowu jest 30* i wszyscy mamy dość.
My wieczorkiem idziemy siedzieć na Polibudzie, bo Adrian ma dyżur :D Niestety tylko na chwile, bo zabrał Cekina ze sobą a jemu tam odbija szajba :(