Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W takim razie gratuluję zaliczenia wszystkiego :)

U nas odwilż też jest straszna, niemal taka sama, jak opisujesz ;)

Jak chcesz pomarańczowe, to bierz pomarańczowe :D Na razie na moje nikt nie jest chętny, więc jak będziesz jeszcze nimi zainteresowana to zakupisz je w swoim czasie ;P

Posted

[quote name='phase']Ale Ci dobrze, masz wszystko już za sobą. :eviltong:
U nas też strasznie na dworze, Żabie do pół łap nawet woda dziś dosięgała. ;/ Załamałam się. Koszmar!

Pocieszę Cię, pewnie potem ja się będe męczyć bo u nas przedmiotów tylko przybywa :lol:
Biedna Żabcia, pewnie chodzić nie mogła... Na szczęście Mika jest troche wyższa, to aż tak źle nie ma. Ale i tak dziś podcięłam jej firankę, bo tylko brud na niej znosi.

[quote name='Kasi i Lena']Bierz Trixie są śliczne. Pomarańczowe i na dodatek z ozdobną wstążką, prawie jak ribbonki:)

Właśnie dlatego tak mi się podobają i najpewniej jednak na nie padnie ;)

[quote name='Ty$ka']W takim razie gratuluję zaliczenia wszystkiego :)

U nas odwilż też jest straszna, niemal taka sama, jak opisujesz ;)

Jak chcesz pomarańczowe, to bierz pomarańczowe :D Na razie na moje nikt nie jest chętny, więc jak będziesz jeszcze nimi zainteresowana to zakupisz je w swoim czasie ;P

Dzięki :D
U was to w ogóle musi być tragicznie, bo z tego co mówiłaś śniegu mieliście ogrom :shake:
A wrzuciłaś cały ten swój arsenał rzeczy na sprzedażowy wątek? Tam się sporo ludzi kręci, pewnie wzbudziłabyś większe zainteresowanie ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/209573-Sprzedam-oddam-kupię-psie-akcesoria?p=20364407#post20364407

Posted

Szukałam dziś lepszych zdjęć naszych niebieskich szelków i znalazłam powód swojej patologicznej wręcz tęsknoty za latem.
Mikusia w wersji "filigranowa dziewczynka":

Teraz idziemy sprawdzić, czy pole i las jeszcze zalane :) Wrócimy to wrzucę zdjęcia z wczoraj.

Posted

U Was też tak błotniście? :loveu:

Mika ma wyćwiczoną mimikę pyska na perfekt :lol:

Fajowe fotki, Mika zawsze taka szalona :lol:
I widzę ma kumpelkę ;P

Posted

A już miałam płakać, że tyle zdjęć wrzuciłam a wszyscy nas przestali kochać :(

[quote name='Ty$ka']U Was też tak błotniście? :loveu:
Mika ma wyćwiczoną mimikę pyska na perfekt :lol:
Fajowe fotki, Mika zawsze taka szalona :lol:
I widzę ma kumpelkę ;P

U nas dzisiaj spadł śnieg i błota ni ma :P
Haha no zdarza jej się miny strzelać komiczne.
Głupim się urodziła to i głupim umrze :lol:
To stara znajomość. Ostatnio więcej psiaków do zabawy spotykamy, to i częściej ma okazję pobawić się w coś innego niż zapasy ;)

[quote name='phase']https://lh3.googleusercontent.com/-2bf51N7rUkU/UQvQ38K4mmI/AAAAAAAAE5g/haaMzTCS5X4/s640/27 stycznia (3).JPG o to najlepsze! :loveu:

Nie da się jej nie lubić. :grins:

Da się, ja np. jej nie lubię :diabloti:

Dzisiaj test, czy Mikusia będzie jadła kaszę. Postanowiłam jej trochę odmienić dietę, ciekawe czy mi się uda :P
Na dworze jakoś tak do kitu, nic się nie chce...

Posted

rashelek napisał(a):

Da się, ja np. jej nie lubię :diabloti:

Na dworze jakoś tak do kitu, nic się nie chce...

Bo ją kochasz. :eviltong::evil_lol:
Tez mam lenia, chociaż żeby słońce było...

Posted

phase napisał(a):
Bo ją kochasz. :eviltong::evil_lol:
Tez mam lenia, chociaż żeby słońce było...

Tylko czasem :lol:
Myśmy wróciły ze spaceru, na którym było buro i ponuro jakieś 20min temu. Chciałam wziąć aparat, ale tak pochmurnie, że bezsensu byłoby to zupełnie. A teraz? Teraz to piękne słońce świeci :mad:

Piesek ładnie zjadł kaszę, ciekawe czy jutro też tak będzie :loveu:

Posted

Żartujesz z tym śniegiem?!
E tam jej nie lubisz, gdybyś nie darzyła ją sympatią nawet tylko troszeczkę, to byś jej diety nie urozmaicała :D 8)

Posted

[quote name='Ty$ka']Żartujesz z tym śniegiem?!
E tam jej nie lubisz, gdybyś nie darzyła ją sympatią nawet tylko troszeczkę, to byś jej diety nie urozmaicała :D 8)

No, patrz, jak się mnie żarty trzymają :P

Oj tam oj tam to z litości i tyle :lol:

[quote name='trabeska']Hej :)
Śliczna sunia :loveu:

Witamy, dziękuję :D

Nudzimy się z Miczelkiem, więc postanowiłam pogrzebać w aparacie. Poustawiałam sobie wszystko do zdjęć w ruchu i teraz aparat nap*** zdjęcia aż miło :evil_lol: Tylko są po prostu straszne pod względem ostrości i kolorów, po prostu fuj :P

Posted

U nas jeszcze ostatni śnieg nie zdążył stopnieć do końca a Ty już kolejnymi opadami straszysz...ehhhhhh ja chce wiosnę. Zieloną trawkę, słoneczko itp. U nas szaro-buro:shake:

Mika ma bardzo fajną zabawkę.

Posted

Ty$ka napisał(a):
:mdleje: O Boszzz, oby do nas nie doszło... :mdleje:

Cóż za nietęga mina na drugiej fotce :lol:
Zdjęcia faktycznie mają jakoś komórkową :P

Trzymam za Was kciuki :P
No znowu się śmiejesz z jej min?! :mad:
Straszna jest, może na dworze byłyby lepsze? Sprawdzę, a jak nie to powrót do poprzednich ustawień ;)

trabeska napisał(a):
Haha, właśnie jaka mina na jej drugim zdjęciu :lol: Takie wielkie oczy :D

Oj tam oj tam :lol:

Kasi i Lena napisał(a):
U nas jeszcze ostatni śnieg nie zdążył stopnieć do końca a Ty już kolejnymi opadami straszysz...ehhhhhh ja chce wiosnę. Zieloną trawkę, słoneczko itp. U nas szaro-buro:shake:

Mika ma bardzo fajną zabawkę.

No my mieliśmy 3 dni odwilży, 2 dni bez śniegu a dzisiaj znowu napadało. Tylko tego nie jest dużo, zimno jakoś strasznie też nie. Także cholera wie co to ma być :hmmmm: Też tęsknie za wiosną :( Już nawet lato bym chciała, byle nie śnieg :(
Swego czasu kupiłam na promocji, to szarpak z Comfy ;) Teraz już porozciągany i brudny, ale to Miki ukochana zabawka. Chyba tylko piłka ją bardziej kręci :P

Posted

No trzymaj, trzymaj 8)

Nic nie poradzę na to, że Mika w robieniu głupich min jest mistrzem ;] :siara:
Możliwe, że tylko w domu, warto próbować wszystkiego ;P

Posted

[quote name='Ty$ka']No trzymaj, trzymaj 8)

Nic nie poradzę na to, że Mika w robieniu głupich min jest mistrzem ;] :siara:
Możliwe, że tylko w domu, warto próbować wszystkiego ;P

Czymam!!!
Ona ma głupią twarz po prostu :P

Testowałam dzisiaj ustawienia. Oczywiście 15min przed spacerem piękne słońce, jak wyszliśmy to chmury zwiastujące tajfun :P Ale cośtam mam. Sekwencje idą fajnie i szybko, praktycznie zdjęcie co 1s - do zdjęć w ruchu powinno się nadać. Niestety, brak światła i baterie mi padły, także tylko tyle udało mi się nacykać.