Ty$ka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 rashelek napisał(a):I tak wiem, że mnie kochasz :grins: Ciiiicho, nie kuś, cholero! Złagodzą, a nie uniewinnią. I tak posiedzę co swoje, nie martw się. Może nas razem wypuszczą nawet? :lol: Tłumacz się, tłumacz :P Wmawiaj sobie, wmawiaj ^^ :diabloti: To się w tej celi pozabijamy :D Ale ja nie muszę, piesek mi wszystko wybaczy :loveu: Quote
shera9 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 odwiedzajcie nas a nie doprowadzajcie do skrajnej niecierpliwości Quote
phase Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Dzień dobry. :) Z Żabką sobie wpadamy do Was, a co! Nie będziemy gorsze. :grins: Zdjęcie avatarkowe piękne. :) shera9 napisał(a):odwiedzajcie nas a nie doprowadzajcie do skrajnej niecierpliwości Dziewczyno weź nie przesadzaj. Popraw najpierw swoją galerię a potem zapraszaj ludzi. Już nie pierwszy raz zwraca Ci ktoś uwagę! Quote
rashelek Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 phase napisał(a):Dzień dobry. :) Z Żabką sobie wpadamy do Was, a co! Nie będziemy gorsze. :grins: Zdjęcie avatarkowe piękne. :) Dziewczyno weź nie przesadzaj. Popraw najpierw swoją galerię a potem zapraszaj ludzi. Już nie pierwszy raz zwraca Ci ktoś uwagę! Witamy :loveu: Dzięki dzięki :D Wrócim ze spaceru to wpadnę do was :) Tutaj to już szkoda gadać nawet... ;) Quote
phase Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ja jestem spokojna, ale jednak czasem nerwy puszczają. :diabloti: Miłego spacerku - jakieś zdjęcia pstrykniesz? :cool3: Quote
shera9 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 phase napisał(a):Dzień dobry. :) Z Żabką sobie wpadamy do Was, a co! Nie będziemy gorsze. :grins: Zdjęcie avatarkowe piękne. :) Dziewczyno weź nie przesadzaj. Popraw najpierw swoją galerię a potem zapraszaj ludzi. Już nie pierwszy raz zwraca Ci ktoś uwagę! Cio mam poprawiać? Quote
phase Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='shera9']Cio mam poprawiać? Jakość zdjęć - nie raz Ci to pisano na wątku. Już nie zaśmiecam wątku Miki. :oops: Quote
rashelek Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 [quote name='shera9']Cio mam poprawiać? Ale że mam Ci wypunktować? - 5 zdjęć w poście 640x480 pixeli - istnieje opcja EDYTUJ - nie musisz po 500 razy pisać, żeby ktoś do was wpadł - galeria może też prezentować wartość intelektualną, albo chociaż można opowiedzieć w niej coś o życiu swoim z psami - pisz z sensem i odpowiadaj na posty logicznie etc etc Byłyśmy dziś znowu na rowerze. Na prawdę uważam, że Mice sprawia to radochę - dzisiaj biegła przede mną, merdając ogonem i drąc japę. Kondycję jej w to lato wyrobię jak nigdy :D Z moich życiowych problemów zastanawiam się teraz, co lepiej zamówić: flexi na lince i obrożę, czy flexi na taśmie. Teoretycznie jak coś jeszcze opchnę na allegro to obrożę zamówię później, a praktycznie no to... Brakuje mi po prostu czegoś słodziutkiego dziewczęcego w całym tym bajzlu ;) Ale jeszcze sobie pookupuję allegro i zobaczymy. Quote
Joann Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 tylko i wyłącznie flexi na taśmie! linka jest niebezpieczna, dla twoich czy ludzi nóg itp i dla psa też, odradzam mogę przesłać foto jak mam ładnie popalone nogi od Vitkowej smyczy linkowej...;] ładnie to tak lwa memlać l;] Quote
Patik Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-z6sZKsCUZgM/UBUVbxyqZMI/AAAAAAAACnk/tYsiYlCpcUM/s640/28%20lipca%20%2810%29.JPG jak można tak traktować biednego lwa :evil_lol: Quote
phase Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Też bym wybierałam flexi na taśmie. Ale miała radochę. :D https://lh4.googleusercontent.com/-mgPy1LvULn4/UBUVaQ49hFI/AAAAAAAACm4/u0HkgbnpDzw/s640/28%20lipca%20%288%29.JPG Quote
rashelek Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='Joann']tylko i wyłącznie flexi na taśmie! linka jest niebezpieczna, dla twoich czy ludzi nóg itp i dla psa też, odradzam mogę przesłać foto jak mam ładnie popalone nogi od Vitkowej smyczy linkowej...;] ładnie to tak lwa memlać l;] [quote name='Patik']https://lh3.googleusercontent.com/-z6sZKsCUZgM/UBUVbxyqZMI/AAAAAAAACnk/tYsiYlCpcUM/s640/28 lipca (10).JPG jak można tak traktować biednego lwa :evil_lol: [quote name='phase']Też bym wybierałam flexi na taśmie. Ale miała radochę. :D https://lh4.googleusercontent.com/-mgPy1LvULn4/UBUVaQ49hFI/AAAAAAAACm4/u0HkgbnpDzw/s640/28 lipca (8).JPG Zobaczę jeszcze jak będzie z tą Flexi. Póki co czekam na odp. Marty w sprawie obroży, a w sobotę może pojedziemy z A. na zakupy i może chociaż porównam na żywo :) Mój pies morrrrrrderca :vamp: Łąkę już równają z ziemią, żyć nie umierać... :shake: Quote
Ty$ka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 U nas też zrównali nasze miejsca spacerowe z ziemią, buuu :( Mika- morderca pluszaków ;] Quote
shera9 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Taa:D Jak ja stoje na mózgu,zeby coś wymyślić:D Quote
Kasi i Lena Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 U nas mają część zrównać, chcą budować obwodnice. Mam nadzieje ze jeszcze trochę zostanie ale już pewnie nie będzie tak przyjemnie dziko i cicho. Quote
rashelek Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 U nas rano wyglądało to tak: Teraz szliśmy i już jest na całej długości rozjechane i wykopane. Do końca tygodnia zapewne skończą na polu i wryją się w las. Quote
Joann Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 u mnie też lasy i łąki z miesiąca na miesiąc znikają... juz nie ma takiej dziczy jak kiedyś a w Wawie moja dzielnica jest nazywana "zielona dzielnicą" juz niedługo będzie " betonowa dzielnica" ;/ Quote
ania90 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-Bm73YrWbtPY/UBUVUY5tDuI/AAAAAAAACmM/6LqlvB5Ktcc/s640/28%20lipca%20%282%29.JPG jaka rozwalona :) Quote
Patik Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 szkoda u nas wałów na szczęście nie mogą zniszczyć,ale za to koło wałów już są z cztery domy i pełno turystów :placz::placz: Quote
mojestado Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-uJ7Q6oQ4VCM/UBUVdH4nTNI/AAAAAAAACnU/IuiZ-H8uY6k/s640/28%20lipca%20%281%29.JPG -- > jak się ładnie bawi :) Quote
rashelek Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Było: A tak jest: Było: Jest: Czteropasmówka... Przykro mi się na to patrzy... Quote
Recommended Posts