Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rashelek napisał(a):
I tak wiem, że mnie kochasz :grins:
Ciiiicho, nie kuś, cholero!
Złagodzą, a nie uniewinnią. I tak posiedzę co swoje, nie martw się. Może nas razem wypuszczą nawet? :lol:
Tłumacz się, tłumacz :P

Wmawiaj sobie, wmawiaj ^^
:diabloti:
To się w tej celi pozabijamy :D
Ale ja nie muszę, piesek mi wszystko wybaczy :loveu:

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry. :) Z Żabką sobie wpadamy do Was, a co! Nie będziemy gorsze. :grins:
Zdjęcie avatarkowe piękne. :)

shera9 napisał(a):
odwiedzajcie nas a nie doprowadzajcie do skrajnej niecierpliwości

Dziewczyno weź nie przesadzaj. Popraw najpierw swoją galerię a potem zapraszaj ludzi. Już nie pierwszy raz zwraca Ci ktoś uwagę!

Posted

phase napisał(a):
Dzień dobry. :) Z Żabką sobie wpadamy do Was, a co! Nie będziemy gorsze. :grins:

Dziewczyno weź nie przesadzaj. Popraw najpierw swoją galerię a potem zapraszaj ludzi. Już nie pierwszy raz zwraca Ci ktoś uwagę!

Witamy :loveu:
Dzięki dzięki :D
Wrócim ze spaceru to wpadnę do was :)
Tutaj to już szkoda gadać nawet... ;)

Posted

phase napisał(a):

Cio mam poprawiać?

Posted

[quote name='shera9']Cio mam poprawiać?

Ale że mam Ci wypunktować?
- 5 zdjęć w poście 640x480 pixeli
- istnieje opcja EDYTUJ
- nie musisz po 500 razy pisać, żeby ktoś do was wpadł
- galeria może też prezentować wartość intelektualną, albo chociaż można opowiedzieć w niej coś o życiu swoim z psami
- pisz z sensem i odpowiadaj na posty logicznie
etc etc

Byłyśmy dziś znowu na rowerze. Na prawdę uważam, że Mice sprawia to radochę - dzisiaj biegła przede mną, merdając ogonem i drąc japę. Kondycję jej w to lato wyrobię jak nigdy :D
Z moich życiowych problemów zastanawiam się teraz, co lepiej zamówić: flexi na lince i obrożę, czy flexi na taśmie. Teoretycznie jak coś jeszcze opchnę na allegro to obrożę zamówię później, a praktycznie no to... Brakuje mi po prostu czegoś słodziutkiego dziewczęcego w całym tym bajzlu ;) Ale jeszcze sobie pookupuję allegro i zobaczymy.

Posted

tylko i wyłącznie flexi na taśmie! linka jest niebezpieczna, dla twoich czy ludzi nóg itp i dla psa też, odradzam mogę przesłać foto jak mam ładnie popalone nogi od Vitkowej smyczy linkowej...;]

ładnie to tak lwa memlać l;]

Posted

[quote name='Joann']tylko i wyłącznie flexi na taśmie! linka jest niebezpieczna, dla twoich czy ludzi nóg itp i dla psa też, odradzam mogę przesłać foto jak mam ładnie popalone nogi od Vitkowej smyczy linkowej...;]
ładnie to tak lwa memlać l;]

[quote name='Patik']https://lh3.googleusercontent.com/-z6sZKsCUZgM/UBUVbxyqZMI/AAAAAAAACnk/tYsiYlCpcUM/s640/28 lipca (10).JPG jak można tak traktować biednego lwa :evil_lol:

[quote name='phase']Też bym wybierałam flexi na taśmie.
Ale miała radochę. :D https://lh4.googleusercontent.com/-mgPy1LvULn4/UBUVaQ49hFI/AAAAAAAACm4/u0HkgbnpDzw/s640/28 lipca (8).JPG

Zobaczę jeszcze jak będzie z tą Flexi. Póki co czekam na odp. Marty w sprawie obroży, a w sobotę może pojedziemy z A. na zakupy i może chociaż porównam na żywo :)
Mój pies morrrrrrderca :vamp:

Łąkę już równają z ziemią, żyć nie umierać... :shake:

Posted

U nas rano wyglądało to tak:

Teraz szliśmy i już jest na całej długości rozjechane i wykopane. Do końca tygodnia zapewne skończą na polu i wryją się w las.

Posted

u mnie też lasy i łąki z miesiąca na miesiąc znikają... juz nie ma takiej dziczy jak kiedyś a w Wawie moja dzielnica jest nazywana "zielona dzielnicą" juz niedługo będzie " betonowa dzielnica" ;/