rashelek Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 I koooniec. Ale jutro szykuje się kolejna jesienna sesja :evil_lol: Quote
olalolaa Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 To wszystkiego najlepszego! ;) No i trzymam kciuki za nowy kolor :P To miejsce pod bródka jest okropne, Lara juz tam ze trzy razy miała kleszcza.. a tam jakos tak dłużej się chowają, szybko się nie znajdzie .. Quote
Ty$ka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Też życzymy wszystkiego najlepszego :) A zdjęcia - rewelacja. Widzę, że spotkanko udane ;). Quote
rashelek Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Hehe no dziękuję :D Jeszcze się musze prezentem od Molowej pochwalić, tylko coś nie mam zdjęcia. Ale to jutro :evil_lol: Właśnie długo gnoja znaleźć nie mogłam, nie wiem, jak długo siedział wkłuty. Kto i po co wymyślił robale :shake: Ty$ka - szkoda, że z Morusem mieszkacie tak daleko, miałby chociaż się z kim bawić... Quote
Ty$ka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Oj, tak... kleszcze potrafią dać w kość :D. rashelek napisał(a):Ty$ka - szkoda, że z Morusem mieszkacie tak daleko, miałby chociaż się z kim bawić... Ano wielka szkoda. Choć szczerze mówiąc w tym tygodniu z paroma psami się bawił... wszystkie nie miały właścicieli :(. No, ale cóż zrobić... dopóki w moich okolicach będzie krążyło przekonanie, że pies to tylko na łańcuch, dopóty Morus nie będzie miał z kim szaleć... Quote
A&L Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Lena po naszym spacerze też miała kleszcza, ale na szczęście tylko po niej chodził i zabiłam dziada ;) Kurde sporo tych naszych zdjęć :D Quote
rashelek Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Jesienne spacery :loveu: Chociaż ja tam już czekam na zimie :D Pięć najlepszych z wczoraj (więcej nie wrzuce dziś, bo za troche jedziemy na cmentarzową rundkę po wsiach...): 29.10.2011r Quote
Molowe Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 http://i43.tinypic.com/34iitdy.jpg jak prawdziwa modelka :p http://i39.tinypic.com/16025on.jpg to zdjęcie jest po prostu boskie :bigcool: I <3 myself http://i39.tinypic.com/21b4xgz.jpg the dog :loveu: Quote
A&L Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 http://i39.tinypic.com/16025on.jpg suuupeeeer :loveu::loveu::loveu: Quote
Ty$ka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Wow! Rewelacyjne zdjęcia :) Nie uwierzę, gdy powiesz... że robione cyfrówką :D Quote
rashelek Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Nieee, te są robione lustrem Pana Taty Oli :P Ale w sumie większość z galerii jest robione cyfrówką. Jedynie te i ze spaceru z Angeliką i Karoliną były lustrzanką. Niestety, jeszcze mnie na takie cudo nie stać. Może kiedyyyś Quote
Molowe Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ty$ka miło nam że ktoś zachwyca się naszymi wypocinami :D jak chcesz pooglądać więcej to zapraszam do nas Quote
Molowe Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Moje kochanie ma dzisiaj urodziny !!!!:BIG: Wszystkiego najlepsiejszego , dużo zdrówka bo zdrówko najważniejsze , spełnienia marzeń,żebyś zawsze miała dużo cierpliwości do Panny Mikowej i żeby ten Mendzioch zawsze Cię słuchał,żebyś zawsze kochała i miała czas dla Molowych <3 :new-bday: :new-bday: :cunao: :laola: Quote
rashelek Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Po co komu zdrowie? Szczęście ważniejsze! Bo na Titanicu to wszyscy zdrowi byli, tylko im szczęście brakło :D Ale dziękuje, kochanie :loveu: Quote
cockermaister Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Wszystkiego najlepszego :loveu::cool3: ps. ja też z października Quote
A&L Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Wszystkiego co najlepsze. Spełnienia wszystkich marzeń :BIG::tort::new-bday::bday::beerchug: Quote
Ty$ka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 :BIG: :BIG: :BIG: Ja skromne, ale płynące z głębi serca życzenia: Wszystkiego najlepszego, życia wspaniałego, wiele cudownych chwil ze swoim Mikowatym. :painting: Czyli wszystkiego NAJ :B-fly::B-fly::B-fly: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
rashelek Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Dziękuję dziękuję :loveu: Ostatnie naście, jak ja to przeżyje :( Quote
rashelek Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 (edited) Urodziny niezwykle mile spędzone :loveu: Dzięki dzięki dzięki :loveu: Ja się za to odpłacę jesiennymi zdjęciami :D Chociaż na początek... M&M'sy na osiedlowej "plaży" :evil_lol: Edited February 2, 2013 by rashelek Quote
rashelek Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Dziewczyny czują pociąg do smaczków: Moris przyszedł na zaczepki a Mika - jak to Mika - musi się powykładać :shake:: Quote
rashelek Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Mika w roli Patykowego Potwora: No i nasze piękne tereny: Reszta zdjęć jutro, bo jeszcze kolacja i może zbiore się w sobie na tyle, żeby psa wykąpać. Wątpie, żeby jutro mi się chciało... Quote
cockermaister Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Piękne fotki ;) http://i43.tinypic.com/1056txw.jpg dwie piękności :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts