Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To wszystkiego najlepszego! ;) No i trzymam kciuki za nowy kolor :P
To miejsce pod bródka jest okropne, Lara juz tam ze trzy razy miała kleszcza.. a tam jakos tak dłużej się chowają, szybko się nie znajdzie ..

Posted

Hehe no dziękuję :D Jeszcze się musze prezentem od Molowej pochwalić, tylko coś nie mam zdjęcia. Ale to jutro :evil_lol:
Właśnie długo gnoja znaleźć nie mogłam, nie wiem, jak długo siedział wkłuty. Kto i po co wymyślił robale :shake:
Ty$ka - szkoda, że z Morusem mieszkacie tak daleko, miałby chociaż się z kim bawić...

Posted

Oj, tak... kleszcze potrafią dać w kość :D.

rashelek napisał(a):
Ty$ka - szkoda, że z Morusem mieszkacie tak daleko, miałby chociaż się z kim bawić...

Ano wielka szkoda. Choć szczerze mówiąc w tym tygodniu z paroma psami się bawił... wszystkie nie miały właścicieli :(. No, ale cóż zrobić... dopóki w moich okolicach będzie krążyło przekonanie, że pies to tylko na łańcuch, dopóty Morus nie będzie miał z kim szaleć...

Posted

Lena po naszym spacerze też miała kleszcza, ale na szczęście tylko po niej chodził i zabiłam dziada ;)
Kurde sporo tych naszych zdjęć :D

Posted

Jesienne spacery :loveu: Chociaż ja tam już czekam na zimie :D
Pięć najlepszych z wczoraj (więcej nie wrzuce dziś, bo za troche jedziemy na cmentarzową rundkę po wsiach...):
29.10.2011r

Posted

Nieee, te są robione lustrem Pana Taty Oli :P Ale w sumie większość z galerii jest robione cyfrówką. Jedynie te i ze spaceru z Angeliką i Karoliną były lustrzanką. Niestety, jeszcze mnie na takie cudo nie stać. Może kiedyyyś

Posted

Moje kochanie ma dzisiaj urodziny !!!!:BIG:

Wszystkiego najlepsiejszego , dużo zdrówka bo zdrówko najważniejsze , spełnienia marzeń,żebyś zawsze miała dużo cierpliwości do Panny Mikowej i żeby ten Mendzioch zawsze Cię słuchał,żebyś zawsze kochała i miała czas dla Molowych <3

:new-bday: :new-bday: :cunao: :laola:

Posted

:BIG: :BIG: :BIG:

Ja skromne, ale płynące z głębi serca życzenia:
Wszystkiego najlepszego,
życia wspaniałego,
wiele cudownych chwil ze swoim Mikowatym. :painting:
Czyli wszystkiego NAJ :B-fly::B-fly::B-fly:

:new-bday: :new-bday: :new-bday:

Posted (edited)

Urodziny niezwykle mile spędzone :loveu:
Dzięki dzięki dzięki :loveu:

Ja się za to odpłacę jesiennymi zdjęciami :D
Chociaż na początek... M&M'sy na osiedlowej "plaży" :evil_lol:

Edited by rashelek
Posted

Mika w roli Patykowego Potwora:

No i nasze piękne tereny:

Reszta zdjęć jutro, bo jeszcze kolacja i może zbiore się w sobie na tyle, żeby psa wykąpać. Wątpie, żeby jutro mi się chciało...