Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja się zupełnie nie odnajduję... Ellig kazała mi założyć sobie profil, to założyłam ;) No i powiedziała, że mam klikać wezmę udział - kliknęłam u Ciebie, ale nie mam pojęcia, co to daje...

Posted

Dzięki:) :multi: też nie wiem co to daje ale liczę, że znajomi moich znajomych popatrzą na to i może akurat któryś jest " na psie" i Lunkę zaadoptuje... nie wiem, ale spróbować trzeba

Posted

Widziałam wczoraj Lunkę, znowu urosła i łobuzuje na całego. Nie chce chodzić na smyczy a jak się ją puści luzem to leci za każdym psem i do każdego człowieka się przymila. Następnym razem wezme aparat i porobię fotki, może uda mi się wstawić.

Posted

Lunka pojechała wczoraj do nowego, wspaniałego domku aż pod Warszawę, zamieszkała w domu z ogrodem i trzema adoptowanymi kotkami :multi: , będzie miała w sąsiedztwie koleżankę w swoim wieku:)Więcej pewnie napisze Scarlet.

Posted

Tak jak napisała wcześniej Marysia, Lunka ma już nowy wspaniały domek. Pojechała do Grodziska Mazowieckiego. Rodzina, która ją przyjęła to naprawdę sympatyczni ludzie, kochający zwierzęta. Wiem na pewno, że psince niczego nie zabraknie i będzie bardzo kochana. Umowa adopcyjna została podpisana, a sunia będzie na 100% wysterylizowana w odpowiednim wieku. Nowi właściciele naszego Luniaczka obiecali przesyłać mi co jakiś czas fotki, które postaram się wklejać na forum, oraz zapraszają do siebie w odwiedziny.

• 2 weeks later...