masza44 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Zrobiłam wydarzenie na facebooku dla małej : http://www.facebook.com/event.php?eid=176544049083418, to jakby co poprosze o rozsyłanie w świat ( pierwsze w moim życiu wydarzenie:loveu: ) Dodałam ją też na adopcje w Owczarki w Potrzebie. A dzisiaj zrobię Lunce allegro, tylko opanuję wstawianie zdjęć.....Dzięki Luniaczkowi może się zacznę odnajdywać w całej tej technologii :razz: Quote
ataK Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ja się zupełnie nie odnajduję... Ellig kazała mi założyć sobie profil, to założyłam ;) No i powiedziała, że mam klikać wezmę udział - kliknęłam u Ciebie, ale nie mam pojęcia, co to daje... Quote
masza44 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Dzięki:) :multi: też nie wiem co to daje ale liczę, że znajomi moich znajomych popatrzą na to i może akurat któryś jest " na psie" i Lunkę zaadoptuje... nie wiem, ale spróbować trzeba Quote
Afryka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 A będą może jakieś nowe zdjęcia? Taki maluch pewnie rośnie jak na drożdżach :) Quote
masza44 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Widziałam wczoraj Lunkę, znowu urosła i łobuzuje na całego. Nie chce chodzić na smyczy a jak się ją puści luzem to leci za każdym psem i do każdego człowieka się przymila. Następnym razem wezme aparat i porobię fotki, może uda mi się wstawić. Quote
masza44 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Lunka pojechała wczoraj do nowego, wspaniałego domku aż pod Warszawę, zamieszkała w domu z ogrodem i trzema adoptowanymi kotkami :multi: , będzie miała w sąsiedztwie koleżankę w swoim wieku:)Więcej pewnie napisze Scarlet. Quote
scarlett37 Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Tak jak napisała wcześniej Marysia, Lunka ma już nowy wspaniały domek. Pojechała do Grodziska Mazowieckiego. Rodzina, która ją przyjęła to naprawdę sympatyczni ludzie, kochający zwierzęta. Wiem na pewno, że psince niczego nie zabraknie i będzie bardzo kochana. Umowa adopcyjna została podpisana, a sunia będzie na 100% wysterylizowana w odpowiednim wieku. Nowi właściciele naszego Luniaczka obiecali przesyłać mi co jakiś czas fotki, które postaram się wklejać na forum, oraz zapraszają do siebie w odwiedziny. Quote
scarlett37 Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Wczoraj dostałam fotki Lunki z jej nowego domku. Jest szczęśliwa i kochana. Całymi dniami szaleje ze swoją koleżanką Ambrusią Quote
masza44 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 O jejusiu, ale cudownie!! Widać jaka szczęśliwa no i ma koleżankę do zabaw:) Quote
Recommended Posts