Kuna Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Radzi sobie bardzo dobrze :) - nawet za dobrze, bo ostatnio szybciej zjada niż Tila i musze go pilnować, zeby jej do gara nie zglądał ;) Quote
shila1404 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 kaszanka napisał(a):w jaki sposób chcesz pomóc? Podpowiem tylko tyle - że kierunek z Białego na Ełk. raczej zadnego pieska nie wezme na stale a z Dt tez bedzie ciezko poniewaz mam obecnie sunie na oszczenieniu i teraz nie chce brac nowego psa , bo to dla niej za duży stres , ale moze jakies wizyty przedadopcyjne lub pomoc w transporcie Quote
kwiaciarka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 czy ktoś wogule zagląda na ten wątek ? Quote
Kuna Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Chyba słabo, w kazdym razie na tyle, ze sama przestałam... U psiaków wszystko dobrze, ale nadal sa u mnie. Nabierają ciałka, jeszcze nie można wg mnie ich kastrowac. Są zdrowe, wesołe i maja już za soba pierwsze lekcje posłuszeństwa. Quote
kaszanka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Kuna napisał(a):Chyba słabo, w kazdym razie na tyle, ze sama przestałam... U psiaków wszystko dobrze, ale nadal sa u mnie. Nabierają ciałka, jeszcze nie można wg mnie ich kastrowac. Są zdrowe, wesołe i maja już za soba pierwsze lekcje posłuszeństwa. Jak to u onkowatych - raczej zaliczyły zajecia z posłuszeństwa na medal co? Quote
Kuna Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 No nie bardzo, są bardzo "rozwalone", roskojarzone - owszem posłuszne, ale cięzko im sie skupić. Tila zdecydowanie lepsza od Buziaka... o dziwo! Niemniej troche pracy trzeba w obydwa włożyć. No i zaczeły linieć na potęgę, nawet nie wiedziałam, ze ON-ek może miec tyle futra co malamut, niemalże! Quote
psi Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Kuna napisał(a): No i zaczeły linieć na potęgę, nawet nie wiedziałam, ze ON-ek może miec tyle futra co malamut, niemalże! Oj mają :shake: czasem to ja normalnie nie wierzę własnym oczom jak skończę robic ONka :-o Berneńczyka ostatnio wyczesywałam 3 godziny wyszło z niego 40l worek ubity na maksa wyobrażasz to sobie bo ja byłam w szoku :-o a widziałam i miałam nie jednego sierściucha ;) Quote
Kuna Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że mogłabym Ci pomóc utylizować futro ;-P Zobacz sama: Quote
psi Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='Kuna']Właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że mogłabym Ci pomóc utylizować futro ;-P Zobacz sama: :) o a ja do kontenera wyrzucam :oops: a tu proszę GRATULUJĘ pomysłu i wytrałości ;) Ale ja wyczesuję BRUDASA potem dopiero go kąpię i suszę więc nie wiem czy taka sierść by się komuś przydała :roll: Quote
asika5 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 wow kuna to twoje dzieło? cos tam kidyś wspominałąś że się za sierść weżmiesz;0 Quote
Kuna Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Przypominam towarzystwo - całą czwórkę, choć wiem, ze tu przede wszystkim sympatycy ON-ów;) Wszyscy potrzebują nowych domów, pomagajcie ogłaszac:p Quote
jaanna019 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Ależ ONki urosły :crazyeye: jaka masa:lol: Quote
Kuna Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='jaanna019']Ależ ONki urosły :crazyeye: jaka masa:lol:[/QUOTE] No :), z przyjemnościa mogę powiedzieć, że są... szczupłe:multi:, w końcu można je kastrować i szukac domów. Także proszę jeszcze raz o pomoc w ogłaszaniu :) Przypominam też, ze Mania i Xena tez chcą do domu:eviltong: i one są juz wykastrowane. Quote
Kuna Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 Tilka właśnie pojechała do domu [IMG]http://forum.shusky.pl/images/smiles/icon_smile.gif[/IMG] Został Buziaczek - prosimy o pomoc w ogłaszaniu go. Co myslicie o zrobieniu mu kampanii reklamowej? Psiak przez swój defekt nie ma wogóle zapytań, a jest cudny słodki i najlepszy na świecie [IMG]http://forum.shusky.pl/images/smiles/icon_smile.gif[/IMG] Mania ma już sprawdzony dom, ale mamy problem z transportem, bo az pod Poznań, ma ktoś jakjiś pomysł? A o Xenę, tak jak o Buziaczka, tez nikt nie pyta:crazyeye: Quote
beataczl Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='Kuna']Tilka właśnie pojechała do domu Został Buziaczek - prosimy o pomoc w ogłaszaniu go. Co myslicie o zrobieniu mu kampanii reklamowej? Psiak przez swój defekt nie ma wogóle zapytań, a jest cudny słodki i najlepszy na świecie Mania ma już sprawdzony dom, ale mamy problem z transportem, bo az pod Poznań, ma ktoś jakjiś pomysł? A o Xenę, tak jak o Buziaczka, tez nikt nie pyta:crazyeye: i jak wyglada w tej chwili sytuacja? co z Mania... Quote
Kuna Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 Juz wszystkie psiska sa w domu :), Buziak mieszka 25 km ode mnie, Mania na Śląsku, Xena w poznaniu, a Tila - teraz Luna pod Poznaniem. Wszystkie są szczęśliwe :) A nasze Stowarzyszenie w lutym z tej samej pseudo zabrało 19 psów, m.in. córkę Mani. Ona też już ma domek pod Wrocławiem :) Quote
psi Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Kuna napisał(a):Juz wszystkie psiska sa w domu :), Buziak mieszka 25 km ode mnie, Mania na Śląsku, Xena w poznaniu, a Tila - teraz Luna pod Poznaniem. Wszystkie są szczęśliwe :) A nasze Stowarzyszenie w lutym z tej samej pseudo zabrało 19 psów, m.in. córkę Mani. Ona też już ma domek pod Wrocławiem :) Gratuluję :) Quote
Recommended Posts