Jump to content
Dogomania

Psy z pseudohodowli - potrzebują pomocy. Juz wszystkie psiska sa w domu.

Recommended Posts

Posted

Radzi sobie bardzo dobrze :) - nawet za dobrze, bo ostatnio szybciej zjada niż Tila i musze go pilnować, zeby jej do gara nie zglądał ;)

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaszanka napisał(a):
w jaki sposób chcesz pomóc? Podpowiem tylko tyle - że kierunek z Białego na Ełk.

raczej zadnego pieska nie wezme na stale a z Dt tez bedzie ciezko poniewaz mam obecnie sunie na oszczenieniu i teraz nie chce brac nowego psa , bo to dla niej za duży stres , ale moze jakies wizyty przedadopcyjne lub pomoc w transporcie

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Chyba słabo, w kazdym razie na tyle, ze sama przestałam...
U psiaków wszystko dobrze, ale nadal sa u mnie. Nabierają ciałka, jeszcze nie można wg mnie ich kastrowac. Są zdrowe, wesołe i maja już za soba pierwsze lekcje posłuszeństwa.

Posted

Kuna napisał(a):
Chyba słabo, w kazdym razie na tyle, ze sama przestałam...
U psiaków wszystko dobrze, ale nadal sa u mnie. Nabierają ciałka, jeszcze nie można wg mnie ich kastrowac. Są zdrowe, wesołe i maja już za soba pierwsze lekcje posłuszeństwa.

Jak to u onkowatych - raczej zaliczyły zajecia z posłuszeństwa na medal co?

Posted

No nie bardzo, są bardzo "rozwalone", roskojarzone - owszem posłuszne, ale cięzko im sie skupić. Tila zdecydowanie lepsza od Buziaka... o dziwo! Niemniej troche pracy trzeba w obydwa włożyć. No i zaczeły linieć na potęgę, nawet nie wiedziałam, ze ON-ek może miec tyle futra co malamut, niemalże!

Posted

Kuna napisał(a):
No i zaczeły linieć na potęgę, nawet nie wiedziałam, ze ON-ek może miec tyle futra co malamut, niemalże!

Oj mają :shake: czasem to ja normalnie nie wierzę własnym oczom jak skończę robic ONka :-o
Berneńczyka ostatnio wyczesywałam 3 godziny wyszło z niego 40l worek ubity na maksa wyobrażasz to sobie bo ja byłam w szoku :-o a widziałam i miałam nie jednego sierściucha ;)

Posted

[quote name='Kuna']Właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że mogłabym Ci pomóc utylizować futro ;-P Zobacz sama:

:) o a ja do kontenera wyrzucam :oops: a tu proszę GRATULUJĘ pomysłu i wytrałości ;)

Ale ja wyczesuję BRUDASA potem dopiero go kąpię i suszę więc nie wiem czy taka sierść by się komuś przydała :roll:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Przypominam towarzystwo - całą czwórkę, choć wiem, ze tu przede wszystkim sympatycy ON-ów;)
Wszyscy potrzebują nowych domów, pomagajcie ogłaszac:p

Posted

[quote name='jaanna019']Ależ ONki urosły :crazyeye: jaka masa:lol:[/QUOTE]

No :), z przyjemnościa mogę powiedzieć, że są... szczupłe:multi:, w końcu można je kastrować i szukac domów. Także proszę jeszcze raz o pomoc w ogłaszaniu :) Przypominam też, ze Mania i Xena tez chcą do domu:eviltong: i one są juz wykastrowane.

• 1 month later...
Posted

Tilka właśnie pojechała do domu [IMG]http://forum.shusky.pl/images/smiles/icon_smile.gif[/IMG]
Został Buziaczek - prosimy o pomoc w ogłaszaniu go. Co myslicie o zrobieniu mu kampanii reklamowej? Psiak przez swój defekt nie ma wogóle zapytań, a jest cudny słodki i najlepszy na świecie [IMG]http://forum.shusky.pl/images/smiles/icon_smile.gif[/IMG]
Mania ma już sprawdzony dom, ale mamy problem z transportem, bo az pod Poznań, ma ktoś jakjiś pomysł?
A o Xenę, tak jak o Buziaczka, tez nikt nie pyta:crazyeye:

• 5 months later...
Posted

[quote name='Kuna']Tilka właśnie pojechała do domu
Został Buziaczek - prosimy o pomoc w ogłaszaniu go. Co myslicie o zrobieniu mu kampanii reklamowej? Psiak przez swój defekt nie ma wogóle zapytań, a jest cudny słodki i najlepszy na świecie
Mania ma już sprawdzony dom, ale mamy problem z transportem, bo az pod Poznań, ma ktoś jakjiś pomysł?
A o Xenę, tak jak o Buziaczka, tez nikt nie pyta:crazyeye:
i jak wyglada w tej chwili sytuacja? co z Mania...

Posted

Juz wszystkie psiska sa w domu :), Buziak mieszka 25 km ode mnie, Mania na Śląsku, Xena w poznaniu, a Tila - teraz Luna pod Poznaniem. Wszystkie są szczęśliwe :)
A nasze Stowarzyszenie w lutym z tej samej pseudo zabrało 19 psów, m.in. córkę Mani. Ona też już ma domek pod Wrocławiem :)

Posted

Kuna napisał(a):
Juz wszystkie psiska sa w domu :), Buziak mieszka 25 km ode mnie, Mania na Śląsku, Xena w poznaniu, a Tila - teraz Luna pod Poznaniem. Wszystkie są szczęśliwe :)
A nasze Stowarzyszenie w lutym z tej samej pseudo zabrało 19 psów, m.in. córkę Mani. Ona też już ma domek pod Wrocławiem :)

Gratuluję :)