psi Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 na pierwszej stronie PUPILI Kuriera Porannego :) Troszkę mogli więcej napisać o Tili i Buziaku Artykuł fajny,konkretny.....ciekawa jestem ile osób zastanowi się zanim kupi szczeniaka od psełdo. Wczoraj Pani opowiada mi tak,że...... kupiła yorka za 550zł szczeniak ma 4 miesiące i nie przypomina niestety swojej rasy Pani jest trochę smutno z tego powodu,że została oszukana ale psiaka nie zamieniła by na żadnego innego tylko jak to powiedziała nie małe pieniążki kosztował a nie wygląda jak york,może ktoś kiedyś da nauczkę dla "nieuczciwego hodowcy" ........i co tu poradzić :roll: dobrze,że kochają szczyla i nie zamierzają się go pozbyć, bo nie przypomina psa jakiego chcieli czyli yorka. Quote
Kuna Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Artykuł jest dobry :) - mam nadzieję, że ludzie po jego przeczytaniu zaczną zastanawiać się skąd biorą się te psiaki... Quote
kaszanka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Widział maluchy na wybiegu - wszystkiego dobrego psiaki. Quote
Vicky62 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='kwiaciarka']tak mi żal tego Buziaka.A w jakim mieście pieski są Dziewczyny gdzie obecnie są psiaki ...może kwiaciarka,jest zainteresowana Buziakiem Quote
kwiaciarka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Co tam słychać u naszych Chudzinek?zaglądałam kilka razy ale nowych wieści nie ma! Quote
Kuna Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 kwiaciarka napisał(a):Co tam słychać u naszych Chudzinek?zaglądałam kilka razy ale nowych wieści nie ma! Przepraszam:oops:, pracy duzo mamy i na Internet czasu nie ma... Psiaki tyją, mają się świetnie, są wesołe, kochane, przytulaśne :) Zdjęcia może jutro. A znajdują się 50 km od Białegostoku :) Quote
kwiaciarka Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 z której strony nie patrząc to nie daleko!jak się ma na głowie taką gromadkę piesków to nic dziwnego że czasu brak!rozumiemy Quote
kaszanka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 tak se pomyślałam, ze Buziak to na super obronnego psa sie nadaje - nie musi nawet zawarczeć - a wystraszyć sie można jego kłów :) Quote
Kuna Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Zdjęć co prawda jeszcze nie zrobiłam, ale usprawiedliwienie mam ;) - kastrowałam Manie i Xenę. Co prawda wiem, ze w tym wątku ON-ki robią furorę, ale nie zapominajcie o haszczankach ;) - są juz wykastrowane, zachipowane, odrobaczone i zabezpieczone przed pchłami i kleszczami. Szczepienie moze nie w tej kolejności ;), ale przed kastracją jeszcze bedzie. To co? - pomożecie w ogłoszeniach? :) Quote
ulvhedinn Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Buziak wymiata :) Normalnie, aż żałuje, że nie mam więcej miejsca i czasu..... Quote
Kuna Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Kilka słów skrobnę później ;), nacieszcie oczy :cool3: Quote
psi Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Super coraz lepiej wyglądają :) Oj masz Ty się z biedami.... Quote
kaszanka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Kuna mogę je wrzucić na Moruska - a masz zbliżenie mordki Buziaka, żeby wszystko było na tacy dla potencjalnch "nabywców"? Bo te na pierwszej stronie to jeszcze na takim sfatygowanym zagubionym psie. Jeżeli nie masz nowszego to wstawię i te- daj znać Quote
ulvhedinn Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Czy wg Was Buziak byłby zdatny do pracy/sportu? Quote
shila1404 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 pieski znajduja sie 50 km od Białegostoku , ale w która strone , ja mieszkam 100 km od Białegostoku moze moge jakos pomoc ? Quote
gawronka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Buziak extra, jak diabeł tasmański :diabloti: A ja dziś, wracając kupiłam gazetę a tam ogłoszenie :" psy 20 ras tel. XXX" :shake::angryy: Quote
Kuna Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Co do zdjęć, zrobię mu zbliżenie jutro. Co do pracy... wg mnie jest bardzo inteligentny, od jutra ruszamy ze szkoleniem obojga, natomiast trudno mi na ten moment powiedziec czy jego "defekt" nie będzie mu przeszkadzał w pracy wechowej albo wydolności. W takim normalnym funkcjonowaniu na pewno nie. Obije znajdują się w bezpośrednim sąsiedztwie Bagien Biebrzańskich. Szczezr mówiąc nie wiem jak z ogłoszeniami na razie... bo psy oficjalnie jeszcze należą do ... właścicielki:shake:, a wójt jest tak samo przychylny ich odebraniu jak ten z Bielska:angryy: Także szukamy im domu, ale tak pół oficjalnie... Quote
shila1404 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 a w jakiej miejscowosci znajdowala sie ta pseudohodowla ? Quote
kaszanka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='shila1404']pieski znajduja sie 50 km od Białegostoku , ale w która strone , ja mieszkam 100 km od Białegostoku moze moge jakos pomoc ?[/QUOTE] w jaki sposób chcesz pomóc? Podpowiem tylko tyle - że kierunek z Białego na Ełk. Quote
kaszanka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Kuna a jak Buźka sobie radzi podczas jedzenia - wszystko ok, czy jakoś widać wyraźnie że mu przeszkadza? Quote
Recommended Posts