Jump to content
Dogomania

Psy z pseudohodowli - potrzebują pomocy. Juz wszystkie psiska sa w domu.

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na pierwszej stronie PUPILI Kuriera Porannego :)
Troszkę mogli więcej napisać o Tili i Buziaku
Artykuł fajny,konkretny.....ciekawa jestem ile osób zastanowi się zanim kupi szczeniaka od psełdo.

Wczoraj Pani opowiada mi tak,że...... kupiła yorka za 550zł szczeniak ma 4 miesiące i nie przypomina niestety swojej rasy Pani jest trochę smutno z tego powodu,że została oszukana ale psiaka nie zamieniła by na żadnego innego tylko jak to powiedziała nie małe pieniążki kosztował a nie wygląda jak york,może ktoś kiedyś da nauczkę dla "nieuczciwego hodowcy" ........i co tu poradzić :roll: dobrze,że kochają szczyla i nie zamierzają się go pozbyć, bo nie przypomina psa jakiego chcieli czyli yorka.

Posted

Artykuł jest dobry :) - mam nadzieję, że ludzie po jego przeczytaniu zaczną zastanawiać się skąd biorą się te psiaki...

Posted

[quote name='kwiaciarka']tak mi żal tego Buziaka.A w jakim mieście pieski są
Dziewczyny gdzie obecnie są psiaki ...może kwiaciarka,jest zainteresowana Buziakiem

Posted

kwiaciarka napisał(a):
Co tam słychać u naszych Chudzinek?zaglądałam kilka razy ale nowych wieści nie ma!

Przepraszam:oops:, pracy duzo mamy i na Internet czasu nie ma... Psiaki tyją, mają się świetnie, są wesołe, kochane, przytulaśne :) Zdjęcia może jutro.
A znajdują się 50 km od Białegostoku :)

Posted

Zdjęć co prawda jeszcze nie zrobiłam, ale usprawiedliwienie mam ;) - kastrowałam Manie i Xenę. Co prawda wiem, ze w tym wątku ON-ki robią furorę, ale nie zapominajcie o haszczankach ;) - są juz wykastrowane, zachipowane, odrobaczone i zabezpieczone przed pchłami i kleszczami. Szczepienie moze nie w tej kolejności ;), ale przed kastracją jeszcze bedzie. To co? - pomożecie w ogłoszeniach? :)

Posted

Kuna mogę je wrzucić na Moruska - a masz zbliżenie mordki Buziaka, żeby wszystko było na tacy dla potencjalnch "nabywców"? Bo te na pierwszej stronie to jeszcze na takim sfatygowanym zagubionym psie. Jeżeli nie masz nowszego to wstawię i te- daj znać

Posted

Co do zdjęć, zrobię mu zbliżenie jutro. Co do pracy... wg mnie jest bardzo inteligentny, od jutra ruszamy ze szkoleniem obojga, natomiast trudno mi na ten moment powiedziec czy jego "defekt" nie będzie mu przeszkadzał w pracy wechowej albo wydolności. W takim normalnym funkcjonowaniu na pewno nie.
Obije znajdują się w bezpośrednim sąsiedztwie Bagien Biebrzańskich.
Szczezr mówiąc nie wiem jak z ogłoszeniami na razie... bo psy oficjalnie jeszcze należą do ... właścicielki:shake:, a wójt jest tak samo przychylny ich odebraniu jak ten z Bielska:angryy:
Także szukamy im domu, ale tak pół oficjalnie...

Posted

[quote name='shila1404']pieski znajduja sie 50 km od Białegostoku , ale w która strone , ja mieszkam 100 km od Białegostoku moze moge jakos pomoc ?[/QUOTE]

w jaki sposób chcesz pomóc? Podpowiem tylko tyle - że kierunek z Białego na Ełk.