Agata69 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 jEZU, A hUZAR JESZCZE SZUKA... jA MAM OD 1,5 MIESIACA bEJA KTÓREGO WZIEŁAM NA TYMCZAS A ZOSTAŁ NA ZAWSZE. Bej ma 10 lat, to chodząca miłość, chociaż łatwo wcale nie jest. Warto wziąć do domu takiego starego psa, naprawdę. Ale to wymaga odpowiedzialności, nie może wynikać z porywu sreca tylko. Życzę wam dla Huzara takiego domu jak ma Bej. Quote
luka1 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Huzar to więcej niz miłość - to mądrość, przyjażń, i wszystko co może dac jedna istota drugiej. Quote
Neigh Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Dawaj Huzar, chociaż cię podrzucę biedaku........ Quote
luka1 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 na spacerek by się poszło - ale nie ze mna te numery - Huzar Quote
Ziutka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 luka1 napisał(a):na spacerek by się poszło - ale nie ze mna te numery - Huzar :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: na samą myśl o tamtym "spacerku" to robie siuu po nogach :diabloti: a jeszcze jak próbuję to sobie wyobrazić to już ahhh :loveu: Quote
luka1 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 takie śmieszne? A ja widzę jak Huzar pomyka z tobą na drugim końcu smyczy. A ty trzepoczesz jak proporczyk :eviltong::evil_lol: Quote
Cichociemna Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Jak ja żałuję, że nie mam domku z ogromnym ogrodem :( Misia miałaby się z kim bawić.. też śledzę Huzara odkąd jestem na dogo i tak mi go żal i zawsze co wejdę na wątek to płakać mi się chce :-( Quote
Ziutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='luka1']takie śmieszne? A ja widzę jak Huzar pomyka z tobą na drugim końcu smyczy. A ty trzepoczesz jak proporczyk :eviltong::evil_lol: W pełnym tego słowa znaczeniu :evil_lol: Quote
luka1 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 puki co Huzar siedzi w boksie i jest mu obojętne kto bedzie na drugim końcu smyczy - byle był Quote
luka1 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 puk, puk, pukamy do głów które maja luzy i nie pamietają o Huzarku. Quote
Ziutka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Coś nam tu ciotka Marka nic a nic nie zagląda :shake: Chyba już ją całkiem wiedza pochłonęła :diabloti: Quote
Marka Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Ziutka napisał(a):Coś nam tu ciotka Marka nic a nic nie zagląda :shake: Chyba już ją całkiem wiedza pochłonęła :diabloti: Zaglądam tu mało, ale działam, działam i jak wszystko dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu... polezę do samego piekła w sprawie tego pręgusa :diabloti: Quote
Ziutka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Marka napisał(a):Zaglądam tu mało, ale działam, działam i jak wszystko dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu... polezę do samego piekła w sprawie tego pręgusa :diabloti: Oooo....Madziu....rąbek poproszę....taki mały rąbek tajemnicy :mad: :loveu: Quote
Ziutka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 luka1 napisał(a):do piekła, hm ciekawe :cool3: No właśnie bardzo ciekawe ale nic nam nie chce uchylić tego rąbka tajemnicy :mad: Quote
Marka Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Ziutka napisał(a):No właśnie bardzo ciekawe ale nic nam nie chce uchylić tego rąbka tajemnicy :mad: Ziutka, nie mogę - wystarczy, że jak tylko o tym pomyślę, to już mnie brzuch boli :smhair2: :ekmm: ;) Quote
luka1 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Marka ile cie jeszcze bedzie ten brzuch boleć? Quote
Ziutka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Marka napisał(a):Ziutka, nie mogę - wystarczy, że jak tylko o tym pomyślę, to już mnie brzuch boli :smhair2: :ekmm: ;) Bierz Nospę i weź no już coś napisz kurcze bo nie wiem no :diabloti: Quote
Marka Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 luka1 napisał(a):Marka ile cie jeszcze bedzie ten brzuch boleć? No tak w środę przed południem prawdopodobnie wszystkie wrzody mi na żołądku popękają :-o :diabloti: :cool3: Quote
luka1 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Łaaaaaaaaaaaaaa, ale to boli :lol:, ale niech boli byle skutecznie. tfu, tfu. czarną kurę przez lewe ramię i co tam jeszcze :loveu: Quote
Bodziulka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Marka napisał(a):No tak w środę przed południem prawdopodobnie wszystkie wrzody mi na żołądku popękają :-o :diabloti: :cool3: na wrzidy dobry jest banan :razz: Quote
asiamm Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 to ja trzymam kciuki co by markowe wrzody nie popękały ;) Quote
Recommended Posts