Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jEZU, A hUZAR JESZCZE SZUKA...
jA MAM OD 1,5 MIESIACA bEJA KTÓREGO WZIEŁAM NA TYMCZAS A ZOSTAŁ NA ZAWSZE. Bej ma 10 lat, to chodząca miłość, chociaż łatwo wcale nie jest. Warto wziąć do domu takiego starego psa, naprawdę. Ale to wymaga odpowiedzialności, nie może wynikać z porywu sreca tylko.
Życzę wam dla Huzara takiego domu jak ma Bej.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
na spacerek by się poszło - ale nie ze mna te numery - Huzar

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: na samą myśl o tamtym "spacerku" to robie siuu po nogach :diabloti:
a jeszcze jak próbuję to sobie wyobrazić to już ahhh :loveu:

Posted

Jak ja żałuję, że nie mam domku z ogromnym ogrodem :( Misia miałaby się z kim bawić.. też śledzę Huzara odkąd jestem na dogo i tak mi go żal i zawsze co wejdę na wątek to płakać mi się chce :-(

Posted

[quote name='luka1']takie śmieszne? A ja widzę jak Huzar pomyka z tobą na drugim końcu smyczy. A ty trzepoczesz jak proporczyk :eviltong::evil_lol:
W pełnym tego słowa znaczeniu :evil_lol:

Posted

Ziutka napisał(a):
Coś nam tu ciotka Marka nic a nic nie zagląda :shake:
Chyba już ją całkiem wiedza pochłonęła :diabloti:

Zaglądam tu mało, ale działam, działam i jak wszystko dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu... polezę do samego piekła w sprawie tego pręgusa :diabloti:

Posted

Marka napisał(a):
Zaglądam tu mało, ale działam, działam i jak wszystko dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu... polezę do samego piekła w sprawie tego pręgusa :diabloti:

Oooo....Madziu....rąbek poproszę....taki mały rąbek tajemnicy :mad: :loveu:

Posted

Ziutka napisał(a):
No właśnie bardzo ciekawe ale nic nam nie chce uchylić tego rąbka tajemnicy :mad:

Ziutka, nie mogę - wystarczy, że jak tylko o tym pomyślę, to już mnie brzuch boli :smhair2: :ekmm: ;)

Posted

Marka napisał(a):
Ziutka, nie mogę - wystarczy, że jak tylko o tym pomyślę, to już mnie brzuch boli :smhair2: :ekmm: ;)

Bierz Nospę i weź no już coś napisz kurcze bo nie wiem no :diabloti:

Posted

luka1 napisał(a):
Marka ile cie jeszcze bedzie ten brzuch boleć?

No tak w środę przed południem prawdopodobnie wszystkie wrzody mi na żołądku popękają :-o :diabloti: :cool3: