Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marka']a dlaczego miałby Cię zjeść?? :crazyeye::lol: chyba tylko z miłości :loveu: :lol: :lol:

Może Luka wystraszyła się jego gabarytów i myślała, że skoro taki duży to i potrafi capnąć.....ale Huzarek to najsłodszy olbrzym na świecie przecież :loveu:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Huzio wraz z narwaną koleżanką :diabloti: z boksu był dziś na spacerku i miał okazję troszkę wyładować nagromadzoną energię.
Jak strasznie taki energiczny, ciekawy wszystkiego, kontaktowy pies musi cierpieć w zamknięciu... :-(

Posted

No jeśli chodzi o gabaryty to on raczej mógł się mnie wystraszyć :evil_lol:
Ja sobie tak powiedziałam bo on ma taki wielki nochal. A to zwariowane psisko co siedzi z nim w boksie to moja Zuzia i proszę z szacunkiem mówić
o moim niedocenianym psie, jeszcze z nie wyrośnie dama :evil_lol: (:shake:)

Posted

Huzar przynosi szczęście swoim współlokatorkom....Zuźka pojechała wczoraj do nowego domku......tylko Huzarek znowu został :shake: :shake: :shake: :-( :-( :-(

Posted

No to teraz kolej na Huzara. Psinka ciągle w tym zimnym boksie wypatruje swojego człowieka. Jest tak miłym psem - choć budzącym respekt- że aż dziwi jego mała popularność. Ludziska wierzcie starej ciotce, Huzat to pies do kochania.

Posted

Odwiedziłam Huzarka. Siedzi teraz z prześliczną malutką suczką. Myślał że wyjdzie na spacer. Cały czas pokazywał mi gdzie jest wyście, i że bardzo chce by je otworzyć. A ja jak zwykle nie miałam czasu na to. :-(

Posted

żal mi tego psiaka bo jest przykładem na to, że pies musi mieć człowieka.
W boksie jest taki smutny, a gdy się do niego podejdzie jak szczeniak walczy z kratami o dotyk ręki :-(

Posted

desdemona napisał(a):
no bo Huzar nie jest starym psem.

Pewnie, że nie jest starym psem....gdyby ktoś nie widział ile ma lat to dałby mu góra 3 latka........On wcale a wcale nie zachowuje się jak 8-letni pies.....to jeden wielki wulkan energii.......i dlatego konieczny jest dla niego domek z ogrodem żeby mógł się wybiegać cały dzień a potem myk pod kominek w salonie..........ehh.....ale by było super :cool3:

Posted

Byłam dziś pogłaskać Huzara. On dostaje palmy w tym boksie. To w jaki sposób błagał o zainteresowanie. :placz:. Skomlił jak szczenisk, lizał po rekach biegł do wyjścia i pokazywał że bardzo chce wyjść. Totalna poraszka :placz:. Niemogę, na to patrzeć, gdybym miała mniej zwierząt na utrzymaniu wracałabym z Huzarem do domu.
Ludzie pomózcie!

Posted

[quote name='ziuta-23']Marka....super banerek zrobiłaś dla Huzarka :loveu:
Słuchałam piosenki Edyty Górniak i w pewnym momencie zdałam sobie sprawę z tego, jak bardzo ten tekst pasuje momentami do sytuacji tego psa:

"Nie mów, że dzisiaj nie kończy się świat,
Że ból kiedyś minie, zagoi rany czas
Nie mów, że jeszcze przede mną jest wciąż
To, co najpiękniejsze
Jak mam uwierzyć w to..?

Nie proszę o więcej niż możesz mi dać
Czy jeszcze kiedyś powtórzy się
Co zdarzyło się nam
Co zdarzyło się nam...
(...)
Coraz krótszy wstaje dzień
Świat składa głowę do snu