Ziutka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='Marka']a dlaczego miałby Cię zjeść?? :crazyeye::lol: chyba tylko z miłości :loveu: :lol: :lol: Może Luka wystraszyła się jego gabarytów i myślała, że skoro taki duży to i potrafi capnąć.....ale Huzarek to najsłodszy olbrzym na świecie przecież :loveu: Quote
Ania-Sonia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Huzio wraz z narwaną koleżanką :diabloti: z boksu był dziś na spacerku i miał okazję troszkę wyładować nagromadzoną energię. Jak strasznie taki energiczny, ciekawy wszystkiego, kontaktowy pies musi cierpieć w zamknięciu... :-( Quote
luka1 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 No jeśli chodzi o gabaryty to on raczej mógł się mnie wystraszyć :evil_lol: Ja sobie tak powiedziałam bo on ma taki wielki nochal. A to zwariowane psisko co siedzi z nim w boksie to moja Zuzia i proszę z szacunkiem mówić o moim niedocenianym psie, jeszcze z nie wyrośnie dama :evil_lol: (:shake:) Quote
Bodziulka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 i Zuzia, jego obecna towarzyszka Ulubione zajęcie ;) Quote
luka1 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Stwierdzm że Huzar nie jest fotogieniczny. "Na Zywo " jest o wiele ładniejszy. jest taki masywny i wzbudzjący respekt - a na zdjęciach taki jakiś. Quote
luka1 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Dusza psina - marnuje się w schronisku Quote
Ania-Sonia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Boże, jakie stare jest to zdjęcie... :-( Quote
Ziutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Huzar przynosi szczęście swoim współlokatorkom....Zuźka pojechała wczoraj do nowego domku......tylko Huzarek znowu został :shake: :shake: :shake: :-( :-( :-( Quote
luka1 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 No to teraz kolej na Huzara. Psinka ciągle w tym zimnym boksie wypatruje swojego człowieka. Jest tak miłym psem - choć budzącym respekt- że aż dziwi jego mała popularność. Ludziska wierzcie starej ciotce, Huzat to pies do kochania. Quote
paros Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 A jaki jest Huzarek w stosunku do kotów? :roll: Quote
Bodziulka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 do kotów raczej nieprzychylnie podchodzi ;) Quote
Ania-Sonia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ciekawe, kto jest teraz współtowarzyszem Huzara w jego boksie. Mam nadzieję, że jakaś miła sunia...Tak mało ta psina ma od życia :-( Quote
luka1 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Odwiedziłam Huzarka. Siedzi teraz z prześliczną malutką suczką. Myślał że wyjdzie na spacer. Cały czas pokazywał mi gdzie jest wyście, i że bardzo chce by je otworzyć. A ja jak zwykle nie miałam czasu na to. :-( Quote
luka1 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Zdjęcia suni i kilku innych suń zrobię w tygodniu. Wpadłam do schroniska na chwilkę aby zrobić zdjęcia Kulce - na tyle namówiłam synka. Quote
luka1 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Huzar to anioł w psim cielsku. Opiekuńczy, delikatny, przymilny a jednocześnie potrafi ochronić Quote
luka1 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 żal mi tego psiaka bo jest przykładem na to, że pies musi mieć człowieka. W boksie jest taki smutny, a gdy się do niego podejdzie jak szczeniak walczy z kratami o dotyk ręki :-( Quote
luka1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Och Ziuta to ambitne życzenie. Jak ludzi przekonać, że on nie jest stary? No Huzarku pokazujemy psinkę Quote
Ziutka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 desdemona napisał(a):no bo Huzar nie jest starym psem. Pewnie, że nie jest starym psem....gdyby ktoś nie widział ile ma lat to dałby mu góra 3 latka........On wcale a wcale nie zachowuje się jak 8-letni pies.....to jeden wielki wulkan energii.......i dlatego konieczny jest dla niego domek z ogrodem żeby mógł się wybiegać cały dzień a potem myk pod kominek w salonie..........ehh.....ale by było super :cool3: Quote
Ziutka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Szkoda, że nikt nie widział Huzara na żywo.........od razu by miał domek :cool3: Quote
luka1 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 trzeba go może na owczarkach niemieckich pokazać Quote
Anashar Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 I kolejne allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=260334117 Huzarek też jest na OwP jak pisała Marka ;) http://owczarki.eu/index.php?id=huzar Quote
luka1 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Byłam dziś pogłaskać Huzara. On dostaje palmy w tym boksie. To w jaki sposób błagał o zainteresowanie. :placz:. Skomlił jak szczenisk, lizał po rekach biegł do wyjścia i pokazywał że bardzo chce wyjść. Totalna poraszka :placz:. Niemogę, na to patrzeć, gdybym miała mniej zwierząt na utrzymaniu wracałabym z Huzarem do domu. Ludzie pomózcie! Quote
Marka Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='ziuta-23']Marka....super banerek zrobiłaś dla Huzarka :loveu: Słuchałam piosenki Edyty Górniak i w pewnym momencie zdałam sobie sprawę z tego, jak bardzo ten tekst pasuje momentami do sytuacji tego psa: "Nie mów, że dzisiaj nie kończy się świat, Że ból kiedyś minie, zagoi rany czas Nie mów, że jeszcze przede mną jest wciąż To, co najpiękniejsze Jak mam uwierzyć w to..? Nie proszę o więcej niż możesz mi dać Czy jeszcze kiedyś powtórzy się Co zdarzyło się nam Co zdarzyło się nam... (...) Coraz krótszy wstaje dzień Świat składa głowę do snu I nic nie zatrzyma już jesieni... Pragnę uśpić swą pamięć, Zmysłom czujność odebrać, By jakoś jesień tę przetrwać Przetrwać ją..." Quote
Recommended Posts