carolinascotties Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Od dłuższego zcasu zastanawiam się nad ogłoszeniami na stronach niemieckich... wiem, że jest na dogo kilka osób doświadczonych w temacie adopcji zagranicznych..musze się za nimi rozejrzeć...pomożecie?:cool3: Quote
carolinascotties Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='jnk']Skontaktuj się z Pajunią. własnie- Pajunia- dizękuję Ci bardzo Jnk :lol: Quote
ania14p Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Marko, takie wycieczk kształcą, a dla Huzarka to Ty zrobisz wszystko :evil_lol: ! Quote
carolinascotties Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Marka']carolinascotties - szkoda, że mnie nie spytałaś wcześniej - bo to mój podopieczny jakby nie patrzeć, a ja nie wyobrażam sobie oddania go do domu, którego bym osobiście nie odwiedziła - a za granicę raczej w tej sprawie nie pojadę... :shake: Marko - ja nie pisałam o tym, ze Huzar ma tam pojechać...zapytałam akurat na jego przykładzie o to, jakie sa procedury - i jak sprawdza się domy...jesłi Cię uraziłam - wybacz. Szkoda, ż epomyślałaś, że mogę chcieć załatwiać adopcję Huzara za Twoimi plecami. Trudno- przepraszam jeszcze raz. Dwa dni nie miałam dostępu do dogo- dlatego tak późno piszę. Już znikam. Quote
Tola Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Przeczytałam wątek i kibicuję Huzarowi w szukaniu swojego człowieka:loveu: Quote
ania14p Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Huzarek, a właściwie Pan Huzar rozgląda się za dobrym domem! Quote
Marka Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 carolinascotties napisał(a):Marko - ja nie pisałam o tym, ze Huzar ma tam pojechać...zapytałam akurat na jego przykładzie o to, jakie sa procedury - i jak sprawdza się domy... Jesłi Cię uraziłam - wybacz. Nie, nie, Karolina, nie uraziłaś, broń Boże. Ja tylko wolałam z góry na zimne nadmuchać ;) bo tu na dogo dzieją się czasem takie rzeczy... :cool3: I to wcale nie przy adopcjach zagranicznych, tylko zwykłych, krajowych - psy wysyła się przez nieznajomych w ciemno na drugi koniec Polski na podstawie maila od zainteresowanego :shake: Ja takich rzeczy nie toleruję, bo łatwo zmienić los psa - ale trudno trwale i naprawdę na lepsze. Ja po każdej adopcji muszę spokojnie spać, mając pewność, że pies jest bezpieczny i szczęśliwy - inaczej, po tylu wyadoptowanych zwierzakach - już bym mieszkała w wariatkowie :cool3: :biggrina: Quote
Bodziulka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 słońce na oczka Huzarka nie jest wskazane :( Quote
ania14p Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Może przed latem, skończy się budowa boksów i powstaną daszki?, a może ktoś będzie chciał biegać po leśnych, cienistych dróżkach z cudownym, radosnym psem, jakim jest Huzar? Quote
Marka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Napisałam w sprawie Huzara do "Mojego Psa" z prośbą, czy mogą zamieścić ogłoszenie o nim, bo on tak bardzo potrzebuje domu, także ze względu na oczy - i Pani odpisała, że najwcześniej w czerwcowym numerze mogliby. Do czerwca daleko - ale to zawsze jakaś nadzieja, nieprawda..? Quote
Bodziulka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 do czerwca szybko czas mnie - długie weekendy, święta, ani się nie obejrzymy, a Huzar będzie w piśmie ;) Quote
ania14p Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Czerwiec, to piękny miesiąc, a Huzarek poczeka, chyba, że wcześniej trafi do swojego domu, oby! Quote
Ania-Sonia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Marka'] Powieś proszę plakat - pomóż psu, który tak długo czeka... Przepraszam, że tak późno, ale miałam cieżki czas. Zrobiłam wydruki, niestety czarno-białe, ale bardzo ładnie i czytelnie wyglądają, w święta będziemy rozwieszać. Może w te święta ktoś otworzy swoje serce dla Huzara... Quote
carolinascotties Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT !!! Huzar - kolejny raz wypowiem świąteczne życzenie...dla Ciebie.... Quote
Anashar Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wrzucilem Huzara na strone adopcyjna owczarkow niemieckich ;) http://owczarekwpotrzebie.com/ Quote
Bodziulka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Marka'] czekoladowy zajączek, i jeszcze nie zjedzony :razz: Quote
carolinascotties Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Bodziulka']czekoladowy zajączek, i jeszcze nie zjedzony :razz: zamawiam ucho!!! :cool3: :evil_lol: Quote
Recommended Posts