Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marka']carolinascotties - szkoda, że mnie nie spytałaś wcześniej - bo to mój podopieczny jakby nie patrzeć, a ja nie wyobrażam sobie oddania go do domu, którego bym osobiście nie odwiedziła - a za granicę raczej w tej sprawie nie pojadę... :shake:

Marko - ja nie pisałam o tym, ze Huzar ma tam pojechać...zapytałam akurat na jego przykładzie o to, jakie sa procedury - i jak sprawdza się domy...jesłi Cię uraziłam - wybacz. Szkoda, ż epomyślałaś, że mogę chcieć załatwiać adopcję Huzara za Twoimi plecami. Trudno- przepraszam jeszcze raz.

Dwa dni nie miałam dostępu do dogo- dlatego tak późno piszę.

Już znikam.

Posted

carolinascotties napisał(a):
Marko - ja nie pisałam o tym, ze Huzar ma tam pojechać...zapytałam akurat na jego przykładzie o to, jakie sa procedury - i jak sprawdza się domy... Jesłi Cię uraziłam - wybacz.

Nie, nie, Karolina, nie uraziłaś, broń Boże. Ja tylko wolałam z góry na zimne nadmuchać ;) bo tu na dogo dzieją się czasem takie rzeczy... :cool3: I to wcale nie przy adopcjach zagranicznych, tylko zwykłych, krajowych - psy wysyła się przez nieznajomych w ciemno na drugi koniec Polski na podstawie maila od zainteresowanego :shake: Ja takich rzeczy nie toleruję, bo łatwo zmienić los psa - ale trudno trwale i naprawdę na lepsze. Ja po każdej adopcji muszę spokojnie spać, mając pewność, że pies jest bezpieczny i szczęśliwy - inaczej, po tylu wyadoptowanych zwierzakach - już bym mieszkała w wariatkowie :cool3: :biggrina:

Posted

Może przed latem, skończy się budowa boksów i powstaną daszki?, a może ktoś będzie chciał biegać po leśnych, cienistych dróżkach z cudownym, radosnym psem, jakim jest Huzar?

Posted

Napisałam w sprawie Huzara do "Mojego Psa" z prośbą, czy mogą zamieścić ogłoszenie o nim, bo on tak bardzo potrzebuje domu, także ze względu na oczy - i Pani odpisała, że najwcześniej w czerwcowym numerze mogliby.
Do czerwca daleko - ale to zawsze jakaś nadzieja, nieprawda..?

Posted

[quote name='Marka']

Powieś proszę plakat - pomóż psu, który tak długo czeka...

Przepraszam, że tak późno, ale miałam cieżki czas. Zrobiłam wydruki, niestety czarno-białe, ale bardzo ładnie i czytelnie wyglądają, w święta będziemy rozwieszać.
Może w te święta ktoś otworzy swoje serce dla Huzara...