Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

problem to m.in jak on do innych samców.. ja podchodze do psich konfliktów spokojnie - juz jeden agresor z Palucha (co to nie podchodz z psem!) sie zadomowil i zaprzyjaznił z drugim agresorem... patrz moj podpis..
ALe - ale ja tu nie o sobie przemyśliwuję.... muszę sie zastanowić..

tak mi Huzar od zawsze na sercu lezy, sama nie wiem dlaczego, tak jest i juz. :p

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A dziewczyny, które mieszkały z Huzarem poszły do domu. Huzar znowu sam w boksie. Ten pies jest szczęśliwy dla swoich towarzyszek, ale sam nie ma go za grosz. :-(

Posted

luka1 napisał(a):
A dziewczyny, które mieszkały z Huzarem poszły do domu. ...

ooo, to je zaraz ze strony Azorka wywalę ;) a jeszcze jakieś nie mające wątków poszły?

Posted

luka1 napisał(a):
jeszcze Misia :evil_lol: i chyba Misio jest kupiony tylko nir zabrany:evil_lol:.
Jutro sie dowiem

skoro Misia i Misio to wszystko jasne :evil_lol:

Posted

luka1 napisał(a):
A dziewczyny, które mieszkały z Huzarem poszły do domu.

Czyli jednak przyjechali po nie :multi: :multi: :multi:
Strasznie się cieszę :lol:

Posted

luka1 napisał(a):
No Aggie już?

Dzieczyny kochane, jak ja bym wam chciała odpowiedzieć... ze juz..
ale - wybaczcie - pamietam o Huzarze od dwóch lat - nie trafiło sie nic.. :-(, znajomi mają po 2-3 psy, kuzynka odnaleziona na dogo nawet 4....

myslalam o rodzicach, ale oni 8 pietro.. itd, mam pewien tajny plan.. ale najpierw musze pojechac i zobaczyć Huzara. Niech mi zostawi nawet dziure w sercu ..... musze go zobaczyc , chwile pobyc z nim, mieć obraz - jesli wiecie o co mi chodzi.
I nie martwcie sie - ja o nim nie zapomne.

Posted

Marka - chyba juz nie ma Huzara na allegro. Czy ty mu wystawisz czy ja? Jesli bedziesz wystawiała, wpisz w tytule imię. Gdy ktoś dzwoni o jakiegos psa( :cool3: ) to wysyłam go do allegro aby sobie zdjecia oglądnął fotki - tam najłatwiej ludzie znajdują.

Posted

A Huzar mnie dziś przewiózł.Wzięłam go na minutę na przejście się i jak wystartował to tak dałam na glebę ze sie las zdziwił. Ziemia jęknęła i tylko moja waga sprawiła że nie pognałam za Huzarem jak sanie.
Ale jedno jest pewne - to bardzo piękny pies. Widać to dopiero po wyprowadzeniu go z boksu. Jest silny i bardzo żywiołowy( uratowało mnie to że reaguje na "siad").

Posted

luka1 napisał(a):
A Huzar mnie dziś przewiózł.Wzięłam go na minutę na przejście się i jak wystartował to tak dałam na glebę ze sie las zdziwił. Ziemia jęknęła i tylko moja waga sprawiła że nie pognałam za Huzarem jak sanie.
Ale jedno jest pewne - to bardzo piękny pies. Widać to dopiero po wyprowadzeniu go z boksu. Jest silny i bardzo żywiołowy( uratowało mnie to że reaguje na "siad").

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Luka ja wiem, ze to nie jest śmieszne ale hmm :evil_lol:
Trzymaj się ciotka :loveu: A jakieś siniaczki są :cool3: :glaszcze:

Posted

gleba miękka miedzy wiata a boksami, a i sprawność fizyczna sie przydała :evil_lol: nic mi sie nie stało tylko cisza sie zrobiła wokoło i nikt nie śmiał szczeknąć. Tylko ten łajdak Huzar nie zauważył ze coś wleczy :evil_lol:

Posted

luka1 napisał(a):
gleba miękka miedzy wiata a boksami, a i sprawność fizyczna sie przydała :evil_lol: nic mi sie nie stało tylko cisza sie zrobiła wokoło i nikt nie śmiał szczeknąć. Tylko ten łajdak Huzar nie zauważył ze coś wleczy :evil_lol:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Wychodź Ty kochana częściej z Huzarem na spacer to chociaż od czasu do czasu człowiek się pośmieje :eviltong:

• 2 weeks later...