Noelle Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 Pani Beato, przed chwilą wysłałam maila z tekstem i zdjęciami do gazety ;) i baaaardzo dziękuję!! Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Noelle napisał(a):Pani Beato, przed chwilą wysłałam maila z tekstem i zdjęciami do gazety ;) i baaaardzo dziękuję!! Odebrałam ,wysłalm juz do krakowskiej i do Tamary żeby ustawiła Maksia w dzienniku Quote
margoth137 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 3mam kciuki, żeby tym razem się Maxiowi poszczęściło;) Quote
paula_t Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Dajcie znać jak chłopaczek będzie w gazetach. Quote
Noelle Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 dziękujemy za kciuki!! :) dam znać jak tylko mi napisze P. Beata :D Quote
Monika89 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Dziś miałam okazję poznać osobiście poznać Maksa. To naprawdę cudny pies. Ehh... Co by tu jeszcze wy myśleć by zwiększyć szanse na adopcję... :( Quote
paula_t Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 A Maksiu ma fb? Zróbmy dużą akcję na dogomanii, rozsyłajmy gdzie się da, żeby jak najwięcej osób udostępniło na wydarzenie fb. Wczoraj wpadłam na wątek staruszka, w dodatku ślepego,dużego psiaka, który dzięki fb parę dni temu trafił do CUDOWNEGO domku! Quote
Noelle Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 [quote name='paula_t']A Maksiu ma fb? Zróbmy dużą akcję na dogomanii, rozsyłajmy gdzie się da, żeby jak najwięcej osób udostępniło na wydarzenie fb. Wczoraj wpadłam na wątek staruszka, w dodatku ślepego,dużego psiaka, który dzięki fb parę dni temu trafił do CUDOWNEGO domku! Max ma fb : https://www.facebook.com/events/447516325288304/ proszę o udostępnianie!! :) Quote
paula_t Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Noelle, spróbuj to porozsyłać po wątkach innych, gdziekolwiek. Ja fb nie mam, ale prześlę link do znajomych. Quote
Noelle Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Foksia i Dżekuś napisał(a):Maksiu jest dzisiaj w krakowskiej bardzo dziękuję za wiadomość!!!! proszę wszystkich o kciuki!!! :kciuki: Quote
paula_t Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Foksia i Dżekuś']Maksiu jest dzisiaj w krakowskiej jak to przeczytałam, to poleciałam po gazetkę. Już pewnie wszystkie widziałyście, ale i tak pokażę naszego Maxia ;) Błagam, niech ktoś zadzwoni:modla: Quote
paula_t Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Noelle napisał(a):niestety cisza... :( Cholercia...:placz: Quote
paula_t Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Skoro nic dalej nie piszecie, to znaczy, że się nie udało...:placz: ehhhh, Maxiu, co z Tobą zrobić biedaku... Quote
Avaloth Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 I kolejny raz się nie udało.. Może w dzienniku ktoś go w końcu wypatrzy? Quote
paula_t Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Nie rozumiem tego...:( Przecież to nie jest wystraszony schroniskiem psiak, który jest zamknięty w sobie, boi się człowieka, tylko wesoły, energiczny psiur, który już tyle lat czeka na swoją szansę i pomimo tego, że znajduje się w schronisku nie traci pogody ducha. Quote
Recommended Posts