paula_t Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Właśnie też miałam napisać, że spotkałam dzisiaj na Marszu Azylanta Maksika. Mimo, że nigdy go na żywo nie widziałam, to od razu poznałam i zaczepiłam nową Panią chłopaka. Cudnie wygląda:loveu: Quote
Felka z Bagien Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Dobrze powiedziane paoii "Masz Azylanta":loveu::loveu::loveu: Quote
margoth137 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 jakki cudny chłopczyk:) miałam zabrać Teosia, ale bałam się, że będzie gorąco:( Quote
paula_t Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Dukacik nie ma swojego wątku na dogo, ale pieniążki przeniesione z Maxia wpłacałam właśnie na niego i dzisiaj przeczytałam, że dziadziuś odszedł od nas....Dziękuję dziewczyny, że dałyście mu kilka najszczęśliwszych miesięcy u Anetki, za to, że nie musiał siedzieć w tym czasie w boksie, tylko miał obok siebie człowieka. Widziałam Dukacika ostatnimi czasy 2 razy i wyglądał na chorego, ale szczęśliwego psiaka. Biegaj za Tęczowym Mostem Dukaciku:( Quote
Noelle Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 to prawda, Dukat odszedł od nas :( na szczęście w ostatnich miesiącach życia zaznał prawie domowych warunków i był szczęśliwy, żegnaj kochany! (*) Quote
margoth137 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Dukacik dołączył do Teonii i reszty przyjaciół:( (*) Quote
Recommended Posts