fonia123 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 dziewczyny - Elza ma ogromną szansę na dom :multi: :multi: :multi: dzisiaj, przez zupełny przypadek, okazało się, że są Państwo, którzy szukają suni kundelki. Elza zamieszkałaby pod Warszawą, w ocieplonej budzie w dużym ogrodzie. Za towarzyszkę miałaby staruszkę podhalankę. Warunki wydają się po prostu idealne dla naszej Elzy. Wysłałam Państwu trochę informacji i link do wątku. Dostałam odpowiedź, że jest piękna i że czeka na nią ciepła buda :multi: Myślę, że to fantastyczna szansa dla Elzy i że sunia będzie bardzo szczęśliwa :loveu: Quote
chi23 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 fonia123 napisał(a):dziewczyny - Elza ma ogromną szansę na dom :multi: :multi: :multi: dzisiaj, przez zupełny przypadek, okazało się, że są Państwo, którzy szukają suni kundelki. Elza zamieszkałaby pod Warszawą, w ocieplonej budzie w dużym ogrodzie. Za towarzyszkę miałaby staruszkę podhalankę. Warunki wydają się po prostu idealne dla naszej Elzy. Wysłałam Państwu trochę informacji i link do wątku. Dostałam odpowiedź, że jest piękna i że czeka na nią ciepła buda :multi: Myślę, że to fantastyczna szansa dla Elzy i że sunia będzie bardzo szczęśliwa :loveu: Super, trzymam kciuki żeby wszystko dobrze poszło:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 fonia123 napisał(a):dziewczyny - Elza ma ogromną szansę na dom :multi: :multi: :multi: dzisiaj, przez zupełny przypadek, okazało się, że są Państwo, którzy szukają suni kundelki. Elza zamieszkałaby pod Warszawą, w ocieplonej budzie w dużym ogrodzie. Za towarzyszkę miałaby staruszkę podhalankę. Warunki wydają się po prostu idealne dla naszej Elzy. Wysłałam Państwu trochę informacji i link do wątku. Dostałam odpowiedź, że jest piękna i że czeka na nią ciepła buda :multi: Myślę, że to fantastyczna szansa dla Elzy i że sunia będzie bardzo szczęśliwa :loveu: No to bardzo, bardzo mocno zaciskam kciuki!!! Quote
edek Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 ojej jakie wieści czy coś już wiadomo ?? Quote
fonia123 Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 07.10 mamy umówiona sterylke w Radomiu, po której wiozę sunię do nowego domku :) Państwo są zdecydowani, natomiast ja dopiero będę się cieszyć, jak dostarczę Elzę do nich. Natomiast nie przewiduję, aby coś miało sie zmienić ;) Quote
Iza i Avanti Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Ściskam, ściskam, mocno ściskam. Quote
Qeeriefire Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Dawno tu nie zaglądałam, ale już nie mogłam się połapać do których wątków wchodziłam. Trzymam kciuki i czekam na wieści ;) Quote
fonia123 Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 dzisiaj jeszcze potwierdzałam - i nic się nie zmieniło :) Państwo czekają na Elzę, która przyjedzie do nich od razu po zabiegu :) Quote
edek Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Jutro wielki dzień Elzy trzymam kciuki za dziewczynkę ;) Quote
fonia123 Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 trzymajcie mocno kciuki :) jutro o 8.30 Elza trafi na stół operacyjny... Za hotelik zapłacę Magdzie 80zł, także zostanie 55 zł, ale trzeba jeszcze Elzunię zaszczepić i odrobaczyć. Quote
Qeeriefire Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Trzymamy kciuki, wszystko na pewno pójdzie dobrze :) Quote
fonia123 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 kciuki można puścić :) Elza już dostarczona do nowego domku. Operacja przebiegła pomyślnie, bez komplikacji. Elza się ładnie wybudziła, została zapakowana do samochodu i bez kłopotów dowiozłyśmy ją do Piaseczna, gdzie czekał już na nią jej Pan. Została na razie ulokowana w domu, póki jest nie całkiem przytomna, ale jak się będzie nieswojo czuła w domku, to czeka na nią ciepła buda. Niewykluczone, że właśnie w budzie poczuje się bardziej swojsko, niż "na salonach". Państwo mają piękny ogród, który cały będzie do dyspozycji Elzy, także sunia nie mogła lepiej trafić. Państwo niestety kilka dni temu pożegnali swoją ukochana podhalankę, także Elza póki co będzie mieszkać tylko z kotem Termoforem. Zdjęć niestet nie ma, bo już spieszyłyśmy się do domu:( zresztą Elza nie najlepiej się czuje, także nie było co ją denerwować fleszem. Niebawem na pewno podjadę do Państwa, to wtedy będą zdjęcia z nowego domku :) Misja zakończona - kolejny niechciany psiak w swoim wspaniałym domku :) Quote
Qeeriefire Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Brawo ! Oby była szczęśliwa w domku ! :) Quote
fonia123 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Będzie szczęśliwa na bank :) Lepszych warunków dla Elzy nie mogłam sobie wymarzyć - ogród i ocieplana buda. To nie jest pies, który nadaje się do domu. Może to dziwnie brzmi, ale na kanapie byłaby o wiele mniej szczęśliwa niż w budzie. Będzie miała wspaniałych opiekunów, którzy dadzą jej tyle miłości, ile ona będzie chciała przyjąć, którzy nie będą jej zagłaskiwać na siłę i dadzą jej pełną swobodę :) Quote
chi23 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Cudownie:loveu::loveu::loveu: Kolejny stworek znalazł swój wymarzony dom:loveu::loveu: Czekamy na zdjęcia! Quote
fonia123 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Zdjęcia będą na pewno ;) Pana poznałam przez całkowity przypadek za sprawą pasji fotograficznej, także myślę, że będziemy miały piękne zdjęcia z nowego domku :) edit: już mam pierwsze doniesienia z domku. Elza wyszła z domu na siusiu, troszkę zwiedziła teren i od razu zainstalowała się w swojej budzie :) Ani myśli wracać do domu - tam jej dobrze :D Quote
Recommended Posts