Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zobaczymy, na razie spokojnie. Pani, jeśli w ogóle dojdzie do adopcji, będzie mogła przyjąć sunię od końca września. Także mamy jeszcze trochę czasu.
W przyszłym tygodniu jadę do Pani, także temat sterylizacji na pewno też poruszę.
Na razie ten dom zapowiada się tak dobrze, ze aż się boję cieszyć, żeby nie zapeszyć... Mankamentem bedzie na pewno to, ze Pani mieszka w bloku, także Elza będzie musiała wykazać sporą elastyczność ;) Jednak jest to pies znaleziony w Warszawie, przy dość ruchliwej ulicy, także jestem dobrej myśli, że szybko odnajdzie się w nowych realiach ;)
Pegi, moja poprzednia tymczasowiczka, też mieszka w bloku, choć wiele lat spędziła przykuta na łańcuchu do metalowej beczki. Bullterrier dał radę, to Elza tym bardziej musi :D

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieje, ze się dziewczynie poszczęści !!!!. Jak patrzę na jej mordkę to wydaje mi się bardzo mądrym psiakiem :) przyszli właściciel będą szczęśliwi :)

Posted

ja też mam taka nadzieję, ale dopiero w czwartek coś będzie wiadomo, a pewność będziemy mieć dopiero jak Elza się do Pani przeprowadzi. Trochę się boję o to, że Pani mieszka w bloku... no ale zobaczymy. Na razie Elza robi postępy w chodzeniu na smyczy - na luźnej juz ładnie idzie, tylko jak się napnie, to wtedy robi osiołka. Ale to niesamowity postęp odkąd ją zabrałam, bo mi się wyrywała, wywracała na plecy i gryzła smycz.

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Oj, wielka szkoda :(

A może jakaś akcja plakatowa zdałaby egzamin? Starsi ludzie rzadko korzystają z internetu, a na pewno czytają ogłoszenia na sklepach/słupach, itd.

To jest dobry pomysł:) Tylko trzeba znaleźć kogoś kto zrobi plakat:)

Posted

ja jutro wyjeżdżam, ale po wtorku mogłabym pokombinować. ew. gdzieś mi się rzucił w oczy bazarek plakatowy, nawet sobie pomyślałam, że fajny pomysł, także jak sama nie podołam, to się wykupi na bazarku.