Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uffff....już piszę. no więc tak. zostawiłam moro już śpiącego,ululanego przeze mnie i spokojnego. poszłam na spacer bo w poczekalni nerwowo bym wysiadła. wróciłam po godzinie,wpadam do gabinetu a moro leży na środku, biedny, rozmemłany, ogłupiały. a kobieta do mnie "on już biegał po gabinecie pani suzkał" :lol: przy mnie udawał umierającego. w domu już wszyyyystko było ok. moro biega i probuje zdjąć sobie kołnierz, który wybitnie mu nie w smak. wycwaniłam się i kazałam koledze założyć moro to narzędzie tortur. i to karol miał problem cały wieczór:razz: ja miałam spokój :eviltong: lekarz zalecił duuużo ruchu, więc od rana byliśmy już na 3 porządnych spacerkach, wybiegaliśmy się.

a teraz idziemy zjeść. uuuuuh. tu moze sie pojawić problem :evil_lol:

Posted

[quote name='zurdo']łudź się, łudź, że jak sobie rączek kołnierzem nie splamisz, to będzie ok. Moro ci tego nigdy nie wybaczy :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Tia, żeby to takie proste było :razz: Moro za dwa tygodnie nie będzie pamiętał, że jakieś jajka miał :lol:

Rozi - rozumiem, że sesja, że koopkowe problemy, że teraz zabieg. Rozumiem. Ale... wkrótce Ci się argumenty skończą i oberwiesz za olewanie obowiązków wynikających z adopcji wieluniaka :mad:

Fotek ciąg dalszy będzie?....

Posted

[quote name='MałGośka']Tia, żeby to takie proste było :razz: Moro za dwa tygodnie nie będzie pamiętał, że jakieś jajka miał :lol:

Nie będzie pamiętał... taaaa... Pocieszaj ciotka, pocieszaj...

[quote name='MałGośka']Rozi - rozumiem, że sesja, że koopkowe problemy, że teraz zabieg. Rozumiem. Ale... wkrótce Ci się argumenty skończą i oberwiesz za olewanie obowiązków wynikających z adopcji wieluniaka :mad:

Rozi, ja bym się zaczęła bać

• 3 weeks later...
Posted

Hmmmm:oops: Ja bardzo przepraszam:oops: Ale tak jakos ani widu ani slychu o Morusku....Moze by tak jakas fotke????:mad:
Bo ja bym chetnie obejrzala jak sobie radzi po zabiegu....Bo moj ELmo tez to bedzie przechodzil

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Nie ma co panikować, że coś się dzieje. Ja też przestałam na dogo pisać o swoim psie, bo na wieluńskim forum na bieżąco mówię co się u nas dzieje.
A Morus jak widać z linku ma się całkiem dobrze :lol: