ma_ruda Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='gkatarzynka']Hmmm:oops: ja przepraszam, ale tak szukam jakiejs wiadomosci na temat Morusa i jakos nie moge znalezc...Czy ktos mi powie jak tam ten Kudlacz sie czuje?? Bo jakos tak sie martwic ostatnio zaczelam o niego, a tu :shake: nic o nim nie ma...POzdrawiam cieplutko i przesylam dluuuuuugie myzianko dla Moro:loveu: Rozgwiazda zgodziła sie gościc Bastera tutaj u Morusa:oops: . Moze rzeczywiście nadużywamy tej gościnności? Ale to co łączy obydwa psiaki, to oprócz urody, podobny problem. Doswiadczenie Morusa dowodzi, że Rozgwiazda radzi sobie z trudnościami, których nie można było pokonać w pierwszym domu. Nie zawsze wystarczą dobre chęci i determinacja. Równie ważne sa warunki jakich wymaga pies. Ale ja też jestem ciekawa co u Morusa? Quote
gkatarzynka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ale ja nie w tym sensie pisalam, ze cos nie tak...Bo tez ciekawi mnie co u Bastarda...Jak wzielam Elmo, to widze jakie moga byc problemy z psiakami.Tylko po prostu nic dzis nie bylo o Morusku...Ale z drugiej strony to oznacza chyba brak przede wszysktim zlych wiadomosci:razz: Mam racje?? Quote
rozgwiazda Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 fabiola, mam mieszane uczucia. doceniam że bastard jest z Wami, z rozmowy na gg wiem, że naprawdę Ci ciężko. ale pisząc że 4 latniego psa nic się nie da nauczyć i odchodząc gdy on warczy udowadniasz,że na psach się poprostu nie znasz a wzięcie bastarda ze schroniska nie anleżało do bardzo odpowiedzialnych decyzji. chciałaś pluszaka, posłusznego, karnego i kochającego dzieci. tym samym kończę dyskusję. bastkowi trzeba znaleźć dom i nie ma co biadolić. co się stało się nie odstanie. a fabiola ma, mam nadzieję, nauczkę na całe życie. co u Moro??ach,kochaniiiiii...no cud, miód i orzeszki!! :loveu: dziś mija nam miesiąc! i chociaż kupy wciąż fatalne, liczba zer na koncie niebezpiecznie maleje a wzrasta na koncie wetów, aptek, zoologików to KOCHAM GO NA ZABÓJ!!:loveu: :loveu: :loveu: a zaraz będzie zdjęcie mora z rocznicowym żwaczem wołowym! on niestety dla mnie prezentu nie miał:roll: Quote
zurdo Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 rozgwiazda napisał(a):on niestety dla mnie prezentu nie miał:roll: Ehhh, prawdziwy facet :loveu: . Rozgwiazdo, toż przecież wymierający gatunek, doceń zamiast się żalić :evil_lol: Quote
lamia2 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 fabiola napisał(a):Lamia niestety nie stać mnie w tej chwili na behawiorystkę:( i generalnie gdybym mogła coś zrobić to nie poruszyłabym tego wątku na dogomanii a ponieważ potrzebuję pomocy w znalezieniu Bastardowi nowego domu dlatego tu jestem. Ma ruda bardzo dobrze mówi Bastardowi trzeba znaleźć dobry dom w którym nie ma dzieci i tyle bo dla tego psa tj jedyny problem. Czasem mam wrażenie, że ja po chińsku piszę ... ale i tak życzę powodzenia w szukaniu najwspanialszego domku dla Bastarda. Quote
MałGośka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='rozgwiazda']a zaraz będzie zdjęcie mora z rocznicowym żwaczem wołowym! on niestety dla mnie prezentu nie miał:roll: Się robi! :razz: Quote
rozgwiazda Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 no nie mogeeeeeeeeeeee... przeciez on jest boski, bościejszy, najbościejszy :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
ma_ruda Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Nawet ten brak prezentu mozna mu wybaczyć. Chociaż mógłby przynajmniej o normalnej kupce pomysleć:oops: Quote
zurdo Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Rozgwiazdo, a gdzie wino, gdzie świeczki? Quote
rozgwiazda Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 zurdo napisał(a):Rozgwiazdo, a gdzie wino, gdzie świeczki? a czy to nie facet powinien się zająć takimi rzeczami?ech...staroświecka jestem chyba :roll: ale za to zasneliśmy przytuleni!!:loveu: Quote
nefesza Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 rozgwiazda, tutaj masz namiar i jeszcze opinie innych :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=5454&highlight=czerwiecki Quote
zurdo Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Rozi, dzień bez wieści o morusowych koopkach to dzień stracony. Więc...? Quote
modliszka84 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 przepraszam, że wtrące dwa grosze na temat BAstka, ale musze :loveu: bo mam wspaniałą wiadomość! Bastek jutro pójdzie do wspaniałego kochanego domku! Zamieszka z Panią w Warszawie, któa mieszka sama i jest cały czas w domu! Bardzo miła osoba :loveu: Czasem ją odwiedza wnuczka 7-letnia, ale to rozsądna dziewczynka więc nie powinno byc problemów :) No i nawet mam zaproszenie do odwiedzin Bastka gdy będę w Warszawie! Ale dzis dzien dobrych wiadomości! :multi: Quote
zurdo Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Wspaniale, dzień dobrych wiadomości :multi: . Trzymamy kciuki, żeby to była już ostatnia wędrówka Bastarda. Quote
ma_ruda Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 :sweetCyb:Wspaniała wiadomość. Może Baster i Morus będą mieli okazję spotkać się skoro obydwaj już są Warszawiakami?:lol: Quote
rozgwiazda Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 strasznie się z moro cieszymy, że bastek znalazł dom!! :multi: pani napewno poświęci mu mnóstwo uwagi i psiak będzie szczęśliwy. trzymamy kciuki :kciuki: a my powoli brniemy razem do przodu. ja się czuję jakby był mój od zawsze, on już chyba też. w piątek był przeszczęśliwy dzień morunia. nocowała u mnie przyjaciółka i nie dość, że wybiegał się z nami dwoma na 2 godzinnym spacerze to jeszcze mógł zasnąć między nimi!! ułożył się pomiędzy i miziany z obu stron zasnął cichutko mrucząc. :loveu: i oczywiści podbił serce kolejnej dziewoi:P a dziś pomagał mi zmieniac pościel. walczył z tą brudną dzielnie, tarmosił, gryzł, drapał aż pokonał! uff, mój mały rycerz. :loveu: Quote
zurdo Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 ożżżżżż to farciarz. Dwie kobity :razz: Ja myślałam, że odsypiacie miesięcznice, a tu widzę zabawa trwała na całego. Sodoma i Gomora :cool1: Rozi, słoneczko świeci, a co ze zdjęciami spacerowymi?:mad: Quote
gkatarzynka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Dłuuuuuuuuuuuugie myzianko dla Moruska..... Quote
ewatr Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 zurdo napisał(a):Pomór jakiś????? Czy sesja? pytanie dobre ;) też się przyłączam !!!:eviltong: Quote
gkatarzynka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :shake: No nie noooo:-o Sesja sesją, pomór pomorem, ale co u Moruska?????:eviltong: Quote
rozgwiazda Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 gkatarzynka napisał(a)::shake: No nie noooo:-o Sesja sesją, pomór pomorem, ale co u Moruska?????:eviltong: uhhh... no więc to jest tak, że sesja w pełni, w pracy gorący okres, więc resztki sił i czasu poświęcam moro i .... bulwince, która jest u nas na przechowaniu. moro kocham z dnia na dzień bardziej i bardziej.:loveu: mama mówi, że zdziecinniałam, ktoś kto kiedyś miał być TZem się obraził. :stupid: a ja mam moro i swój wraz z nim świat. i wiecie co?jestem szczęśliwa! a moro jak każdy mężczyzna dostarcza mi niespodzianek. że faceci hipochondrycy, każda baba wie. ale że aż tacy?? nie spodziewałabym się! wczoraj wyszłam na popołudniowy spacer z moro, który zakochał się w sniegu! biegamy, tarzamy się, ogonem wywijamy, panią przeracamy - zabawa na całego. no dobrze, wracamy do domu. przechodzimy przez nowogrodzką i ... !! lament i histeria! moro leży na środku ulicy i wyje. samochody stają. bulwa zaczyna się na niego rzucać. ja próbuję szarpac bulwę. samochody trąbią. baba krzyczy do mnie,że nie krzywdź gówniaro tego psa bo policje zawołam! więc próbuję pomóc moro. on wyje jeszcze głośniej! pies na chodniku wpada w amok. bulwa zaczyna się na niego drzeć. więc pies w amoku jeszcze większym. korek na całą nowogrodzką. ludzie się patrza. ja panikuję.... moro weszła grudeczka lodu między poduszeczki :loveu: no jak tu ni ekochac tego psa?? :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
zurdo Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 khmm, i ani słowa o kupie?! To już wiem, dlaczego wczoraj takie korki były... :mad: Moro histeryk? A to Moro tu się ostatnio użalał nad własnym stanem? :eviltong: A swoją drogą - może to nie tylko lód, może to sól go tak załatwiła? I chcemy zdjęć. Moro z bulwą. Moro z Rozgwiazdą. Rozgwiazda z bulwą... Chcemy śniegwych zdjęć! Potem wyślemy je ex-TZ, a co - niech wie, co traci... Quote
Kobold Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 :bigcool:YES :bigcool:YES :bigcool:YES :bigcool:popieramy i foki,fotki please :modla: Quote
modliszka84 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Kobold - przepraszam że tutaj pytam, ale umrę z ciekawości... Czy to śliczne "cuś" w Twoim avatarze to zywe jest :crazyeye: ? Quote
Recommended Posts