ma_ruda Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Kobold napisał(a):@rozgwiazda wejdz na ta stronke bo tam jest brat blizniak Moruska niesamowite jacy oni podobni. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35096&page=9 A " nowi wlasciciele " chca go oddac. Boze czy ludzie nie mysla. :shake: Przeciez to nie pluszowa zabawka:shake: Skoro morusowe problemy juz opanowane to może pomyślisz rozgwiazdo o tym bliźniaku?:evil_lol: . Rzeczywiście bardzo podobny i niestety podobnie jak Morusek "nie sprawdził" się w nowym domku. Może też czeka na Ciebie:eviltong: Quote
lamia2 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 rozgwiazda napisał(a): UWAGA!! UWAGA!! dziś były 3 kruche piękne bobki!! :bigcool: :bigcool: :bigcool: ludzie się na mnie patrzyli jak na debila gdy nad psią kupą odtańczyłam taniec radości :multi: Jak wieczorna kupa? bo nie wytrzymam .... :wallbash: Quote
rozgwiazda Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 zurdo napisał(a):Ehh baby... Bedom się teraz kłócić, czy się srebrzy czy złoci. Świeci się jak psu... :evil_lol: Pardon Rozgwiazda, zazdrość przeze mnie przemawia. Hrabina Śmierdzielina ma połysk taki jakiś bardziej matowy :roll: kochana, wszystko przed Wami! hrabina wyzdrowieje i złapiesz za szczotkę :evil_lol: zurdo napisał(a):Czy tak właśnie wyglądały te bobki?! Chyba je widziałam, zmierzały przez most Poniatowskiego na Saską Kępę, ale w połowie drogi zgarnęła je policja. Chyba miały trochę promili :evil_lol: to niech one tu raz dwa wracają! bo ja już innych nie chcę! lamia2 napisał(a):Jak wieczorna kupa? bo nie wytrzymam .... mieszkamy w samym centrum i światełko do nieba tak zestresowało moro,że jeszcze nie był na wieczornym spacerku. Quote
rozgwiazda Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 ma_ruda napisał(a):Skoro morusowe problemy juz opanowane to może pomyślisz rozgwiazdo o tym bliźniaku?:evil_lol: . Rzeczywiście bardzo podobny i niestety podobnie jak Morusek "nie sprawdził" się w nowym domku. Może też czeka na Ciebie:eviltong: widziałam, czytałam, serce się kraja... ale ja teraz nie mogę wziąść drugiego psiaka. przede wszytskim - lucyna by mi na zawał maleńkiego kocieko serducha padła... :shake: Quote
lamia2 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 rozgwiazda napisał(a): mieszkamy w samym centrum i światełko do nieba tak zestresowało moro,że jeszcze nie był na wieczornym spacerku. Moro liczę na Ciebie i Twoją kupę, swoją drogą to i ja dziś widziałam te wędrujące bobki, ale były tylko dwa :hmmmm: Quote
zurdo Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 lamia2 napisał(a):swoją drogą to i ja dziś widziałam te wędrujące bobki, ale były tylko dwa :hmmmm: Tylko dwa?! Moro, produkuj, produkuj chłopie! A Ty, Rozgwiazda, zakładaj im adresatki. Quote
rozgwiazda Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 zurdo napisał(a):Tylko dwa?! Moro, produkuj, produkuj chłopie! A Ty, Rozgwiazda, zakładaj im adresatki. narazie nad każdą odprawiam dziki taniec radości. poza tym - ADHD's back! ja nie wiem skąd ten zwierzak bierze tyle energii, moż eon ma jakies baterie słoneczne czy coś?:???: Quote
lamia2 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 zurdo napisał(a):Tylko dwa?! Moro, produkuj, produkuj chłopie! A Ty, Rozgwiazda, zakładaj im adresatki. Ja widziałam takie kolorowe bobki jeden żółty drugi czerwony na brzuszkach miały literkę "m" i dzieci wołały za nimi "mama patrz, chodzące cukierki" i tylko ja wiem, że to były morusowe bobki :) Quote
rozgwiazda Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 lamia2 napisał(a):Ja widziałam takie kolorowe bobki jeden żółty drugi czerwony na brzuszkach miały literkę "m" i dzieci wołały za nimi "mama patrz, chodzące cukierki" i tylko ja wiem, że to były morusowe bobki :) dziewczyny, boje się zapeszcyć, ale chyba mam zdrowe kudłate ADHD :loveu: swoją drogą - uwielbiam żółte mm'sy :lol: Quote
gkatarzynka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 POzdrawiam zdrowe, kudlate ADHD i Jego Pancie:razz: ...Oczywiscie pozdrowienia sa ode mnie i Elmo, ktory bardzo dziekuje za myzianko za uszkiem...Dzieki za wsparcie, kiedy byly z Nim problemy. Teraz chyba bedzie juz lepiej i w zyciu nie oddam mojej kochanej :loveu: mordy, chocbym miala Go ze soba wozic do Lublina:evil_lol: . No i ja rozniez myziam Moruska za uszkiem i pod lapą... Quote
rozgwiazda Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='gkatarzynka']POzdrawiam zdrowe, kudlate ADHD i Jego Pancie:razz: ...Oczywiscie pozdrowienia sa ode mnie i Elmo, ktory bardzo dziekuje za myzianko za uszkiem...Dzieki za wsparcie, kiedy byly z Nim problemy. Teraz chyba bedzie juz lepiej i w zyciu nie oddam mojej kochanej :loveu: mordy, chocbym miala Go ze soba wozic do Lublina:evil_lol: . No i ja rozniez myziam Moruska za uszkiem i pod lapą... dziekujemy, dziekujemy. psiulę masz rzeczywiście piekną no i najważniejsze że Twoją osobistą, prywatną!!! u ans znów problemy - morusowa kupa wygląda fatalnie. już nie wiem co robić. jutro wiecorem znowu wet. a ja zakochałam się w suni z rzeszowa i już staję na głowie... http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36250 Quote
gkatarzynka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ja sie tez w niej zakochalam:loveu: Jest cudna normalnie...No i ma blisko do mnie...Kurcze, gdybym byla w domku juz a nie w Lublinie, to ten Klapciuch juz by byl moj:evil_lol: Ale mama pewnie teraz nie bedzie chciala drugiego psiaka, bo z Elmo tez nie jest latwo.Ale juz rozpuscilam wiesci i tez szukam dobrego domku dla czekoladki...Ona jest po prostu cudna Juz jej szukam domku w okolicach Rzeszowa Quote
ewatr Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 A witam Panie z wątku Moruska :loveu: śliczny psiaczek Rozgwiazdo i jak widze trafił na fajny dom :lol: a nasza rzeszowska Lizunia to faktycznie jest warta grzechu ;) szukajcie jej dziewczyny domu i faktycznie jak najbliżej Rzeszowa bo takie domki najbardziej lubi szefowa schroniska :evil_lol: ;) bo wie gdzie idzie piesek i moze porozmawiac z przyszłym właścicielem ! pozdrowienia i mizianko dla Moruska !!! Quote
lamia2 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 gkatarzynka napisał(a):POzdrawiam zdrowe, kudlate ADHD i Jego Pancie:razz: ...Oczywiscie pozdrowienia sa ode mnie i Elmo, ktory bardzo dziekuje za myzianko za uszkiem...Dzieki za wsparcie, kiedy byly z Nim problemy. Teraz chyba bedzie juz lepiej i w zyciu nie oddam mojej kochanej :loveu: mordy, chocbym miala Go ze soba wozic do Lublina:evil_lol: . No i ja rozniez myziam Moruska za uszkiem i pod lapą... A pokaż nam swojego Elmo :lol: a rzeszowska sunia cudności faktycznie, oj, szkoda, szkoda :placz: Quote
gkatarzynka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Elmo pokaze w najblizszym czasie...Teraz sesja wiec chyba dwa tygodnie w Lublinie, ale jak tylko w koncu przyjade do mojej mordy kochanej:loveu: , to od razu napstrykam mnostwo zdjec:cool3: .Mam nadzieje, ze nie boi sie aparatu:eviltong: ...Kurcze, jak ja wytrzymam dwa tygodnie bez Elmo????:-( Juz za nim tesknie Quote
ma_ruda Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 rozgwiazda napisał(a):ja ją chcę!!!:-( Rozgwiazdo, czy dobrze zrozumiałam, że Morus bedzie miał przyrodnią siostrę?:crazyeye: Quote
zurdo Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 W sąsiednim domu mieszka taki chłopak. I powiem ci Rozgwiazda - zdjęcia nie oddają ich urody :loveu: . A jakby ci było mało, to jest jeszcze Meliska z Elbląga, szczotka w typie Morusa, na pewno mu się spodoba :razz: Morus, chcemy bobków! Bo cię Rozgwiazda podmieni na lepszy model twardoróbka :mad: Quote
Kobold Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 @ rozgwiazda sorry,ze sie wtracam ale tak sobie czytam "cichaczem" Twoj watek o Morusku i tez sie martwie o niego. Bo cos to ma pecha z tym srankiem.:puppydog: Pomyslalam wiec, czy to moze nie jest lamblioza chyba fachowo Giardia lamblia ?? Objawy podobne ale ja nie jestem Wetem :shake: A co do "siostrzyczki" to ja Ci radze wez Kenka blizniaka, bedziesz miala Bolka i Lolka i ADHD do kwadratu.:megagrin: :grins: :megagrin: Miziaki po brzuszku dla Morusinskiego Quote
rozgwiazda Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Kobold']@ rozgwiazda sorry,ze sie wtracam ale tak sobie czytam "cichaczem" Twoj watek o Morusku i tez sie martwie o niego. ależ my zapraszamy zapraszamy!im więcej gości tym lepiej. my z morusem lubimy towarzystwo! Bo cos to ma pecha z tym srankiem.:puppydog: Pomyslalam wiec, czy to moze nie jest lamblioza chyba fachowo Giardia lamblia ?? Objawy podobne ale ja nie jestem Wetem :shake: jeśli uda się moją mamę oddelegować to wet będzie grany dziś wieczór. jeśli nie - w piątek. zapytamy. ale już się serio porządnie zaczynam denerwować!:-( A co do "siostrzyczki" to ja Ci radze wez Kenka blizniaka, bedziesz miala Bolka i Lolka i ADHD do kwadratu.:megagrin: :grins: :megagrin: Miziaki po brzuszku dla Morusinskiego niestety ken odpada przede wszystkim z racji płci. morus zaczął się czuć pewnie i już na niektó¶e psy podszczekuje. zresztą po wczorajszych rozmowach z mamą chwilowo nie jesteśmy w stanie wziąść drugiej bidy. względy finansowe niestety:placz: Quote
lamia2 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 rozgwiazda napisał(a):.... zresztą po wczorajszych rozmowach z mamą chwilowo nie jesteśmy w stanie wziąść drugiej bidy. względy finansowe niestety:placz: Ech, Rozgwiazda do kogo Ty to mówisz .... "finanse" .... pomożemy !!!!! ja na dzień dobry 15 kg karmy przywiozę .... tylko powiedz, że chcesz rzeszowską miss :) Quote
Karolcia75 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Jeśli chodzi o problem kup to polecam bardzo panią Weterynarz dr Beate Rudnicką (lecznica 4 łapy, ul. Jana Olbrachta 26, 837-84-70). Moją sunię wyleczyła skutecznie:lol: Quote
zurdo Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Łoj, coś czuję, że niedługo morusowe kupy staną się przyczyną zwołania nadzwyczajnej sesji Rady Bezpieczeństwa Organizacji Narodów Zjednoczonych, kto wie, może nawet w walce z tak poważnym ogólnoświatowym zagrożeniem zjednoczą się Koree... Morus, weź no się chłopie w garść :mad: A, i zdjęć chcemy. Prosimy i żądamy. A nawet rządamy. Quote
fabiola Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Witam wszystkich to ja jestem ta wyrodna właścicielka Bastarda która chce go oddać dziewczyny a może któraś zna kogoś kto mógłby wziąść go na tymczas ja jestem nawet skłonna kupować mu żarcie bo u nas naprawdę sytuacja z dzieckiem robi się nie ciekawa:( a rozgwiazda faktycznie twój Morus jest prawie identyczny jest chyba niższy. Bastard niestety boi się innych psów więc obawiam się że nie mógł by być w domu z innym czworonogiem. Popytajcie może znajdziecie kogoś kto go zechce my szukamy na wszelkie sposoby ale jak na razie niestety cisza:shake: Quote
lamia2 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 fabiola napisał(a):Witam wszystkich to ja jestem ta wyrodna właścicielka Bastarda która chce go oddać dziewczyny a może któraś zna kogoś kto mógłby wziąść go na tymczas ja jestem nawet skłonna kupować mu żarcie bo u nas naprawdę sytuacja z dzieckiem robi się nie ciekawa:( a rozgwiazda faktycznie twój Morus jest prawie identyczny jest chyba niższy. Bastard niestety boi się innych psów więc obawiam się że nie mógł by być w domu z innym czworonogiem. Popytajcie może znajdziecie kogoś kto go zechce my szukamy na wszelkie sposoby ale jak na razie niestety cisza:shake: Czytałam o tym ugryzieniu, przykra sprawa, ale faktycznie szkoda psiaka, nie każdy nadaje się do dzieci (może jakieś przeżycia spowodowały taką reakcję). Wyrodna? bez przesady, widzę jak się starasz Fabiola:cool3: a co z tą rodziną na wsi? a próbowałaś z allegro? Pajunia coś wspominała, że miała domek dla niego, może z nią jeszcze pogadać? Quote
Recommended Posts