Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Założe, założe tylko jak znajde chwile czasu....jak zrobię spóźniony obiad i jeszcze nie będę zasypiala to zrobie:)
chyba ze inna cioteczka ma chęci to proszę bardzo:)

Posted

ok dwa miesiace temu trafil do schronu, odebral go własciciel. w zeszłym miesiacu znow trafil do schronu, wlasciciela na razie nie było. próbowałam sie dowiedziec czy wlasciciel zostal poinformowany ale nikt nic nie wie-kazali mi czekac az wroci z urlopu p. Lidka, podobno ona wie jak sie sprawy maja

Posted

sunia2000 napisał(a):
ok dwa miesiace temu trafil do schronu, odebral go własciciel. w zeszłym miesiacu znow trafil do schronu, wlasciciela na razie nie było. próbowałam sie dowiedziec czy wlasciciel zostal poinformowany ale nikt nic nie wie-kazali mi czekac az wroci z urlopu p. Lidka, podobno ona wie jak sie sprawy maja

Hmmmmm..........

Czy jak przyjadę jutro tak na 10-tą na 2 godz to się na coś przydam?

Posted

sunia2000 napisał(a):
Jutro jeden miś idzie się lansować-trzymać kciuki, najlepiej zasupełkowane na pętelke:)

Niestety Cezar się podobał wielu ludziom, ale nie aż tak, żeby go zabrali do domu...

A dzisiaj była w schronisku starsza pani, która miała zawsze owczarki i ma w sobotę przyjechać -- o ile dobrze zapamiętałam, wybrała Fresko z boksu 64.

Posted

No i Fresko poszedł do nowego domciu wylegiwać się na kanapie:) Pani waży prawie tyle co on, ale daje sobie z nim radę, o dziwo Fresko ładnie się jej słuchał:) Zapakowała psa w autobus i pojechali:)

Posted

sunia2000 napisał(a):
No i Fresko poszedł do nowego domciu wylegiwać się na kanapie:) Pani waży prawie tyle co on, ale daje sobie z nim radę, o dziwo Fresko ładnie się jej słuchał:) Zapakowała psa w autobus i pojechali:)

Bo to ta pani, co była w poniedziałek go oglądać - ona zawsze miała owczarki :) Zosia jej chłopaków pokazała i pani właśnie Fresko się spodobał :) ogromnie się cieszę!

Posted

Zosia123 napisał(a):
W izolatce jest pies ze strasznie powiększonym odbytem - to chyba ten, o którym mi opowiadałaś...
Numer na szyi 1469.
Czy coś więcej o nim wiadomo?

W schronisku nie zooperują go, czeka go igła z morbitalem:( Lekarz stwierdził, że w schronisku nie ma warunków na pielęgnacje psiura po operacji (wlewy z parafiny, pomoc w wypróżnianiu, odpowiednia karma) Może ktoś przygarnął by psiura na czas rekonwalescencji?

Posted

To straszne. Szkoda mi tego psa bardzo, jest miły, kontaktowy , ale tak bardzo cierpi przy oddawaniu stolca, nie może się przez tę przepuklinę załatwić, ale ogromnie mi go żal, bo jest przeuroczy. Domu znajdź się!