Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to trzeba powtórzyć ogłoszenia:) Jakby każda cioteczka wzięła pod swoje skrzydła(zaczęła promować) jednego dziadka, to może ich liczba by się zmniejszyła:)

Posted

sunia2000 napisał(a):
No to trzeba powtórzyć ogłoszenia:) Jakby każda cioteczka wzięła pod swoje skrzydła(zaczęła promować) jednego dziadka, to może ich liczba by się zmniejszyła:)

To ja będę pierwsza i zamawiam dla siebie Cezara :)

Posted

sunia2000 napisał(a):
Dobra, Cezar obsadzony:)
Ja biorę na swoje barki Frosti'ego:)

Jeszcze dużo misiów zostało, która się skusi?:)

Biedny Cezar nie ma właściwie ani jednego dobrego zdjęcia... Może fochu nam pomoże...

No Cioteczki, misie czekają na pomoc! :)

Posted

[quote name='sunia2000']Boks 65
Nr ewid - 878/11
Nr na szyi - 986
Wiek - 7 lat
Od kiedy - 14.05.2011
Opis - duży, brunatny, biało nakrapiany, jedno ucho stojące, drugie załamane,czerwona obroża
Uwagi-fajne, przyjazne psisko!

zdjęcia - będą
fotki kawalera

Posted

Na tym drugim zdjęciu widze w oddali Dzikiego więc to musi być boks 62, więc to psisko to:
nr ewid 843/11
szyja 975
od: 7.05.2011
czarny, dropiato podpalany, biały krawat, wysoki, 1 ucho zalamane,
Do ludzi to wiemy jaki jest, z psami nie widziałam żeby były problemy, to jeszcze młokos, zabawy mu w głowie a nie bójki:)
O reszte dopytam

Posted

[quote name='Zosia123']Wklejam tutaj tego owczarka, potem mogę wykasować, żeby nie śmiecić:

Jakby co to mam więcej jego fotek.

Ten owczarek to ATOS- izolatka
10 lat, w schronisku od 10.06.2011, jego nr 1048/11,
Bardzo fajna psina, na smyczy chodzi jak baranek i to zarówno w towarzystwie męskim jak i żeńskim, na koty tylko spojrzy i idzie dalej. Taki staruszek do miziania na kanapie:)

Kolejny z izolatki
Misiek
8 lat, 972/11, na szyi:996
z interwencji od 29.05.2011, przyjechał bardzo wychudzony, do dziś udało mu się przytyć 1,5 kg
Spokojne psina, bardzo dobrze dogaduje się z kolega ze zdjęć powyżej, do suk to nawet bardzo przyjazny, koty olewa. mógłby mieszkać spokojnie w mieszkaniu

Posted

Dodałam 3 kolejne psy, opisy na czerwono to psy tzw. "nieadopcyjne" według biura, czyli psy które bez naszej pomocy nie wyjdą ze schroniska, chyba, że w skrzyni do bakutilu!
Są to albo staruszki, których wiek odstrasza potencjalnych opiekunów, albo psy siedzące już dłuższy czas, albo psy z depresją czy też zastraszane przez współtowarzyszy i nie wychodzące wogle z budy (jak ich nie widać, to jak ich mają ludzie zauważyć)!!!

Prosżę o pomoc w zakładaniu im osobnych wątków lub jakieś ogłoszenia. W nd może uda się wyciągnąć te strachy z bud, to będą dobre zdjęcia, gotowe do ogłoszeń:)