Achnamara Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Klubowa Wystawa Retrieverów - Nowy Dwór Maz. 01 października 2011 Proponowana obsada sędziowska: Labrador Retriever: Anthony Allen - Wielka Brytania (hod. Allenie) - suki (bez kl. baby) Margaret Brown - Wielka Brytania (hod. Ramsayville) - psy (bez kl. baby) + BOB Golden Retriever: Malcolm Godefroy - Wielka Brytania (hod. Fenwood) - suki (bez klasy baby) + BOB Jim Richardson - Wielka Brytania (hod. Darrachonna) - Golden Retriever psy (bez klas baby) Flat Coated Retriever: Jim Richardson - Wielka Brytania (hod. Darrachonna) Viva Maria Soleckyj-Szpunar - Polska (hod. Prima) Nova Scotia Duck Tolling Retriever Curly Coated Retriever Chesapeake Bay Retriever oraz klasy baby - Golden-, Flat Coated - i Labrador Retriever (w przypadku dużej ilości zgłoszeń - również klasy szczeniąt) Terminy przyjmowania zgłoszeń: do 12 września 2011 Zgłoszenie elektroniczne do 19 września 2011 www.zkwp-legionowo.pl Wszystkie zgłoszenia elektroniczne oraz przysłane e-mailem zostaną potwierdzone. OPŁATY Wystawcy krajowi (dotyczy wyłącznie psów zarejestrowanych w ZKwP) ● za pierwszego psa (z katalogiem) 80 zł ● za każdego następnego (bez katalogu) 70 zł ● baby, szczenięta, interchampiony (bez katalogu) 40 zł ● weterani (bez katalogu) - bezpłatnie - pod warunkiem wystawienia Opłata na wystawie i wniesiona po 01 października - 130zł Za psy zwolnione z opłat oraz zgłoszone a nie wystawione będzie pobierana opłata w wysokości 130zł za każdego psa (również weterany). Quote
owczarek'ab Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Zapraszamy osoby poszukujące handlera!! http://www.dogomania.pl/threads/210802-Aukcja-handlingu-na-wystaw%C4%99-dla-Fada-do-10.08 Quote
Guciek Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 sędzina dla tollków pierwsza klasa jak na klub, nie ma to tamto, tak jakby mniej popularne rasy były hm.... "mniej ważne" :diabloti: Jest może ktoś zorientowany i wie jak mniej więcej będzie się przedstawiał plan sędziowania? Mam jakieś 100km na wystawę i bardzo bardzo bardzo ważne wesele tu u mnie bodajże o 17 :evil_lol: Quote
Achnamara Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Plan sędziowania będzie znany po zamknięciu zgłoszeń :) Quote
mrau Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Guciek napisał(a):sędzina dla tollków pierwsza klasa jak na klub, nie ma to tamto, tak jakby mniej popularne rasy były hm.... "mniej ważne" :diabloti: A są ważne? :P Ale już nie przesadzaj - przynajmniej nazwa Twojej rasy jest poprawnie napisana a spójrz np tu http://www.zkwp-legionowo.pl/legionowo/wystawy/2011/wystawaretrieverow2011.pdf i zobacz jak jest napisana moja rasa ;) A sędzina to wysokiej klasy specjalistka! ;) I na pocieszenie - będzie nas też sędziować w Kielcach :> Ja się cieszę, nie muszę się zastanawiać czy jechać czy nie ;) Quote
Guciek Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Achnamara napisał(a):Plan sędziowania będzie znany po zamknięciu zgłoszeń :) czasem się zdarzają przecieki z oddziałów, może i tym razem ktoś coś będzie wiedział ;) Mrau, właśnie te Kielce też takie pocieszające.. Przynajmniej na klubie jeszcze będzie w młodzieży, a na kieleckiej już w doroślejszej klasie. Ładnie to wygląda, GB tu, GB tam, a dla nas mało licznych popularna sędzina PL, nie oceniam samej sędziny, ale na klub to jednak można się chociaż TROSZKĘ postarać :diabloti: PS to nie wiesz, że przed każdy Coated koniecznie musi być Courly? :lol: Quote
mrau Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Guciek napisał(a):czasem się zdarzają przecieki z oddziałów, może i tym razem ktoś coś będzie wiedział ;) Mrau, właśnie te Kielce też takie pocieszające.. Przynajmniej na klubie jeszcze będzie w młodzieży, a na kieleckiej już w doroślejszej klasie. Ładnie to wygląda, GB tu, GB tam, a dla nas mało licznych popularna sędzina PL, nie oceniam samej sędziny, ale na klub to jednak można się chociaż TROSZKĘ postarać :diabloti: PS to nie wiesz, że przed każdy Coated koniecznie musi być Courly? :lol: Ja zamiast Kielc wolę 2x Nitrę... ;) A sędzina heh no bardzo sympatyczna ;) I na tym skończmy :) Tiaaa, ja się cieszę, że przynajmniej nie jest Kerli Kotlet Redriwer jak to nas ktoś kiedyś zapowiedział na finałach... ;) Ale ciekawostka - oddział Kilece też zrobił błąd w nazwie mojej rasy ;) Quote
Recommended Posts