owczarek'ab Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Jest już spis http://www.zkwp-legionowo.pl/legionowo/wystawy/2011/jesienna_wystawcy.pdf i plan sędziowania http://www.zkwp-legionowo.pl/legionowo/wystawy/2011/jesienna_plan.pdf Quote
Riven Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Ale fajnie :) jesteśmy same w klasie :) Quote
owczarek'ab Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Naprawdę nikt nie może pożyczyć psa na młodego prezentera...? Quote
borderterrier Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Wystawie psa na tej wystawie !!! O mnie na www.rozety.blogspot.com Quote
dr40 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 a czy jest gdzies dostepna lista wystawianych psow w poszczegolnych klasach?? Quote
Riven Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Nie nie ma jest tylko dostępna lista wystawców :P ale można się po nazwiskach połapać ;P ja tak zrobiła i mniej więcej wiem jakie serdle bd na wystawie ;) Quote
Guciek Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Ktos sie orientuje czy szybciej bedzie tam dojechac przez Warszawe, czy lepiej od strony Radomia całkiem minąć Warszawę? Ostatnio wkopałam się w tak piękny objazd w stolicy, że byłam 1,5h w tył... Quote
dr40 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 dosyc czesto jezdze do kielc przez radom, grojec dlatego mysle ze z tamtej strony jechalbym na grojec, pozniej jadac caly czas ta nowa trasa do ronda we mszczonowie ktore jest tuz obok trasy katowickiej Trzeba z ronda wyjechac na trase katowicka i kierowac sie na w-we Na pierwszych swiatlach w radziejowicach trzeba skrecic w lewo na grodzisk maz W grodzisku znowu kierujemy sie na w-we a na wylocie z grodziska sa swiatla na ktorych trzeba skrecic na blonie a juz dalej prosta droga przez leszno do nowego dworu Wydaje sie to moze zbyt skomplikowane ale jest to najlepsza droga Moga byc jedynie problemy w samym bloniu ale w tym dniu i o tej porze powinno byc ok W razie czego sluze pomoca Quote
dr40 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Riven napisał(a):Nie nie ma jest tylko dostępna lista wystawców :P ale można się po nazwiskach połapać ;P ja tak zrobiła i mniej więcej wiem jakie serdle bd na wystawie ;) .. mialas racje, poszperalem wsrod tej listy i juz wiem kto bedzie.. dzieki Quote
Guciek Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 dr40 napisał(a):dosyc czesto jezdze do kielc przez radom, grojec dlatego mysle ze z tamtej strony jechalbym na grojec, pozniej jadac caly czas ta nowa trasa do ronda we mszczonowie ktore jest tuz obok trasy katowickiej Trzeba z ronda wyjechac na trase katowicka i kierowac sie na w-we Na pierwszych swiatlach w radziejowicach trzeba skrecic w lewo na grodzisk maz W grodzisku znowu kierujemy sie na w-we a na wylocie z grodziska sa swiatla na ktorych trzeba skrecic na blonie a juz dalej prosta droga przez leszno do nowego dworu Wydaje sie to moze zbyt skomplikowane ale jest to najlepsza droga Moga byc jedynie problemy w samym bloniu ale w tym dniu i o tej porze powinno byc ok W razie czego sluze pomoca dzieki! opracuje sobie trase numerami dróg i z CB jakos damy rade :) Przerażala mnie jednak mysl jezdzenia po stolicy bo tam swiatel od groma i remonty drog co kawalek ;) Quote
Achnamara Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Uwaga! W Nowym Dworze też są objazdy (budują wiadukty). Na stronie oddziału Legionowo www.zkwp-legionowo.pl zamieszczona jest mapa dojazdu na wystawę. Quote
dr40 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 wczoraj 28.09 otrzymalem poczta potwierdzenie zgloszenia z nr startowym i o dziwo dolaczyli informacje o utrudnieniach i mapke z dojazdem na wystawe Quote
Adamant Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 dr40 napisał(a):wczoraj 28.09 otrzymalem poczta potwierdzenie zgloszenia z nr startowym i o dziwo dolaczyli informacje o utrudnieniach i mapke z dojazdem na wystawe to miło z ich strony :-) Quote
owczarek'ab Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Istnieje możliwość wykonania sesji na wystawie http://www.dogomania.pl/threads/214831-Sesja-zdj%C4%99ciowa-!!!-Dla-Fado-i-bid-z-Izabelina.Do-2.10.-godziny-21.30 Quote
borderterrier Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Ok. To my mamy jedno miejsce. :) Zbiórka o 8.30 pod Mc Donalds na rogu ul. Wólczyńskiej i Conrada na Bielanach. Tel. 509928101 żeby zadzwonic jakby co . Prosze mi napisać jeszcze dzisiaj smsa, czy bedzie jechać pani czy nie. :) Czkekam na smsa Quote
owczarek'ab Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ja będę robię erdelom foty Do zobaczenia! :) Quote
borderterrier Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 No i po wystawie. My Najleprzy weteran w rasie. I 5/5 pkt. MP. Quote
owczarek'ab Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ja 5/5 pkt na MP bez finału, bo sędziemu nie pasowała odległość między mną a psem przy zmianie ręki ;) Zdjęcia powinnam zaraz dać. Quote
aneta...i..bouvier Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 czy ktos ma zdjecia z finalow weterean i I grupa bede ogromnie wdzieczna Quote
pawelg Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 tutaj macie link do zdjec ;) http://pies.tv/index/movie/id/179/cac-nowy-dwor-mazowiecki-02-10-2011-r-.html Quote
Ewa i flatki Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='pawelg']Przyjade jutro porobic wam foteczki ;)[/QUOTE] A czy macie fotki z finałów - chodzi mi o BIS Baby ? Quote
Recommended Posts