Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Gratulacje dla kati pati! zwycięstwo młodzieży na debiucie
i nie było nas wcale tak mało;-)

Zapraszam wszystkich zainteresowanych fotkami na forum e-psy
gr IX pozostałe rasy.
znajdziecie tam zdjęcia z innych wystaw,i domowe toykowe

[quote name='Mraulina']Zawiodłam.....
myslę ze nie...to nie jest taka łatwa lektóra... polecam sledzenie forum na rusdogu i wyniki z wystaw.

[quote name='Master']Chciałbym kupić w najbliższej przyszłości suczke toyka, proszę o polecenie najlepszych hodowli na wschodzie Europy w ktorych można starać się o zakup. Zależy mi na toyku wystawowym, wiem, że obecnie nawet przeciętny toyek będzie wygrywał, zrobi championaty - to nic trudnego przy obecnej ilości tych psów na wystawach, mnie jednak zależy aby kiedyś , za kilka, kilkanaście lat dzieci tej suczki rowniez liczyły się na naszych i europejskich wystawach. Poprostu chciałbym kupić naprawdę dobrego wystawowego psiaka.

Prosze o pomoc
To nie jest takie proste;-) wiem bo jak kupowałam swoje psy to nieżle się naszukałam . rasa jest młoda ,bardzo mocno zimbredowana i mimo wszystko bardzo zróżnicowana w typie .
jak znajdziesz cos co cie zainteresuje to zadaj pytanie postaram sie powiedzieć co myślę.
Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Posted

Witam wszystkich :) Już od jakiegoś czasu szukam informacji na temat toyków. Sama jestem szczęśliwą posiadaczką 3 letniego toyka - Tofika. Tofik przybył do mnie ze wschodu w ramach prezentu - ale ponieważ rasa nie była popularna w Polsce, więc i papiery nie były mi potrzebne. Tak więc mój Tofik obywa się bez nich co nie wpływa na ogrom uczuc jakie do niego żywimy...Jest po prostu cudny

• 2 months later...