Jump to content
Dogomania

Frodo - sznaucer olbrzym pomieszany z gryzoniem :)

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i jeszcze biedna podłoga w kuchni, bo codziennie wygląda podobnie :angryy: :angryy: :angryy:
Nie ma to jak mieszkanie w bloku, pies przeschnie we windzie, wytrze się go na klatce schodowej i po kłopocie :)

Posted

Ale słodziak :)

strasznika napisał(a):
i jeszcze biedna podłoga w kuchni, bo codziennie wygląda podobnie :angryy: :angryy: :angryy:
Nie ma to jak mieszkanie w bloku, pies przeschnie we windzie, wytrze się go na klatce schodowej i po kłopocie :)

Co to to nie ;) No chyba że chodzi się na spacery po alejkach wokół bloku. Ale jak z bloku wypada się na łąki to nie ma mowy żeby było jak napisałaś ;) Jak ja teraz wracam to mam 16 (!) uświnionych w błocie łap, które trzeba umyć, wysuszyć, wyczesać, a co za tym idzie podłoga wygląda mniej więcej jak twoje drzwi (też kilka razy dziennie).

Posted

A ja postanowiłam was odwiedzić, piękny Frodziak :) i śliczne zdjęcia , Nie wiem co mają w sobie sznaucery ,że jak je widzę to nie mam dość ich oglądać :D zapraszam do Kubusia:)

• 2 weeks later...
Posted

buahahahaha :roflt: ... dobry jest! tak od niechcenia wziął sobie ten stanik, przerywając tylko na chwile obserwację, po czym grzecznie odłożył jakby stwierdził nagle "a na co mi to" :lol:

czy on ma cały czas ta samą obrożę? rośnie razem z nim? :)