Jump to content
Dogomania

Frodo - sznaucer olbrzym pomieszany z gryzoniem :)

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='strasznika']Dziś mamy w planie podstrzyżyny, spróbujemy go też zważyć, jeśli TŻ go uniesie :D[/QUOTE]
tylko nie pod włos hihiihih

Posted

no wlasnie tyz mam takie wrazenie ze Frodo mocno zmeznial i potezny sie zrobil ino glowa jeszcze chyba nie ma koncowych wymiarow?
piekne zdjecia i cudny pies na nich!!!!

a teraz prosimy o zdjecia po podstrzyzynach hihihi

Posted

Frodo fajnie wygląda teraz ma taką długość włosa jaką uwielbiam u sznaucerów:loveu:
Ja bym tylko trochę zdegażowała boki głowy tak od czubka do policzków;) wtedy całość nabierze wyrazu.

Z tym CTR-em to serio czasami ludzie wyskakują hehe
Mnie kiedyś właścicielka młodego briarda spytała czy Etna to szczeniak CTR... :mdleje: no i dodam, że Etna miała wtedy 4 miesiące hehe

Posted

W ogóle to było tak, że kobieta zagadała do mnie po angielsku, ale coś mi nie pasowało w jej akcencie ;)
Okazało się, że Polka i w Polsce miała CTR-a i był strzyżony na krótko, więc to ją usprawiedliwia troszkę, ale!!! zdziwiła się że sznaucery mogą mieć kłapciate uszy!!! Ratunku!!!

Etna wzięta za CTR-a - padłam! :D

Posted

To nie wiem gdzie ona mieszkała, że nie widziała, że sznaucery moga miec klapnięte uszy.
Chociaż wiesz wszystkie olbrzymy które kiedys dawno tam widziałam były kopiowane. Zawsze.
Może babka też tylko takie widziała.

Ale ja się tak śmieje a nie widziałam, że są czarne miniatury tak z 2 lata temu heheheh

• 3 weeks later...