Jump to content
Dogomania

Frodo - sznaucer olbrzym pomieszany z gryzoniem :)

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='strasznika']A ze środka wyrywac włoski ot tak czy przy pomocy jakiegoś specyfiku? :oops:[/QUOTE]

Ja raczej tylko przycinam na krótko wokół małżowiny żeby była wentylacja a wyrywam ot tak palcami ale tylko jeśli rzeczywiście jakoś więcej zarosną. Lepiej bez potrzeby nie podrażniać bo można narobić więcej szkody jak pożytku.

• 2 weeks later...
Posted

Dzięki!
Słuchajcie, czy to normalne, że ja już myślę o drugim psie??? Na dodatek znajomi w sobotę jadą po drugiego kota... Ale ja jeszcze trochę poczekam ;)
Czy ktoś z Was ma 2 koty? Ci znajomi mają 4-letnią kotkę i teraz kupują kocurka (oba rasy Maine Coon :loveu:), myślicie że może być problem z akceptacją maluszka przez kocicę?

Posted

no ... koty sa czasem dziwne moze byc ze zaakceptuje bez problemu , moze byc ze bedzie zla a moze byc ze bedzie ignorowac wszytsko zalezy od kota jaki jest ale miejmy nadzieje ze bedzie dobrze, kocica jeszcze mloda moze jednak zabawy szczylka kociego ja nakreca

dwa koty dwa psy ..... wsio zalezy na ile sie ma czas tyle mozna miec

Posted

Dawno nie odwiedzałam...
Ale zaj... zdjęcia:crazyeye:
Pięknie tam macie:loveu:
Frodo jest fantastyczny. A zdjęcia w terenie pięknie to podkreślają:lol: