strasznika Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
strasznika Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 [video=youtube;0ROuz6CGHdo]http://www.youtube.com/watch?v=0ROuz6CGHdo[/video] Quote
strasznika Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
weszka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Pan na włościach :) i morderca szmatki hihi Fajne takie typowe angielskie klimaty te ogródki, domki - lubię takie :) Quote
strasznika Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Ja nie lubię... Pająki - wielkie jak słonie - włażą drzwiami i oknami, a w zimie zimno okrutne. Chociaż tu mamy okna nowe, wydają się byc szczelne, zobaczymy. Szmatka to ręczniczek do wycierania łapek - ukradł w momencie, gdy sięgałam po aparat :evil_lol: Quote
jambi Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 o prosze jaki grzeczny piesiek :lol: kapcie pańci przynosi http://img833.imageshack.us/img833/6370/dscf1306u.jpg a tu: mina boska :loveu: http://img3.imageshack.us/img3/1327/dscf1320h.jpg Quote
wilczy zew Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 super fotki ale na na legowisku... tam tylko te betonowe płyty do leżenia? Quote
strasznika Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Nie tylko :) jest jeszcze kawałek ziemi i kawałek trawnika :) W ziemi kopie a na trawce sika :) A oto dowód: Uploaded with ImageShack.us Quote
wilczy zew Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 fajnie,zapytałam o to bo takie długie leżenie na betonie to niezdrowe,nawet po paru latach może wyjść Quote
strasznika Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Frodo mieszka w domu, w ogrodzie spędza może 2 godzinki dziennie. Jak się zorientuje, że został sam, to szybko biegnie do domu. Quote
#Etna# Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Ale ma teraz fajnie:cool3: swój prywatny ogródek. Etna też jak się zorientuje ze siedzi sama to biegusiem do domu leci:lol: Sznaucerki to bardzo towarzyskie stworki:roll: Quote
ariss Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 moje nie biegną;), lansują się po ogrodzie pilnują żeby nikt nie wkroczył na ich teren:evil_lol: Quote
strasznika Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Może dlatego, że są we dwie i im raźniej? ... Quote
eria Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 strasznika napisał(a):Może dlatego, że są we dwie i im raźniej? ... Otóż to !!! Powinnaś czym prędzej brać drugiego sznaucera !!! :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
strasznika Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Ha ha ha tylko czekałam, aż ktoś to napisze! :diabloti: Myślę o tym, ale wiem, że jeszcze musimy poczekac az Frodo dorośnie, bo 2 dojrzewające psy jednocześnie, to mógłby byc nie mały kłopot ;) Dowiadywałam się ile kosztuje przewóz psa z Anglii do Polski (np w razie urlopu) - 150 funtów w jedną stronę :crazyeye: (tj ok 750 zł!). Trzeba już teraz zacząc odkładac kasę na przyszły rok :lol: Quote
wilczy zew Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 ten koszt to samolot? nasz też pilnuje działki i co jakiś czas wpada zobaczyć czy wszystko OK Quote
dahme Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 strasznika napisał(a):Ha ha ha tylko czekałam, aż ktoś to napisze! :diabloti: Myślę o tym, ale wiem, że jeszcze musimy poczekac az Frodo dorośnie, bo 2 dojrzewające psy jednocześnie, to mógłby byc nie mały kłopot ;) Dowiadywałam się ile kosztuje przewóz psa z Anglii do Polski (np w razie urlopu) - 150 funtów w jedną stronę :crazyeye: (tj ok 750 zł!). Trzeba już teraz zacząc odkładac kasę na przyszły rok :lol: ale co tyle kosztuje ? jakim środkiem transportu że tak powiem? a tak w ogóle to heja! witam froda w jego własnej galerii :) i dziękuję za zaproszenie z facebook'a Quote
ariss Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 strasznika napisał(a):Może dlatego, że są we dwie i im raźniej? ... nie, ten typ tak ma;) Quote
strasznika Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 dahme napisał(a):ale co tyle kosztuje ? jakim środkiem transportu że tak powiem? Busem, firma Speed Trans. Mam nadzieję, że znajdę coś tańszego. Quote
weszka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 To nieźle sobie liczą za psa! Zdzierstwo :/ Quote
strasznika Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 No a za człowieka chcą o połowę mniej!!! Quote
wilczy zew Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='strasznika']No a za człowieka chcą o połowę mniej!!! bez komentarza Quote
weszka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Tiaaa bo pies jest źródłem wszelkiego brudu i zła. Z pewnością coś zniszczy, zostawi kłęby futra i posprzątać trzeba będzie. To tak jak czasem robią fochy jak chce się jechac z psem taksówką. Kiedyś mi taksiarz tłumaczył, że nie wozi psów bo będzie musiał sprzątać więc go zapytałam czy woli ew. sprzątnąć parę kłaków czy sprzątać jak mu puści pawia pijany koleś w sobotnią noc na przykład :/ Tak samo kiedyś pani w jakimś pensjonacie powiedziała znajomej, że nie przymuje psów bo później trzeba pościel zmieniać. W domyśle jak ludzie nie nabrudzą to tylko trzepią i jest na następnych. Brrr... Quote
strasznika Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 To podobnie, jak szukaliśmy domu, gdzie akceptują psy. Ciężko, ciężko! Aż w końcu natrafiliśmy na faceta, który powiedział, że często dzieci potrafią więcej nabroic, zniszczyc itd. Quote
strasznika Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts