Jump to content
Dogomania

Frodo - sznaucer olbrzym pomieszany z gryzoniem :)

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie lubię... Pająki - wielkie jak słonie - włażą drzwiami i oknami, a w zimie zimno okrutne. Chociaż tu mamy okna nowe, wydają się byc szczelne, zobaczymy.
Szmatka to ręczniczek do wycierania łapek - ukradł w momencie, gdy sięgałam po aparat :evil_lol:

Posted

Ale ma teraz fajnie:cool3:
swój prywatny ogródek.
Etna też jak się zorientuje ze siedzi sama to biegusiem do domu leci:lol:
Sznaucerki to bardzo towarzyskie stworki:roll:

Posted

strasznika napisał(a):
Może dlatego, że są we dwie i im raźniej? ...

Otóż to !!! Powinnaś czym prędzej brać drugiego sznaucera !!!

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Ha ha ha tylko czekałam, aż ktoś to napisze! :diabloti:
Myślę o tym, ale wiem, że jeszcze musimy poczekac az Frodo dorośnie, bo 2 dojrzewające psy jednocześnie, to mógłby byc nie mały kłopot ;)
Dowiadywałam się ile kosztuje przewóz psa z Anglii do Polski (np w razie urlopu) - 150 funtów w jedną stronę :crazyeye: (tj ok 750 zł!). Trzeba już teraz zacząc odkładac kasę na przyszły rok :lol:

Posted

strasznika napisał(a):
Ha ha ha tylko czekałam, aż ktoś to napisze! :diabloti:
Myślę o tym, ale wiem, że jeszcze musimy poczekac az Frodo dorośnie, bo 2 dojrzewające psy jednocześnie, to mógłby byc nie mały kłopot ;)
Dowiadywałam się ile kosztuje przewóz psa z Anglii do Polski (np w razie urlopu) - 150 funtów w jedną stronę :crazyeye: (tj ok 750 zł!). Trzeba już teraz zacząc odkładac kasę na przyszły rok :lol:

ale co tyle kosztuje ? jakim środkiem transportu że tak powiem?

a tak w ogóle to heja! witam froda w jego własnej galerii :)
i dziękuję za zaproszenie z facebook'a

Posted

Tiaaa bo pies jest źródłem wszelkiego brudu i zła. Z pewnością coś zniszczy, zostawi kłęby futra i posprzątać trzeba będzie. To tak jak czasem robią fochy jak chce się jechac z psem taksówką. Kiedyś mi taksiarz tłumaczył, że nie wozi psów bo będzie musiał sprzątać więc go zapytałam czy woli ew. sprzątnąć parę kłaków czy sprzątać jak mu puści pawia pijany koleś w sobotnią noc na przykład :/ Tak samo kiedyś pani w jakimś pensjonacie powiedziała znajomej, że nie przymuje psów bo później trzeba pościel zmieniać. W domyśle jak ludzie nie nabrudzą to tylko trzepią i jest na następnych. Brrr...

Posted

To podobnie, jak szukaliśmy domu, gdzie akceptują psy. Ciężko, ciężko! Aż w końcu natrafiliśmy na faceta, który powiedział, że często dzieci potrafią więcej nabroic, zniszczyc itd.