Jump to content
Dogomania

Frodo - sznaucer olbrzym pomieszany z gryzoniem :)

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A dlaczego ja nie wiedziałam, że macie galerię??? Dopiero u ariss zobaczyłam link w Twoim podpisie.
Zameldowuję się na stałe. Frodo słodziak nieprzeciętny :)

Posted

ale on fajowy rośnie, choć widac, ze jeszcze pierdułka i gapa

4 m-ce i 20 kg no nieźle :p

a o charakterku i waszym wspólnym życiu tez bym chetnie cos przeczytała

Posted

Charakterek to on ma! Uparciuch i dominant :diabloti: Temperujemy różne nieporządane zachowania, np jak jemy, to szczeka na nas! A na spacerach gryzie i szarpie smycz, chociaż zdarza się to już coraz rzadziej. Po rękach już prawie przestał nas gryźc.
Jeszcze w tym roku zostanie pozbawiony jajeczek, mam nadzieję, że go to trochę wyciszy. Niedługo przeprowadzamy się do domu z ogródkiem, to będzie sobie szalał więcej niż obecnie, bo ciasno mamy strasznie.

Posted

strasznika napisał(a):
Froduś przedwczoraj skończył 4 miesiące. Dziś był ważony - 20 kilogramków :)

ja to tyle co moja Gass:cool3: a młodą to już dawno przegonił:evil_lol:

Ela, a to nie za wcześnie na kastracje?

Posted

Tu tak wcześnie kastrują. Ja myślałam, że jak będzie miał około roku, ale oni mówią o 8 miesiącach. Np ta znajoma, co ma buldoga Freddiego, będzie go kastrować w wieku 6 miesięcy!!! Przejdę się jeszcze do innego weta i popytam.
Frodkowi wychodzą nowe ząbeczki! :)

Tak właśnie myślałam, że on jest teraz wielkości sznaucera średniego, postaram się jeszcze zmierzyć ile ma w kłębie, ale jak na moje oko to ok 50 cm ma! Prawdziwy Giant!

Posted

strasznika napisał(a):
Tu tak wcześnie kastrują. Ja myślałam, że jak będzie miał około roku, ale oni mówią o 8 miesiącach. Np ta znajoma, co ma buldoga Freddiego, będzie go kastrować w wieku 6 miesięcy!!! Przejdę się jeszcze do innego weta i popytam.
Frodkowi wychodzą nowe ząbeczki! :)

Tak właśnie myślałam, że on jest teraz wielkości sznaucera średniego, postaram się jeszcze zmierzyć ile ma w kłębie, ale jak na moje oko to ok 50 cm ma! Prawdziwy Giant!

6 miesięcznego psa:crazyeye: jakiś świr!

Jedyne dobre to, że na kastracje możesz iść kiedy chcesz i kiedy Ty uważasz że będzie dobrze.

Ty nie masz giganta! Ty masz cudnego średniaczka w górnej granicy wzrostu:loveu::evil_lol:

Posted

Ciekawe ile będzie ważył za jakieś pół roku... :cool3: Pewnie tyle co Gass i Khagra razem wzięte :P

A z tego co wiem, to w Stanach kastrują jeszcze młodsze, a koty to już w ogóle maleńkie!