Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Avaloth napisał(a):
A i owszem. Pani z trójką? dzieci, przyszli po amstaffa, pani Iza i inni pracownicy robili wszystko żeby asta nie wzięli, więc upatrzyli sobie pekina i żadne tłumaczenia że nie nadaje się do dzieci, pokazywanie innych psów skutku nie przyniosło. Anka S. była przy tym i mówi że o ile dom dla spaniela Maksa się wydaje całkiem fajny, jakieś dwa psy jeszcze w miarę fajnie wyadoptowali to podobno pekińczyk trafił dość tragicznie.

A co do Beci, dzisiaj była w swoim boksie, na stałym miejscu, zawinięta w kłębek na legowisku, leżąc bez ruchu..

Ojej, to niedobrze, bo ta pekinka była bardzo zestresowana i w dodatku miała sterylkę z ciążą obumarłą całkiem niedawno.

Posted

[quote name='natalek']widziałam dziś Becię... leżała w koszyku nieruchomo cały dzień :(
czyli dzień jak codzień :shake: biedactwo malutkie..

Fiera
szukamy dla Beci jakiegokolwiek domku, może być DT, wtedy przynajmniej będzie szansa wzięcia jej do lekarza i zdiagnozowania choroby.

Posted

natalek napisał(a):
niee, raczej jutro nie dam rady, byłam wczoraj i dzisiaj. choć powinnam iść, bo D5 nie było od 2 tyg., no ale w czw. to zrobię

Kurcze, bo nie ukrywam, że szukam kogoś do pomocy na jutro, bo w dwójkę jest strasznie trudno z A2 i H1 :(

Posted

W schronie będę ja,na 100%.Tylko co mam zrobić, bo już raz nie zdałąm egzaminu.Nie znalazłam Beci,ale teraz jak jest pewność,że Becia jest na C3,to się nieco uspokoiłam.
Nie przypominam sobie żeby była w szpitaliku, a poza tym sądzę, że ze względu na wiek i to chora serduszko nie była sterylizowana.Jutro zapytam lekarzy.

Posted

To jutro możemy zapytać u wetów od razu o Becię i Wypłoszka. Ciekawa jestem co powiedzą o Wypłoszu. Mam nadzieję że nie będzie trzeciej wersji choroby - bo chyba padnę.

Posted

Będziemy od 10, ale najpierw weźmiemy z Moną c7. Potem spróbujemy w dwójkę a2. Więc nam trochę zejdzie. Proszę mi puścić sygnał (moj tel 600854133) jak Pani będzie w schr to się spotkamy przed budynkiem i ustalimy wszystko. Niestety będę jutro tylko do 14, bo zaraz potem lecę z własnym psem do weta.

Posted

Dziewczyny sprawdzicie Becie na koty, bo na króliki nie da rady.
Jest szansa na super domek. Jutro będę dzwonić i się wszystkiego dowiem. Bedę w kontakcie telefonicznym z Dominiką, albo Wami jak się tylko dowiem czegokolwiek bo jutro wyjeżdżam...

Posted

Ola164 napisał(a):
Dziewczyny sprawdzicie Becie na koty, bo na króliki nie da rady.
Jest szansa na super domek. Jutro będę dzwonić i się wszystkiego dowiem. Bedę w kontakcie telefonicznym z Dominiką, albo Wami jak się tylko dowiem czegokolwiek bo jutro wyjeżdżam...

super by było

Posted

czyli rozumiem, że moja propozycja dt z możliwością ds została zaakceptowana?:) bo nie dostałam żadnej wiadomości na maila i nie wiem, czy jest szansa, że psinka do mnie trafi

Posted

Jeśli to Ty pisałaś o dom z kotami i królikami to pewnie tak :) Nie sądzę żeby Becia na koty czy królika zareagowała bardziej żywiołowo, ale już napisałam do Anki smsa, więc pewnie dzisiaj sprawdzą.

Posted

tak, tak, to ja:) to dawajcie znać, jak tylko bedzie wiadomo, co i jak. jeśli byłoby ok, to mój facet będzie jechał do krk z wawy w tym miesiącu prawdopodobnie, więc mógłby ją przywieźć do nas, chyba, że chcecie zobaczyć warunki

Posted

tak, w warszawie. wizytę już mieliśmy w sprawie innego pieska, który raczej do nas nie trafi. odwiedzała nas mala_czarna i Awit czy jakoś tak, o ile się nie mylę w nicku. jak pisałam do Oli, to opisałam jej z resztą warunki dość dokładnie