Ariedale Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Czy wasze psiaki w czasie zabawy zaczynają gryść ? Bo mój piesek gdy się z nim bawie próbuje "zjeść" mi ręke. Czy wasze psiacie też tak robią?:lol: ;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Kama gryzie a wręcz pożera mnie podczas zabawy :evil_lol: Ale biorę pod uwage to że kamcia ma dopiero 5 miesięcy. W sumie starsze psy nie bawią sie już w taki sposób jak szczeniaki Quote
Burchardt Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Dziewczyny, proponuję zmienić te przyzwyczajenia. Psiak w czasie zabawy nie powinien ani gryźć, ani warczeć. Mój Tupek jak tylko próbuje podgryzać i warczeć to kończę zabawę. Powoli zaczyna się uczyć i reagować. Pozdrawiam. Kasia i Tuptuś Quote
Ariedale Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 MOże masz racje burchardt...ale ja nie umiem przerwać zabawy on jest taki slllodki:crazyeye: ze zaraz sama go zjem:lol: Quote
Burchardt Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Smacznego, tylko uwaga na włosy:lol: . Wiem, że takie małe słodkie pieski można zjeść z miłości, ale ja mam dwójkę dzieci. Trudno wytłumaczyć psu, że można gryźć dorosłych, ale dzieci to już nie. Więc zasada :shake: gryzienia i warczenia dotyczy wszystkich domowników. Od pewnego czasu mój Tupek zaczął więc wydawać inne dźwięki, coś jak odpalanie diesla. Jak go naśladujemy to się zaczyna istne wariactwo. W tej chwili to najlepsza zabawa. serdecznie pozdrawiamy. Kasia i Tuptuś Quote
MAREA SHAPIRO Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: NO PEWNIE ZE GRYZIE! TYLKO ZE jak byla maluszkiem to nie miala za grosz wyczucia teraz dobrze wie na ile moze sobie pozwolic zeby nie zrobic mi krzywdy....hihi Quote
pingwinek=] Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Lilu tez nas jesczze podgryza, ale jak mowimy spokoj czy przestan to przestaje ;D. Gryzie jeszcze wtedy kiedy ktos z domownikow przyjdzie do domu,wyjatek: ja ;D, mnie nie gryzie ze mna sie tylko chce przytulac i calowac:* :* :* - wkoncu kto daje miche ^^ Quote
Upiór Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Kamcia_14 napisał(a):Kama gryzie a wręcz pożera mnie podczas zabawy :evil_lol: Ale biorę pod uwage to że kamcia ma dopiero 5 miesięcy. W sumie starsze psy nie bawią sie już w taki sposób jak szczeniaki bawią się i jeszcze jak:evil_lol: moja ma 1,7 roku i trza bardzo uwazac, zeby ręki nie odgryzla:diabloti: nasza dominantka i zlosnica:loveu: spoiled yorkie:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Innymi słowy: Dziki york atakuje!! :evil_lol: Też myślałam, że to minie, ale niestety nasila się, a moje ręce cierpią coraz bardziej. Dziki york nabiera sił :loveu: Quote
Menia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Mój koczhany Nico podczas zabawy również gryzie (Hihihihihi- spryciarz z niego!), ale robi to bardzo delikatnie!! Nie martw się i spróbuj go tego oduczyć!! Quote
YorKiss kennel Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Mim tez sie zdarza moze nie gryzienie ale czasami zahippnotyzowane zabawka złapia lekko :):) Quote
tristan Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 taki ich urok, gryzą bo to ich zabawa. Krzywdy nam nie zrobią:) Quote
hania1981 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Porsche uwielbia podgryzac lokcie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kochany diabelek!! Quote
Magda Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 hania1981 napisał(a):Porsche uwielbia podgryzac lokcie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kochany diabelek!! Co on tak lubi uzywac zebow? Najpierw dziura w sofie teraz lokcie:evil_lol: Quote
black_madonna Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 ja jak poszłam zobaczyć Amika po raz pierwszy i zdecydować czy go wziąć przegryzł mi skarpetkę. I to był znak że tego psa chcę :):):)(w poprzednich hodowlach kobitki stawiały szczeniaka na stole i szczeniaki stały bez życia). Ja myślę że Yorki są tak małe a ich ugryzienia tak nie groźne, że można je w tym względzie rozbestwić, w końcu to zabawa. Co innego jakby się miało dobermana albo innego pitbulla #lol #lol Quote
lady87 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Moj Maksiu jest u nas dopiero trzeci dzien, ale juz zaczyna gryzc podczas zabaw :) Ale ja mu sie tam nie daje:eviltong: Mimo ze jego zabki sa jak malutkie szpileczki to lepiej niech nie gryzie za duzo ;) Quote
Recommended Posts