Jump to content
Dogomania

Oleńka ma dom - zostaje u Konisi!!! Konisia, wielkie dzięki!!

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tweety']

Piękna Oleńka vel Dzwoneczek przypomina, że szuka domu, w którym mogłaby zamieszkać na stałe
Jesteś śliczna dzwoneczku. Twoje pierwsze zdjęcie i to ostatnie to jakby dwie różne kicie!!!:klacz: :iloveyou:

Posted

czy ktos widział domek dla Oleńki? A może są tu jakies psy tropiące na wątku i znajdą dom dla pieknej kocinki? BTW Oleńka bardzo lubi psy i zabawę z nimi

Posted

Nie miałam kiedy napisać, ale Oleńka jest sliczna.
Wstawiam ja na:
aaaby
alegratka
kupsprzedaj
eoferty
Na eurocity nie mogłam, bo jest przerwa techniczna. Jak się skończy wstawię.
A w aukcji allegro, która była (już tej zakończonej) nie było namiaru kontaktowego i jako miasto był Kraków, to ja zgłupiałam, w jakim mieście jest koteczka?
I temu domkowi radze, aby sie odnalazł i to szybko.

Posted

supergoga napisał(a):
Nie miałam kiedy napisać, ale Oleńka jest sliczna.
Wstawiam ja na:
aaaby
alegratka
kupsprzedaj
eoferty
Na eurocity nie mogłam, bo jest przerwa techniczna. Jak się skończy wstawię.
A w aukcji allegro, która była (już tej zakończonej) nie było namiaru kontaktowego i jako miasto był Kraków, to ja zgłupiałam, w jakim mieście jest koteczka?
I temu domkowi radze, aby sie odnalazł i to szybko.

Kotka jest na tymczasie w Warszawie ale ja jestem za nią odpowiedzialna i mieszkam w Krakowie stąd allegro. Supergoga wielkie dzieki za pomoc :loveu:

Posted

Ja bęziesz wystawiała po raz kolejny to napisz tam jakiś kontakt w sprawie kici - bo nie widziałam. I zaznacz w opcji miejscowość warszawa - bo wstawiamy zwykle miejsce gdzie jest "towar" - może czasem odstrasza odległość - może jak wpiszesz Warszawa, to ktoś się z Warszawy w niej zakocha. Jest sliczna/

Posted

supergoga napisał(a):
Ja bęziesz wystawiała po raz kolejny to napisz tam jakiś kontakt w sprawie kici - bo nie widziałam. I zaznacz w opcji miejscowość warszawa - bo wstawiamy zwykle miejsce gdzie jest "towar" - może czasem odstrasza odległość - może jak wpiszesz Warszawa, to ktoś się z Warszawy w niej zakocha. Jest sliczna/

W tekście jest napisane, że przebywa w Warszawie i że możemy dowieżć w dowolne miejsce w Polsce. Dodatkowo dodałam kontakt. Wiem, że jest śliczna, sreberko moje kochane :loveu: A to zasługa Konisi, u niej tak kicia rozkwitła

Posted

Tweety napisał(a):
czy ja mogę prosić o szczególne kciuki? jak również zapytać czy jest ktoś z okolic Kutna kto zrobi wizytę przedadopcyjną :cool3: ?
trzymam szczegolne kciuki, w szczegolny sposob ;-)

Posted

Niech sie ktoś z tego Kutna znajdzie, bo trzymam kciuki bardzo szczególnie - nie tylko pracować ale i chodzić nie mogę i juz mnie kurcze chwytają.
Ludzie litości - kto z Kutna nas wybawi i potwierdzi, że to super domek jest dla Oli.