Kubab Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Witam jestem tu nowy a chciałbym wiedzieć gdzie się wybrać z psem Nad morze?:eviltong: W góry?:lol: Powiem że rasa to staffik:diabloti: (AVATAR[FONT=Franklin Gothic Medium])[/FONT] Quote
Pauliii Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 ja w tym roku byłam w Jarosławcu ... ;] mieliśmy domki wiec pies mógł sobie tam swobodnie biegać z innymi psami.. a na plaży niestrzeżonej było masę innych psów a pod wieczór nawet na tych strzeżonych Quote
KarinaK83 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Pauliii napisał(a):ja w tym roku byłam w Jarosławcu ... ;] mieliśmy domki wiec pies mógł sobie tam swobodnie biegać z innymi psami.. a na plaży niestrzeżonej było masę innych psów a pod wieczór nawet na tych strzeżonych Ja niedaleko Jarosławca, bo Słupski-Poddąbie :), ale o Jarosławiec też zahaczyliśmy Quote
KarinaK83 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Kubab napisał(a):Witam jestem tu nowy a chciałbym wiedzieć gdzie się wybrać z psem Nad morze?:eviltong: W góry?:lol: Powiem że rasa to staffik:diabloti: (AVATAR[FONT=Franklin Gothic Medium])[/FONT] To zależy w jakie góry, bo w tatrach na teren TPN nie wejdziesz z psem. My jeździmy i w góry i nad morze z dwoma psami, z tym, że jak jedziemy do Zakopanego to psy muszą więcej czasu spędzać w pokoju. Quote
aneczkam Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Polecam poczytac, sporo miejsc do podróżówania z psem https://apetete.pl/blog/ Quote
juliettajot Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 no gdzies, gdzie sa duze przestrzenie :) i moze sobie bez obaw latac ze sa jacys ludzie Quote
eliza777 Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Nowoczesne i czyściutkie domki. Spokojna i cicha okolica. Bez tłoku i tłumów. Bardzo polecamy na odpoczynek z dziećmi (byliśmy w piątkę 2+3 i wilczur) . Przemili właściciele. Polecam serdecznie www.domki-rowy.pl Quote
Recommended Posts