luka1 Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 może ktoś chetny zrobić parę ogłoszeń psiakowi? Quote
luka1 Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 ech, trochę czasu mi trzeba a doba wciąż krótka Quote
luka1 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Luka miała przez chwilę szansę na nowy dom, ale nie wyszło - trudno Quote
holmina Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 ja sie dopytuje i zadałam kilka pytań na pw Luce.... nie jestem zdecydowana w 100proc,bo jest dużo trudności po drodze...na razie czekam na odp a puki co Mała do góry Quote
Rewelacja Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 luka1 napisał(a):nie mam żadnych wiadomości o Luce. a kiedy beda? kolejny watek, ktory zalozylas zupelnie bez sensu.... zdecydowanie lepiej by bylo gdyby sunia trafila do DT z prawdziwego zdarzenia, takiego ktory wstawi adopcyjne foty, napisze cokolwiek o psie, jej zachowaniu i dzieki temu szybko znajdzie dom. Ale nie...lepiej zalozyc kolejny watek i go olac... Quote
luka1 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Luka jest w domu swoich właścicieli. Odebrali ja ze schroniska, jednak wyrazili chęć oddania psa ze względu na to, że nie dają sobie rady z opieką nad nią. Jeśli chcesz ją zabrać na DT proszę kontaktować się z właścicielami . Quote
Agucha Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ile ona waży? I co to znaczy, że nie dają sobie rady z opieką nad nią? Quote
Rewelacja Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 luka1 napisał(a):Luka jest w domu swoich właścicieli. Odebrali ja ze schroniska, jednak wyrazili chęć oddania psa ze względu na to, że nie dają sobie rady z opieką nad nią. Jeśli chcesz ją zabrać na DT proszę kontaktować się z właścicielami . Poprosze numer telefonu do wlascicieli. Dziekuje Quote
Rewelacja Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Wciaz czekam na numer telefonu do wlascicieli :) Quote
annavera Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 co tam u malej pięknotki ? Mam nadzieję, że ktoś ma jakąś wiedzę w temacie ? Quote
luka1 Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Utrzymuję stały kontakt z domem małej, ale nie jest to takie proste. Pani niby chce by sunia trafiła do innego domu ale nie może sama podjąć decyzji. Ciągle zmienia termin odpowiedzi. Wczoraj ustaliła, że da odpowiedź we wtorek. Przyznam, że to trochę takie HM, ale po wielu latach trudno jest zdecydować o losie psa. Quote
rita60 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 I co z mała ........taka zawieszona w próżni ? Quote
luka1 Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Rita, pani nie może podjąć decyzji. Przekłada terminy, a cały imbryk spada na mnie. Dobrze by było gdyby ktoś z Łodzi z panią porozmawiał. Ja dzwoniłam kilka razy i za każdym razem pani deklaruje oddanie małej "ale jeszcze musi porozmawiać z córką". Z tego co się zorientowałam, dla psa byłoby dobrze gdyby zmieniła dom, ale to nasze ludzkie odczucia. Pies jest tam od dziesięciu lat i teraz zmienić mu właściciela to tak jakby przesadzić stare drzewo. Już mi zarzucono, że zajmuję się sunią (ona ma inne imię chyba Pusia) niepotrzebnie. Że niepotrzebnie zakładam wątki i w ogóle. Proszę jeśli ktoś chce rozwiązać tą sprawę - proszę się tym zająć. Quote
rita60 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Jak niepotrzebnie,pies został oddany do schronu...nigdy nie zrozumię ludzi,to dziwny gatunek:shake: Quote
Recommended Posts