Drzagodha Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Dwa dni mnie nie było, a tutaj takie wieści! Mieliśmy w zeszłym roku podobną sytuację. Trafiła do nas kilkunastoletnia suczka, głucha, zgarnęłam ją ze środka drogi, bo sobie chodziła między samochodami... Szukaliśmy już dla niej domu, pojawiła się nawet w lokalnej gazecie. No i to był strzał w dziesiątkę. Właścicielka suni przypadkowo była w Głogowie i trafiła akurat na ten numer, w którym było jej zdjęcie. Okazało się, że szukali suczki, porozwieszali papierowe ogłoszenia we wsi, w której mieszkają. Niestety nie pomyśleli o tym, że suczka mogła powędrować 10km do miasta. Quote
Igiełka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Drzagodha']Dwa dni mnie nie było, a tutaj takie wieści! Mieliśmy w zeszłym roku podobną sytuację. Trafiła do nas kilkunastoletnia suczka, głucha, zgarnęłam ją ze środka drogi, bo sobie chodziła między samochodami... Szukaliśmy już dla niej domu, pojawiła się nawet w lokalnej gazecie. No i to był strzał w dziesiątkę. Właścicielka suni przypadkowo była w Głogowie i trafiła akurat na ten numer, w którym było jej zdjęcie. Okazało się, że szukali suczki, porozwieszali papierowe ogłoszenia we wsi, w której mieszkają. Niestety nie pomyśleli o tym, że suczka mogła powędrować 10km do miasta.[/QUOTE] najważniejsze że udało Im odnależć się :lol: Quote
Cudak Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Kundelkowej Skarbonce zwróciłam 200 zł, które dostaliśmy na leczenie suni :) Proszę jeszcze Enigmę i Agnieszkę o odp, czy mogę pieniążki przelać kociakom, bo chciałabym już mieć wszystko rozliczone. Bardzo dziękuję wszystkim, którzy byli obecni na wątku oraz wsparli leczenie suni. Quote
Agnieszka103 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Wspaniała wiadomość :) Bardzo się cieszę, ta sunia jakoś szczególnie wpadła mi w serducho... Pieniądze ode mnie proszę oczywiście przeznaczyć na kociaki. Pozdrawiam serdecznie! Quote
Cudak Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='Agnieszka103']Wspaniała wiadomość :) Bardzo się cieszę, ta sunia jakoś szczególnie wpadła mi w serducho... Pieniądze ode mnie proszę oczywiście przeznaczyć na kociaki. Pozdrawiam serdecznie![/QUOTE] Bardzo dziękuję :) Quote
Cudak Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Rozliczenie: wpływy: Enigma79 30 zł, 05.08.br gonia141 50 zł, 8.08.br wpłata z miau 50 zł Kundelkowa Skarbonka 200 zł gonia141 41 zł Agnieszka103 20 zł 200 zł zwróciłam Kundelkowej Skarbonce, zostało więc 191 zł. 161 zł zaraz przeleję na kociaki (na konto Fundacji) i czekamy na decyzję Enigmy, czy i jej wpłatę mogę tam przelać :) Quote
Lupi Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 normalnie, aż dreszcz mnie przeszył... cieszę się, że jeszcze są takie zakończenia smutnych poniekąd historii :multi: Quote
Cudak Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Ja się też strasznie cieszę, że sunia wróciła do swojego domu :) bo na nowy dom dla niej chyba nie byłoby szans... Quote
Recommended Posts