Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli dobrze kojarzę, to chyba aż 1, jeśli Twój psiak jest już championem np. Polski (mamy z nimi umowę podpisaną). Zerknij sobie na stronę łotewskiego związku i poczytaj ;)

Ja bym reflektowała, ale to się wyklaruje dopiero za 3-4 tygodnie ;)

Posted

pawelg napisał(a):
Ile CACow potrzeba do championatu? ;))

Zgodnie z porozumieniem jakie zawarł ZKwP i Łotweska Federacja jeśli pies jest Ch Polski i jest ma PKR to jeden CAC z tym że na Łotwie dają 1 CAC na płeć !!!
Na Łotewskiej stronei tej informacji jeszcze nie ma ale na naszym Związkujest :)
Ja już zgłosiłam więc jeśli ktoś się zdecyduje zapraszam:)

Posted

hhmmm..opłaty wcale niemałe .. biorąc pod uwagę, że 1 ternim minął - a reszta to kwoty jakie ?? i ktoś wie dlaczego są 2 kwoty np 50Eu (45Eu) ??

ENTRY FEES

Foreign participants (every next dog)
Handlers

all participants
puppies, veterāns*
couple class

01.06.2011.- 27.07.2011.

EUR 30 (25)
EUR 15
EUR 15

28.07.2011.- 31.08.2011.
EUR 50 (45)
EUR 25
EUR 15

01.09.2011.- 21.09.2011.
EUR 70 (65)
EUR 35
EUR 15

22.09.2011.- 28.09.2011.
EUR 100
EUR 100
EUR 15

Posted

agnethka napisał(a):
w nawiasie chyba są opłaty za każdego następnego psa

... dokładnie tak
w nawiasach podana jest kwota opłaty za każdego następnego psa

Posted

[quote name='z_pastorowej_sfory']Lofty a Elżbietka może się zabrać? :)

Oczywiście że tak:)
Miałam Ci to proponować przy okazji Ukrainy:) Biorę tylko jednego rudzielca więc luz blus malina:)

Posted

Lofty napisał(a):
Oczywiście że tak:)
Miałam Ci to proponować przy okazji Ukrainy:) Biorę tylko jednego rudzielca więc luz blus malina:)

No to świetnie :) Mam nadzieje, ze juz ChPl ukonczymy i nie bedziemy czekac w nieskonczonosc na papierek z Lotwy :)
Baaaaaaardzo sie ciesze :)

Posted

z_pastorowej_sfory napisał(a):
No to świetnie :) Mam nadzieje, ze juz ChPl ukonczymy i nie bedziemy czekac w nieskonczonosc na papierek z Lotwy :)
Baaaaaaardzo sie ciesze :)

Polecam się na przyszłość:)

Posted

[quote name='irishsetters']Zarezerwowałam tu - http://www.booking.com/hotel/lv/ala-hostel.pl.html?aid=336347;sid=b6d40f756d707b032b08d4be247fa198 , psy bezpłatnie i przyzwoite ceny ;) I bardzo ładnie :) Może się przyłączysz? Zawsze razem raźniej ;)

Ja śpie tutaj http://www.booking.com/hotel/lv/skanste.html?aid=336347&label=postbooking_confemail
hotel nieco na uboczu, warunki takie sobie doliczają 5 euro za psa ale nie ma problemu z parkingiem i z wyprowadzeniem psa z czym w centrum jest różnie.
No i uwaga na Łotwie są bardzo wysokie kary za nie sprzątanie po psiakach !!!

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Lofty']Mogę zabrać i wystawić psa jeśli ktoś nie da rady jechać :)[/QUOTE]
O pomyślę nad tym, bo mi się chyba szczeniaczkowo szykuje i mogę być uziemiona :)

Posted

[quote name='aniaDark']O pomyślę nad tym, bo mi się chyba szczeniaczkowo szykuje i mogę być uziemiona :)[/QUOTE]

Tylko sprawdź czy Twoja grupa jest w niedzielę czy w sobotę ja jadę na niedzielę.