Karro Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 ihabe napisał(a):wspaniały psiak i cudowne dzieciaki:-) Zazwyczaj to psy pomagaja chorym dzieciom a tutaj dzieciaczki pomagaja w chorobie pieskowi:-) Cudne!!! To prawda :) Quote
ElzaMilicz Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Nowego ? Nic. :p Rehabilitacja trwa: http://www.youtube.com/watch?v=A6Bf1D7z0D8 Quote
unixena Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Dziekujemy za filmik i piekna fotke slicznego Bencia :loveu:.On wyglada jak wielki pluszak..nic tylko tulic :calus:.I ma takie madre oczy ....zeby tylko po operacjach mogl zyc bez bolu ..:roll:. Quote
żabol Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Prześliczny. Trzymam za niego kciuki ! Quote
Karro Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 żabol napisał(a):Prześliczny. Trzymam za niego kciuki ! ja również :) Quote
ani@ Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Za kilka dni jedziemy do lecznicy doktor oceni postępy Benia Quote
ani@ Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Powolutku przymierzamy się do drugiej operacji. Jak doskonale wszyscy wiemy nie da się tego zrobić bez zaplecza finansowego. Ja ze swojej strony zapewniam Beniowi bezpłatną opiekę i rehabilitację. [SIZE="5"]Wszystkich którzy chcą pomóc Beniowi zapraszam na aukcję cegiełkową! http://allegro.pl/show_item.php?item=1832709741 Quote
ElzaMilicz Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Przypomnijmy Benia-głuptaka. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Quote
ani@ Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Ja Ci dam głuptaka :mad: Z Benia z dnia na dzień robi się coraz fajniejszy pies :loveu: Wypracowaliśmy już omijanie naszego kota Zenka nawet na zewnątrz :razz: Beniu chodzi już bardzo ładnie na smyczy spuszczony nie ucieka tylko pilnuje się grzecznie :cool1: Pięknie zostaje w domu na początku trochę zawiedziony popiskuje potem kładzie się i czeka na nasz powrót- nic nie niszczy, nie wyciąga butów- złoty chłopak. Druga operacja dam mu wreszcie możliwość nieograniczonego bólem biegania. Beniu to przecież młodziutki pies i jest w nim tyle energii i radości Wielkim szczęściem będzie oglądanie go brykającego :loveu: Quote
feliksik Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Beniu trzymam kciuki za drugą opeacjęr Quote
Karro Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 feliksik napisał(a):Beniu trzymam kciuki za drugą opeacjęr Ja też ! :) Quote
szafranekm Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Ja także trzymam kciuki za pomyślną operację Benia, mam sunię 3-letnią i to są kochane psiaki, bardzo uczuciowe, na razie jestem bez pracy, jak tylko będę w stanie chętnie pomogę grosikiem, będę zaglądać co u Benia, dziś wypatrzyłam dopiero jego wątek.Na razie mogę będę polecać i prosić o pomoc finansową dla Benia. Quote
ani@ Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Dziękujemy za kciuki :loveu: Beniu bardzo lubi chodzić na spacery. Taplają się razem z Deą w błotku :diabloti: Beniu lubi jednak mieć czyste łapy :p O czystość moich spodni nie dba zupełnie :mad: To ja Wasz Beniu :loveu: Quote
rencia42 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Zdjęcia super a Beniu przepiękny tylko taki trochę smutasek. Quote
ani@ Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='ANETTTA']czy on juz szuka domu ???/[/QUOTE] Jeśli znajdziemy osobę, która będzie chciała zaadoptować Benia będzie on mógł zamieszkać w nowym domu po drugiej operacji i rekonwalescencji. Quote
ani@ Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Dzisiaj Benio ma drugą operację - trzymajcie kciuki :p Quote
juli88 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='ani@']Dzisiaj Benio ma drugą operację - trzymajcie kciuki :p[/QUOTE] trzymamy! Moja Roska też miała operacje na szczęście wszystko ok! Mam nadzieję, że u Benia też tak będzie ;) Quote
beta ata Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 I jak tam sytuacja? Jak Benio po operacji? Quote
Recommended Posts