Ulka18 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Ani@, chyba wszystkie psy nie bardzo lubia, gdy sie im czesze portki, nawet te przyzwyczajane od dziecinstwa. Dobrze, ze dzisiaj jest slonce, cieplutko, to Beniowi bedzie lepiej. Quote
Milla.j Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Ale tutaj się zagęściło ;) Mogę zrobić kilka banerków, ale niestety dopiero w niedzielę... Najważniejsze, żeby było coraz lepiej... To czasami aż wydaje się niemożliwe, ile wkładacie w to serca:loveu: Quote
ani@ Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Ulka a co to za porządki żeby z kołtunami na zadku chodzić :mad: czy się lubi czy nie czesać się trzeba ;) Beniu w przyspieszonym tempie pobiera nauki życia pod czujnym okiem mojej Luny Poznaje nowe komendy asystuje przy staniu na głowie :p i pozdrawia wszystkich nieco zamyślony :loveu: Quote
Kofeina Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Sliczne te zdjecia i chlopak jest po prostu przecudowny:) ormalnie boski jest:) Quote
juli88 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Dziewczyny jak wziąć udział w tej licytacji koszulek? Chciałabym M za 50zł Quote
ani@ Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Najlepiej zalogować się na forum Pasterzy ;) Koszulka M ostatnia czeka na szczęśliwca - jak chcesz mogę ją zabukować dla Ciebie ;) Quote
Ulka18 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Piekne zdjecia :D Cudny psiak, nie mozna by po zdjeciach powiedziec, ze pies jest tak chory. Quote
ani@ Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Na zdjęciach nie da się uwiecznić jego ruchu Załatwianie potrzeb fizjologicznych też powoduje ból :shake: Biedny Beniu a przy tym tak pogodny i pełen szczenięcej radości Quote
juli88 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Tak, proszę zabukuj ją dla mnie :) Zarejestrowałam się kilka dni temu, ale admin forum nie zaakceptował jeszcze. Quote
bernika Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Juli88 - myślę, że Admin wpuścił Ciebie już na Forum Pasterzy. Spróbuj się zalogować, czasem jest problem z wysyłaniem poczty z Forum, bo robocopy nas atakują. :evil_lol: Jeżeli będziesz miała nadal problem, wyślij proszę do mnie PW. Quote
buniaaga Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 podnoszę ślicznego Benia i ściskam chłopaka i jego koleżankę Lunę:) Quote
ElzaMilicz Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Niee, Luna jest nauczycielką tego buraka. :eviltong: Koleżanka :evil_lol: ma na imię Dea. Oto ona: Quote
buniaaga Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 jaka Dea jest piękna :) pozdrawiam psiaki i nauczycielkę:) Quote
Milla.j Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 To jest takie sobie, ale niestety nie mam swojego komputera (bo się spalił:angryy:) i nie mam programu, a robienie tego w paincie przekracza możliwości mojej cierpliwości..., (dlatego pierwszy jest rozjechany:placz:) Quote
Milla.j Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Zapraszam na bazarek na operację stawów biodrowych Benia Quote
ani@ Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Dzisiaj Benio przeszedł pierwszą operację przed nami ciężka noc :-? Benio dobrze zniósł sam zabieg, po wybudzeniu powitał mnie merdaniem ogona teraz leży obok drzemiąc Niestety musi jeszcze nauczyć się jak układać się na posłaniu, by rana nie bolała Quote
ani@ Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 understandme napisał(a):zapisuję sobie . śliczny podhalan w awatarku :loveu: Quote
ani@ Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Beniu w nocy niespokojnie szukał sobie miejsca. Czasami jeszcze trudno mu się ułożyć, zapomina o ranie i wtedy strasznie piszczy. W nocy wyszliśmy na chwilkę na zewnątrz, dałam mu pić. Nad ranem udało mu się spokojnie zasnąć i odpocząć Byłam przed południem w lecznicy. Beniu dostał zastrzyki i porcję tabletek do domu. Dostaje jeść w malutkich porcjach co jakiś czas, żeby nie obciążać brzuszka - rano jeszcze wymiotował po wypiciu wody. Quote
Recommended Posts